Xρήσιμα έντυπα για Αγρότες και όχι μόνο

Εκτύπωση Ε1, Ε2 , Ε3 , Υπεύθυνη δήλωση , Αίτηση , Μισθωτήριο κατοικίας και αγροτεμαχίων κ.τ.λ


Για να εκτυπώσεις το εκκαθαριστικό ή τη φορολογική δήλωση (Ε1) μέσω ίντερνετ ακολουθείς αυτά τα απλά βήματα:
1. Πας στη διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/index.jsp
2. Μετά δίνεις τα στοιχεία σου (username / password). Αν δεν τα έχεις, σίγουρα μπορεί να στα δώσει ο λογιστής σου.
3. Θα δεις αυτή την οθόνη:

4. Αν θέλεις να εκτυπώσεις την φορολογική δήλωση, πάτα το κουμπί PDF από κάτω.
Αν θέλεις να εκτυπώσεις το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας, πάτα το άλλο κουμπί PDF από κάτω.

Χρήσιμες υποδείξεις:
- Οι υποστηριζόμενοι browsers είναι οι Internet Explorer και Mozilla FireFox.

- Οι εκτυπώσεις μπορούν να αποθηκεύονται στον υπολογιστή σε μορφή PDF για μελλοντική χρήση.
- Για να το εκτυπώσεις, συνδέσου σε ένα μόνο υπολογιστή, χωρίς άλλα ανοιχτά παράθυρα ή καρτέλες στο browser.

Στην ίδια λίστα όπως φαίνεται στη παραπάνω εικόνα θα βρείτε να τυπώσετε με τον ίδιο τρόπο και το Ε2 , Ε3

Υπεύθυνη δήλωση Νόμου 1599/1986 N.105 – free download

28.03.15 Έντυπα - Free download
H υπεύθυνη δήλωση είναι δήλωση προς δημόσια αρχή για κάποιο γεγονός ή στοιχείο, το οποίο δεν προκύπτει από το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας του ενδιαφερομένου. Με τη δήλωση αυτή το γεγονός ή το στοιχείο αυτό θεωρείται ότι έχει αποδειχθεί. Συνήθως χρησιμοποιείται για γεγονότα, των οποίων η απόδειξη είναι δύσκολη έως αδύνατη με άλλον τρόπο (π.χ. κλοπή ή απώλεια αντικειμένου), μπορεί όμως και να χρησιμοποιηθεί για διευκόλυνση του πολίτη (σύνταξη υπεύθυνης δήλωσης αντί για την υποβολή σειράς δικαιολογητικών). Μπορεί να είναι αυτοτελής ή ενσωματωμένη σε άλλο έντυπο που απευθύνεται στην αρχή αυτήν.

Την ευθύνη για την αλήθεια των γεγονότων που αναφέρονται στην υπεύθυνη δήλωση φέρει αυτός που την υπογράφει και η δημόσια αρχή επιτρέπεται να διασταυρώσει το περιεχόμενό της. Η ψευδής δήλωση ή η απόκρυψη αληθινών γεγονότων με υπεύθυνη δήλωση αποτελεί ποινικό αδίκημα. Αν η ψευδής δήλωση έγινε με σκοπό τον προσπορισμό περιουσιακού οφέλους πάνω από ένα ποσό, η πράξη θεωρείται κακούργημα. Ποινικό αδίκημα διαπράττει και ο δημόσιος υπάλληλος, ο οποίος εν γνώσει του παραλείπει την άμεση καταμήνυση ψευδούς ή αναληθούς υπεύθυνης δήλωσης.
Υπεύθυνη δήλωση Νόμου 1599/1986 (πρώην 105). Free download doc & pdf

Μπορείτε να κατεβάσετε – free – το υπόδειγμα της Υπεύθυνης Δήλωσης (όπως φαίνεται στην σχετική εικόνα) όπου στο συμπιεσμένο αρχείο θα βρείτε 3 αρχεία :
Η Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/1986 σε μορφή Pdf για να την εκτυπώσετε και να την συμπληρώσετε με τον στυλό όποτε την χρειασθείτε
Η Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/1986 σε μορφή Doc, δηλαδή για το Word για να την εκτυπώσετε και να την συμπληρώσετε με τον στυλό όποτε την χρειασθείτε ή εάν ξέρετε λίγο καλά Word να την συμπληρώσετε στον Υπολογιστή.

Η καλύτερη λύση ! Η Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/1986 σε μορφή Doc με φόρμες, δηλαδή για το Word για να την συμπληρώσετε πρώτα στον Υπολογιστή σας και μετά να την εκτυπώσετε. Επιπλέον σας δίνετε η δυνατότητα αφού γράψετε τα στοιχεία σας να σώσετε το αρχείο (με συμπληρωμένα τα στοιχεία σας) έτσι ώστε σε μελλοντική χρήση να συμπληρώνετε μόνο το πεδίο «Προς» και «το κείμενο της δήλωσης».

Κατέβασε τα 3 αρχεία (zip), άνοιξε το αρχείο Word με τις φόρμες, φτιάξε την Υπεύθυνη Δήλωση σου όπως θέλεις συμπληρώνοντας τα πεδία ή επιλέγοντας τιμές από τα μενού επιλογών (μην ξεχάσεις : σώσε το αρχείο μετά για να έχεις πάντα τα στοιχεία σου συμπληρωμένα)
Download – Υπεύθυνη δήλωση

Δηλαδή : Άμεση μεταφόρτωση Υπεύθυνης δήλωσης Νόμου 1599/1986 (3 μορφές : 2 Word αρχεία & 1 Pdf) Σχετικές διατάξεις, ΦΕΚ, εγκύκλιοι Εγκύκλιος για υπεύθυνη δήλωση
Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2013 . Αρ. Πρωτ. ΔΙΣΚΠΟ /Φ.18/οικ.6341
Αποδοχή από τις δημόσιες υπηρεσίες αντιγράφων εγγράφων που συνοδεύονται με υπεύθυνη δήλωση, όπως τα πρωτότυπα και διαδικασία απόδειξης γεγονότων ή στοιχείων ΔΙΑΔΠ/Α1/18368/25.9.2002 Καθορισμός του τύπου και του περιεχόμενου της υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 (ΦΕΚ 75).
Διαβάστε την αναλυτικά - κάντε κλικ -Η Υπεύθυνη Δήλωση είναι το 2ο μίας σειράς Εντύπων – Εκτυπώσεων που θα προστεθούν σταδιακά, κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε με ότι βελτιώσεις και προσθήκες θα γίνονται. Για λάθη, βελτιώσεις, προτάσεις μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook ή να μας στείλετε email .

Source: https://www.click-me.gr/xrisima-menu/diadikasies/1774-pos-ektypono-to-ekkatharistiko-apo-to-taxis-meso-internet.htmlΑίτηση. Έντυπο υπόδειγμα, free download doc & pdf form

Αίτηση. Έντυπο υπόδειγμα, free download doc & pdf form

28.03.15 Έντυπα - Free downloadΠόσες φορές μας έχει τύχει να χρειαζόμαστε ή να μας έχουν ζητήσει από κάποια υπηρεσία να συμπληρώσουμε μία απλή αίτηση ; Μεταφορτώστε(κατεβάστε / download free) στον υπολογιστή σας, συμπληρώστε ηλεκτρονικά την αίτηση και μετά εκτυπώστε την ή πρώτα εκτυπώστε τo υπόδειγμα για συμπλήρωση με στυλό . Από όλες τις διαθέσιμες μορφές που ακολουθούν,μακράν η καλύτερη είναι η β1 (word με φόρμες για συμπλήρωση !) και μετά η β2 (pdf form).

α. Αίτηση. Έντυπο υπόδειγμα, εκτύπωση και συμπλήρωση με το στυλό
Μπορείτε να κατεβάσετε – free – το υπόδειγμα της αίτησης (όπως φαίνεται στην σχετική εικόνα) σε μορφή doc ή Pdf για να την εκτυπώσετε και να την συμπληρώσετε με τον στυλό όποτε την χρειασθείτε.

Έντυπο Αίτησης για εκτύπωση και συμπλήρωση με στυλό

α1. Download έντυπο Αίτησης σε μορφή .doc – Χρήση στο Word
Κατέβασμα έντυπου αίτησης σε μορφή .doc όπου μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο με το word, να την εκτυπώσετε και εάν ξέρετε λίγο καλά Word εάν θέλετε την συμπληρώνετε και στον υπολογιστή σαςDownload – Έντυπο Αίτησης σε μορφή .DOC δηλ χρήση σε Word κλπ
α2. Download έντυπο Αίτησης σε μορφή .pdf
Κατέβασμα έντυπου αίτησης σε μορφή .pdf όπου μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο με το Adobe Reader ή άλλο πρόγραμμα ανάγνωσης pdf, να την εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε με τον στυλό όποτε την χρειασθείτε.
Download – Έντυπο Αίτησης σε μορφή PDF
β. Αίτηση. Έντυπο υπόδειγμα σε Pdf Form για συμπλήρωση & εκτύπωση στον υπολογιστή σας
Αυτό που δεν θα βρείτε στο διαδίκτυο είναι να υπόδειγμα της αίτησης σε μορφή Pdf ή Word φόρμας (με πεδία προς συμπλήρωση) δηλαδή θα μπορείτε να συντάξετε μία Αίτηση, καλαίσθητη, πλήρη, χωρίς λάθη ορθογραφικά κλπ.
β1. Download έντυπο Αίτησης σε μορφή Word με φόρμες (!!) δηλ πεδία για συμπλήρωση & εκτύπωση στον υπολογιστή σας
Κατέβασμα έντυπου αίτησης σε μορφή Word φόρμας (Word με πεδία προς συμπλήρωση)δηλαδή θα μπορείτε να συντάξετε την Αίτηση στο Word, καλαίσθητη, πλήρη, χωρίς λάθη ορθογραφικά. Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτή την έκδοση από τις άλλες είναι ότι παρέχονται επιλογές ΜΕΝΟΥ !! για να προσαρμόσετε την Αίτηση στην περίσταση σας.
Τι εννοούμε ; Ανοίγεις το Word και συμπληρώνεις την αίτηση σε ένα κλειδωμένο περιβάλλον που δεν μπορεί να «χαλάσει» κάτι που δεν πρέπει και την προσαρμόζεις σε μεγάλα βαθμό με ένα συνδυασμό πεδίων και μενού στα μέτρα σου. Η κάτωθι εικόνα είναι αρκετά κατατοπιστική .
Download έντυπο Αίτησης σε μορφή Word με φόρμες (!!) δηλ πεδία για συμπλήρωση & εκτύπωση στον υπολογιστή σας
Σου άρεσε ; Κατέβασε την ! Αρκεί να έχει Word που ανοίγει Docx αρχεία (δηλαδή Word 2013 & 2010). Για όσους έχουν Word («παλαιολιθικό») που ανοίγει μόνο Doc αρχεία θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε και μία έκδοση για αυτούς τις επόμενες ημέρες.
Download – Έντυπο Αίτησης με Word φόρμες !!
Δηλαδή αρχείο σε μορφή DOCX (Word 2010 & 2013) με φόρμες πεδία συμπλήρωσης στο PC σας
β2. Download έντυπο Αίτησης σε μορφή Pdf Form για συμπλήρωση & εκτύπωση στον υπολογιστή σας
Κατέβασμα έντυπου αίτησης σε μορφή Pdf φόρμας (δηλ Pdf με πεδία προς συμπλήρωση)δηλαδή θα μπορείτε να συντάξετε μία Αίτηση, καλαίσθητη, πλήρη, χωρίς λάθη ορθογραφικά και με ορισμένες απλές online συμβουλές σε κάθε πεδίο συμπλήρωσης.
Έντυπο Αίτησης σε μορφή pdf form για συμπλήρωση στον υπολογιστή σας και μετά εκτύπωση (photo δείγμα)
Download – Έντυπο Αίτησης με PDF φόρμες !!
Δηλαδή αρχείο σε μορφή pdf με φόρμες πεδία συμπλήρωσης στο PC σας
Η αίτηση είναι το 1ο μίας σειράς Εντύπων – Εκτυπώσεων που θα προστεθούν σταδιακά, κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε με ότι βελτιώσεις και προσθήκες θα γίνονται. Για λάθη, βελτιώσεις, προτάσεις μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook ή μας στείλετε email .

ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ

κάντε κλικ για να δείτε και να κατεβάσετε τα αρχεία

ΕΝΤΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΥ (σε μορφή pdf)

ΕΝΤΥΠΟ-ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ (σε μορφή pdf)

ΣΕΠΕ 2013 (σε μορφή pdf)

ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΗΤΕΡΩΝ (σε μορφή pdf)

ΥΔ 1599 (σε μορφή pdf)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν.1599 (σε μορφή pdf)

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ (σε μορφή Word)

ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (σε μορφή Word)

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ (σε μορφή Word)

Μισθωτήριο κατοικίας

Πηγή 
https://www.helppost.gr/free/download/entypo-aitisi-aithsh/
https://www.taxdoctor.gr/index.php/xrisima-entipa/100-diafora-entipa
https://www.helppost.gr/free/download/entypo-ypeythini-dilosi-n105/
https://www.ypothath.gr/

Αντιγράψτε το παρακάτω κείμενο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΓΡΟΜΙΣΘΩΣΗΣ CTRL + C και επικολήστε το CTRL+V σε ένα κειμενογράφο , μπορείτε να το τροποποιήσετε και να το φέρετε στα δικά σας μέτρα, επίσης μπορείτε να το συμπληρώσετε και ηλεκτρονικά και να το εκτυπώσετε συμπληρωμένο. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! πριν τη χρήση οποιουδήποτε εγγράφου Συμβουλευτήτε πρώτα το λογιστή σας  !!!

Μισθωτήριο αγροτεμαχίων απλό Copy - Paste (αντιγράψτε το σε κειμενογράφο)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ

Στ …………………..…. σήμερα την ……..……… του μηνός ………..………………………… του έτους 201….
οι παρακάτω υπογράφοντες:


1. ο/η……………………………………….…………………………………………………. κάτοικος…………………του Δήμου ………………….……………του Νομού …………………….. με Α.Δ.Τ. ……………………….. και Α.Φ.Μ. …………………

και

2. ο/η……………………………………….…………………………………………………. κάτοικος…………………του Δήμου ………………….……………του Νομού …………………….. με Α.Δ.Τ. ……………………….. και Α.Φ.Μ. …………………

συμφωνήσαμε και αποδεχτήκαμε τα ακόλουθα:
Ο πρώτος συμβαλλόμενος (εκμισθωτής) έχει στην πλήρη κυριότητά του /ή επικαρπία ταπαρακάτω αγροτεμάχια :

Α/Α
ΕΚΤΑΣΗ

ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ
ΘΕΣΗ
ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΝΟΜΟΣ
Α.Τ.ΑΚ.
1234
5

Ήδη, με το παρόν ο πρώτος συμβαλλόμενος εκμισθώνει στο δεύτερο τα παραπάνω περιγραφόμενα αγροτεμάχια 
 αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να του παραχωρήσει τη χρήση και εκμετάλλευσή τους με τους εξής όρους:

1. Η διάρκεια της μίσθωσης συμφωνείται για ……………… έτη, από …../……/201…. μέχρι …../……/201….

2. Το μίσθωμα ορίστηκε στο ποσό των ………..… ευρώ(€) /στρέμμα, και θα καταβάλλεται ……………………………….. .

3. Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για καλλιέργεια ……………………………………. ._

……./……../201……. ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ
Βεβαιώνεται το γνήσιο των υπογραφών                  1.


.                                                                                       2.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Μισθωτήριο αγροτεμαχίων πλήρη Copy - Paste (αντιγράψτε το σε κειμενογράφο)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


                                     ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΓΡΟΜΙΣΘΩΣΗΣ


Σήμερα την ......................................... στ.............................................................. οι υπογράφοντες το
συμφωνητικό αυτό αφενός .......................................................... του .................................., κάτοικος
……………………………οδός ..........................................αρ. ............, Α.Φ.Μ………………..……
............................ Δ.Ο.Υ. ............................... και αφετέρου ο .............................................................
του............................ , επαγγέλματος....................................κάτοικος..................................................
οδός ..................................., ΑΔΤ. ................................ .Α.Φ.Μ. ....................... Δ.Ο.Υ……………..
......................... συμφώνησαν από κοινού και αποδέχτηκαν τα εξής:1. ΜΙΣΘΙΟ. Ο  πρώτος συμβαλλόμενος  ("εκμισθωτής")  έχει στην  αποκλειστική  κυριότητα, νομή
και κατοχή του έναν αγρό ........................................... εμβαδού τ.μ./στρεμ. ................ που ανήκει και 
που βρίσκεται στη θέση του Δήμου/Κοινότητας …………………………….....………… του Νομού 
…………………………………............................................................και αποτελείται και συνορεύει 
……………………………………………………………………........................…………………….
Το μίσθιο διαθέτει……………………………………………………………………….……..............
Ο εκμισθωτής εκμισθώνει με το παρόν συμφωνητικό στο μισθωτή τον παραπάνω αγρό, με τoυς εξής
όρους και συμφωνίες που είναι όλοι ουσιώδεις:

2. ΔΙΑΚΕIΑ. Η διάρκεια της παρούσας μίσθωσης ορίζεται  ...............................................αετής........
Αρχίζει την.............................., και λήγει την ............................................................... Στη συνέχεια η 
μίσθωση αυτή θα λογίζεται ότι παρατείνεται για ένα έτος κάθε φορά, αν δεν καταγγελθεί από το άλλο
μέρος έξι (6) τουλάχιστον μήνες πριν απ' αυτή τη λήξη.

3. ΜΙΣΘΩΜΑ. Το ετήσιο μίσθωμα ορίζεται σε ευρώ €……………………………………………..   
................................................................................................................................................................
προσαυξανόμενο ετησίως κατά ποσοστό........% (.................................. τοις εκατό) επί του εκάστοτε
καταβαλλομένου (τελευταίου) μισθώματος (ή σε ποσοστό ..... % τοις εκατό) επί της παραγωγής του 
μισθίου. Το μίσθωμα συμφωνείται να καταβάλλεται μέσα στο πρώτο πενθήμερο κάθε έτους / μήνα
στην κατοικία του εκμισθωτή ή σε τραπεζικό λογαριασμό του. Η καταβολή του μισθώματος
αποδεικνύεται αποκλεισηκά με έγγραφη απόδειξη του εκμισθωτή ή της Τράπεζας.

4. ΕΓΓΥΗΣΗ. Για την ακριβή εκπλήρωση των όρων της μίσθωσης, ο μισθωτής κατέβαλε σήμερα 
ατόκως στον εκμισθωτή το ποσόν των ευρώ €………………………………………………....…….
Το ποσό αυτό που θα αναπροσαρμόζεται σε κάθε αύξηση του μισθώματος, θα του επιστραφεί μετά
την εμπρόθεσμη κατά την λήξη της μίσθωσης,  αποχώρηση του από το μίσθιο, την παράδοση  τού 
μισθίου, καθώς και την εκκαθάριση όλων των τυχόν εκκρεμών λογαριασμών.


5. ΧΡΗΣΗ. Ο μίσθιος αγρός θα χρησιμοποιηθεί για αποκλειστικά για αγροτική καλλιέργεια .............
………………………………………………………………………………......................……….…...
Απαγορεύεται απόλυτα οποιαδήποτε μετατροπή της χρήση ή του τρόπου εκμετάλλευσης του μισθίου
η ολική ή μερική υπομίσθωσή του, ή η με οποιοδήποτε τρόπο, με ή χωρίς αντάλλαγμα παραχώρηση 
της χρήσης του μισθίου σε τρίτους καθώς και η πρόσληψη συνεταίρου, χωρίς την  προηγούμενη 
έγγραφη συναίνεση του εκμισθωτή.

6. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΙΣΘΙΟΥ.  Ο μισθωτής παρέλαβε το μίσθιο αφού το εξέτασε και το βρήκε της 
τελείας  αρεσκείας του,  σε αρίστη κατάσταση  και απόλυτα  κατάλληλο για  την χρήση  που  το 
προορίζει. Για όλη την διάρκεια της μίσθωσης, ο εκμισθωτής δεν έχει καμιά υποχρέωση κατασκευής,
προσθηκών, συντήρησης ή επισκευής ζημιών του μισθίου, για την αποκατάσταση των οποίων 
αποκλειστική υποχρέωση έχει ο μισθωτής.

7. ΠPOΣΘHΚEΣ-MEΤΑΡΡΥΘΜΙΣEIΣ.  Απαγορεύεται στον μισθωτή να επιφέρει οποιαδήποτε 
προσθήκη, τροποποίηση ή μεταρρύθμιση του μισθίου χωρίς την έγγραφη συναίνεση του εκμισθωτή.
Οποιαδήποτε προσθήκη χρήσιμου κατασκευάσματος ή εγκατάστασης ήθελε  πραγματοποιηθεί, 
παραμένει προς όφελος του μισθίου χωρίς να γεννά  κανένα απoλύτως  δικαίωμα αφαίρεσης  ή 
αποζημίωσης του μισθωτή.   Πάντως ο εκμισθωτής δικαιούται να αξιώσει την επαναφορά  των 
πραγμάτων στην προηγούμενη κατάσταση, με δαπάνες του μισθωτή.

8. ΚΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΙΟΥ. Ο μισθωτής υποχρεούται να κάνει καλή χρήση του μισθίου, να
 το εκμεταλλεύεται με επιμέλεια και σύμφωνα με τον προορισμό του και να το διατηρεί κατάλληλο 
για τη συμφωνημένη χρήση, κάνοντας με αποκλειστική δαπάνη και επιμέλειά του κάθε είδους 
τακτικές ή έκτακτες επισκευές ή βελτιώσεις, διαφορετικά, ευθύνεται για αποζημίωση για τις φθορές
 και τις βλάβες που προξενήθησαν σ' αυτό. Επίσης έχει υποχρέωση να υπεραμύνεται και να 
διαφυλάττει τα όρια του μισθίου, και να ειδοποιεί τον εκμισθωτή για κάθε προσβολή και 
αμφισβήτησή τους από οποιονδήποτε. Ο μισθωτής έχει επίσης την υποχρέωση να το χρησιμοποιεί 
κατά τρόπο που να μην θίγει τον εκμισθωτή και τους ιδιοκτήτες των γειτονικών αγρών. Απαγορεύεται
 στον μισθωτή η κατάληψη άλλων χώρων γύρω από το μίσθιο.

9. ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣθΙΟΥ. Κατά την λήξη της μίσθωσης ο μισθωτής υποχρεούται, χωρίς
 όχληση, να αποδώσει το μίσθιο στον εκμισθωτή στην ίδια κατάσταση στην οποία το παρέλαβε, 
διαφορετικά υποχρεούται σε αποζημίωση του εκμισθωτή για κάθε ζημιά πού έπαθε εξ’ αιτίας της 
μη έγκαιρης παράδοσής του.

10. ΤΕΛΗ - ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ. Ο μισθωτής υποχρεούται στην καταβολή των τυχόν δημοσίων και 
δημοτικών φόρων και τελών σε σχέση με το μίσθιο, στην καταβολή του τέλους χαρτοσήμου (3,6% 
επί του μισθώματος), των τυχόν λογαριασμών κοινής ωφέλειας και κάθε άλλης προβλεπόμενης
σχετικής δαπάνης.

11. ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ. Κάθε τυχόν τροποποίηση των όρων αυτού του συμφωνητικού 
όπως και η παράταση της μίσθωσης, θα αποδεικνύονται αποκλειστικά και μόνο εγγράφως, 
αποκλειομένου οποιουδήποτε άλλου αποδεικτικού μέσου. Η τυχόν μη έγκαιρη ενάσκηση από 
τον  εκμισθωτή οποιουδήποτε δικαιώματός του, είτε μία φορά είτε κατ' επανάληψη, δεν σημαίνει 
παραίτησή του από αυτό το δικαίωμα.

12. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ.
………………………………………………………………………………......................……….…...

13.ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ. Η μη εμπρόθεσμη καταβολή του μισθώματος, ως και κάθε άλλης
 σχετικής με την μίσθωση δαπάνης, ή η παράβαση οποιουδήποτε από τους όρους του συμφωνητικού 
αυτού ή του Νόμου, παρέχει στον εκμισθωτή το δικαίωμα να καταγγείλει και να λύσει αμέσως και 
μονομερώς τη μίσθωση αυτή,  να αποβάλει το μισθωτή από το μίσθιο κατά τη σχετική νόμιμη 
διαδικασία και να ζητήσει αποζημίωση για κάθε ζημιά του από την αθέτηση της σύμβασης. 
Στις περιπτώσεις αυτές καταπίπτει σαν ποινική ρήτρα υπέρ του εκμισθωτή η  εγγύηση πού δόθηκε.

Το παρόν μισθωτήριο διαβάστηκε και έγινε αποδεκτό από τούς συμβαλλομένους, υπογράφη από 
αυτούς και ο καθένας έλαβε από ένα όμοιο αντίτυπο, ένα δε τρίτο αντίτυπο θα κατατεθεί για 
θεώρηση στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. του εκμισθωτή μέσα σε ένα μήνα από την ημέρα υπογραφής του.


ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ
Ο ΕΚΜΙΣΘΩΤΗΣ    Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ                                                          ΘΕΩΡΗΣΗ Δ.Ο.Υ.


Δείτε επίσης Xρήσιμα έντυπα για Αγρότες και όχι μόνο

Βιβλία γιά Καλιέργεια 
πίνακας καλλιεργειών .pdf 34k Λήψη Α3 Προβολή Λήψη Α4
Ημερολόγιο σποράς και φυτέματος.pdf Προβολή Λήψη

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
Η Φυσική Καλλιέργεια, Masanobu Fukuoka, Μετάφραση Παναγιώτη Μανίκη, εκδοση Υιοι Α. Υφαντή Φραγκίνη 9 54634 Θεσ/νίκη τηλ.2310 273483
Φυτοφάρμακα, Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς Δίκτυο Δράσης για τα Φυτοφάρμακα- Σύλλογος Οικολογικής Γεωργίας 1988 (Υπεύθυνοι έκδοσης Ιάκωβος Μπουλταδάκης , Μιχάλης Κουλουρούδης)
Φυτοπροστασία χωρίς χημικά φυτοφάρμακα, Γαβριήλ Πανάγος, έκδοση Σύλλογος Οικολογικής Γεωργίας - Τεχνόγραμμα (σολωμού 33 Αθήνα).
Μυστικά του Εδάφους, Πήτερ Τόμπκινς & Κρίστοφερ Μπέρντ, εκδόσεις Χατζηνικολή, ISBN 960-264-044-8
Βιοκαλλιέργειες, Αναστάσιου Άλκυμου, εκδόσεις Ψύχαλου, ISBN 960-7920-04-Χ
Επιστροφή στη Φύση, Γιώργος Αρχαγγελίδης, Βιοεκδοτική - PRESS LINE ISBN 960-90828-0-7
Περιοδικό "Νέα Σελήνη".
Περιοδικό "Βιοκαλλιέργειες" έκδοση Σύλλογος Οικολογικής Γεωργίας.

www.pste.gov.gr/
www.geotexnikipellas.gr
https://elearning.auth.gr/