Χυμός αδυνατίσματος πιείτε τον πριν κοιμηθείτε για να κάψετε λίπος στην κοιλιά - update 3

116 ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΙΤΑ
Υπάρχει ένα απλό και πολύ υγιεινό ρόφημα που μπορείτε να πίνετε πριν πέσετε για ύπνο, το οποίο θα σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερο κοιλιακό λίπος, αλλά και να αισθάνεστε ότι έχετε περισσότερη ενέργεια. **** ΝΕW UPDATE ****

# Διαβάστε προσεκτικά την παρακάτω προειδοποίηση
Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε τη χρήση τους , παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας όπως αυτό πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή.
Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας (*θεράπων) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. 
Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ).
Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας.
Οδηγίες χρήσης των βοτάνων Τα φαρμακευτικά βότανα πρέπει να καταναλώνονται με προσοχή και με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, κυρίως από όσους παίρνουν άλλα φάρμακα ή έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά και από τις εγκύους, τις θηλάζουσες και βέβαια τα παιδιά και τους εφήβους. Τα φαρμακευτικά βότανα δεν αποτελούν πανάκεια, ούτε πρέπει να τα καταναλώνουμε χωρίς μέτρο και με την προσδοκία ότι θα γιατρέψουν όλες τις ασθένειες. Οτιδήποτε είναι φυσικό δεν σημαίνει ότι είναι και απολύτως ασφαλές. Έτσι, τα φαρμακευτικά φυτά πρέπει να χρησιμοποιούνται με σύνεση και βάσει των συμβουλών των ειδικών, που τα γνωρίζουν καλά. 
Δοσολογία Οι ποσότητες στις οποίες μπορούμε ή πρέπει να καταναλώνουμε τα φαρμακευτικά φυτά είναι πολύ δύσκολο να καθοριστούν με ακρίβεια. Η σωστή δοσολογία εξαρτάται κάθε φορά από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, η σωματική διάπλαση, η ασθένεια του ατόμου που τα καταναλώνει, καθώς επίσης και από το αν παίρνει άλλα φάρμακα ή αν έχει και άλλα προβλήματα υγείας. Από την άλλη πλευρά, χρειάζεται να έχουμε υπόψη μας ότι δεν είναι όλα τα βότανα, από όπου κι αν προέρχονται, της ίδιας δραστικότητας, καθώς αυτή ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, καλλιέργειας, συγκομιδής, αποξήρανσης, φύλαξης κ.λπ. Γενικά μπορούμε να πούμε ότι μία επαρκής ποσότητα για έναν ενήλικο που έχει λάβει υπόψη όλες τις αντενδείξεις είναι ένα φλιτζάνι έγχυμα ή αφέψημα τη φορά. Για περισσότερες συμβουλές, ή για συστηματική χρήση, θα πρέπει να συμβουλευτούμε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό μας.
Οι μορφές των βοτάνων Αφέψηµα : Το φυτό βράζει μαζί με το νερό, συνήθως για 5-10΄, και στη συνέχεια το διηθούμε. Χρησιμοποιείται για τα ξυλώδη μέρη, όπως οι ρίζες ή οι φλοιοί.
Έγχυµα : Είναι μέθοδος που ενδείκνυται για τα φύλλα, τα άνθη και τα πέταλα, αλλά όχι για τις ρίζες. Επίσης, χρησιμοποιείται και όταν δεν θέλουμε να φύγουν τα πτητικά συστατικά, όπως στις περιπτώσεις των αρωματικών φυτών. Για να το παρασκευάσουμε, βράζουμε το νερό, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βότανο. Κατόπιν, αφήνουμε το μείγμα έτσι για 5-10΄ και στη συνέχεια το διηθούμε. 
Πού βρίσκουμε τα δραστικότερα : Είναι διαδεδομένη η λανθασμένη άποψη ότι τα άγρια φυτά είναι πιο δραστικά από τα καλλιεργούμενα. Όταν στα καλλιεργούμενα φυτά οι ποικιλίες που καλλιεργούνται, η περιποίηση των φυτών και η εποχή συλλογής, η φύλαξη (μέρη σκοτεινά και όχι υγρά) και η αποξήρανση (όταν χρειάζεται) είναι σωστές, τότε δεν παρατηρούνται ουσιαστικές διαφορές από τα άγρια. Επίσης, είναι σημαντικό να καταναλώνουμε τα βότανα σε διάστημα όχι μεγαλύτερο του ενός χρόνου από τη στιγμή της συλλογής τους.
**Απόσπασμα από άρθρο του https://www.vita.gr/ σε συνεργασία με δρ. ΕΛΕΝΗ ΣΚΑΛΤΣΑ, αναπληρώτρια καθηγήτρια Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
#

Το “μυστικό” του είναι ότι αυξάνει για κάποια ώρα τον μεταβολισμό του οργανισμού, τον όποιο και “αναγκάζει” να κάνει περισσότερες καύσεις, ακόμα και σε κατάσταση ηρεμίας, όπως όταν πέφτετε για ύπνο. Σε αυτή την περίπτωση οι καύσεις εστιάζονται στα μεγάλα αποθέματα λίπους του σώματος, τα οποία κατά κανόνα είναι στην περιοχή της κοιλιάς.
Τι θα χρειασετείτε για να φτιάξετε αυτό το ρόφημα

1 λεμόνι
1 αγγούρι
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ
1 κουταλιά της σούπας χυμός Αλόης
1 μάτσο κόλιαντρο ή μαϊντανό
½ ποτήρι νερό

Παρασκευή του ροφήματος
Απλά προσθέστε τα συστατικά μαζί, αναμίξτε τα καλά και πιείτε ένα ποτήρι πριν πέσετε για
ύπνο.

Τι σας προσφέρει το κάθε υλικό
Οι ιδιότητες καύσης του λίπους για κάθε συστατικό είναι οι εξής:
-Τα αγγούρια είναι πολύ ισχυρά στην καταπολέμηση του λίπους. Αποτελούν βασικό συστατικό σε κάθε πρόγραμμα απώλειας βάρους.
-Ο μαϊντανός και ο κόλιανδρος έχουν πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλλά είναι και γεμάτα αντιοξειδωτικά, καθώς και βιταμίνες και μέταλλα που είναι σημαντικά για την ανακούφιση από την κατακράτηση υγρών.

-Το τζίντζερ αυξάνει τον μεταβολισμό και αποτρέπει επίσης τη δυσκοιλιότητα. Αυτό το συστατικό που θα βοηθήσει να κάψετε το “επίμονο” λίπος της κοιλιάς ενώ κοιμάστε.

-Ο χυμός του λεμονιού είναι πολύ αποτελεσματικός για την αποβολή των τοξινών που συσσωρεύονται στο σώμα.

-Ο χυμός Aloe Vera είναι γενικά αποτελεσματικός στην απώλεια βάρους.

Ένα τέτοιο ρόφημα δεν σημαίνει ότι μπορεί κανείς να τρώει ό,τι θέλει όλη την ημέρα και το βράδυ να πίνει ένα ποτήρι από αυτό και να χάνει και κιλά! Οι θετικές επιδράσεις του ροφήματος στην απώλεια λίπος στην περιοχή της κοιλιάς έρχονται στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και επαρκούς σωματικής άσκησης. Επίσης, πολύ σημαντικός παράγοντας σε κάθε προσπάθειά σας να χάσετε κάποια κιλά είναι να διατηρείτε το σώμα σας καλά ενυδατωμένο, πίνοντας αρκετό νερό κάθε μέρα.

**** ΝΕW UPDATE **** 
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα βασικά για τις δίαιτες : διαβάστε τα εδώ ➤ 


2. Χυμός πιείτε τον το πρωί για να κάψετε λίπος στην κοιλιά
Ένα υπέροχο πρωινό, από αυτά που δεν περιμένεις, μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο, τουλάχιστον για την κοιλίτσα σου που αυτή τη στιγμή την κοιτάς να μεγαλώνει.
Ναι, ναι. Μην το αρνείσαι. Φτιάξε το παρακάτω αφέψημα, και θα δεις τεράστιες αλλαγές στο μεταβολίσμό σου!
Θα χρειαστείς:
2 φλυτζάνια νερού σε θερμοκρασία δωματίου 
Χυμό από 2 λεμόνια 
2 κουταλιές του γλυκού μηλόξιδο 
2 κουταλιές του γλυκού, μέλι, 
λίγο φρέσκο τζίντζερ τριμμένο.

Τα ανακατεύεις αμέσως πριν το πιεις!
Φρόντισε να πίνεις από ένα κάθε πρωί και τη διαφορά όχι μόνο θα τη δεις αλλά θα τη νιώσεις κιόλας.

**** ΝΕW UPDATE **** 

3. Και για αυτούς που θέλουν κάτι πιο απλό από τις προηγούμενες συνταγές , μόνο 2 υλικά.
Μερικές φορές, είναι… απλά αδύνατο να προσπαθήσεις να απαλλαγείς από το περιττό βάρος. Φαίνεται ότι… δεν θα καταφέρεις να το πετύχεις όσο κι αν προσπαθήσεις…
Το λεγόμενο θαυματουργό ρόφημα απώλειας βάρους έχει… εκπληκτικά αποτελέσματα! Βοηθά τον οργανισμό να αφαιρέσει την περίσσεια νερού, εξαλείφοντας την ίδια στιγμή το φούσκωμα. Η προετοιμασία δεν θα σας πάρει περισσότερο από 5 λεπτά, γιατί είναι περισσότερο από εύκολο να προετοιμαστεί αυτό το σπουδαίο ρόφημα. Έτσι, εάν είστε τεμπέλης και δεν σας αρέσει να γυμνάζεστε, μη διστάσετε ούτε ένα λεπτό. Δοκιμάστε το!

Συστατικά: 
– 1 λεμόνι 
– 60 γραμμάρια μαϊντανό 
– 200 ml νερό

Οδηγίες:
Στύψτε το λεμόνι και ψιλοκόψτε το μαϊντανό σε μικρά κομμάτια (χρησιμοποιήστε μπλέντερ). Στη συνέχεια, τα βάζετε σε ένα ποτήρι μαζί και ρίχνετε το νερό από πάνω τους.
Κατανάλωση: Ο ουσιώδης κανόνας για να είναι αποτελεσματικό αυτό το ποτό: το πίνουμε πάντα με άδειο στομάχι! Πάρτε ένα φλιτζάνι αυτού του ποτού κάθε πρωί πριν από το πρωινό. Το καταναλώνουμε για 6 ημέρες και στη συνέχεια κάνουμε ένα διάλειμμα 10 ημερών.
Δεν είναι μόνο ότι επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αλλά δίνει επίσης στο σώμα σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Μην χάνετε το χρόνο σας.
Αρχίστε να καταναλώνετε αυτό το θαυμάσιο ποτό και αποκτήστε ένα υγιές σώμα!
Πηγή https://www.athensmagazine.gr/

Δείτε σχετικά άρθρα στο Ιστολόγιο μας:
Δ19
189 ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΑ 

Σημαντικοί παράγοντες και λάθη σε δίαιτες 
196 ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΑ 

116 ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΙΤΑ
Δ45
86 ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΑ

6 μέθοδοι για να κάψετε το λίπος στην κοιλιά σας
Πηγή
https://www.iatropedia.gr/diatrofi/to-rofima-pou-kei-to-lipos-stin-kilia-kathos-kimaste/42150/
hhttps://olasimera.gr/ti-na-pieite-prin-koimitheite-gia-na-kapsete-lipos-stin-koilia/
https://olasimera.gr/pies-ayto-kathe-proi-kai-xase-kathe-ixnos-koilias/
https://earthshareme.com/sothikame-pinete-ayto-me-adeio-stomaxi-gia-mia-ebdomada-kai-tha-xasete-olo-to-lipos-sas/
https://www.athensmagazine.gr/diets/swthhkame-pinete-ayto-me-adeio-stomaxi-gia-mia-ebdomada-kai-tha-xasete-olo-to-lipos-sas

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του