Φτιάξτε σχεδόν δωρεάν τη Νέα Κρέμα απώλειας βάρους για να μειώσετε το λίπος της κοιλιάς σας


Νέα Κρέμα απώλειας βάρους για να μειώσετε το λίπος της κοιλιάς σας, με πάρα πολύ φτηνά υλικά , και σχεδόν Μηδενικό κόστος  , μπορείτε να φτιάχνετε μονοί σας σε 5 λεπτά, δοκιμάστε τη και πείτε μας αποτελέσματα.
( Το αρχικό video από τις Ινδίες που είχαμε δημοσιεύσει έχει πρόβλημα προβολής και το αντικαταστήσαμε με παρόμοιο )


  • Ηφαιστειακή πετρά alum (Είναι πολύ φτηνό υλικό, άλλα τώρα και να μην έχουμε από αυτό το υλικό δεν κάνει τη διάφορα, είναι περισσότερο για συνοχή της κρέμας)
  • Viks - το κοινό βίκς για το κρυολόγημα
  • Μαγειρική Σόδα
  • Μεμβράνη

Τρόπος παρασκευής ανακατευτούμε όλα τα υλικά όπως δείχνει το video και στη συνέχεια το αλείβουμε στην κοιλιακή χώρα και καταλάβουμε με μεμβράνη για 2 ώρες και στη συνέχεια ξεπλενόμασται

Tips:

  • (Προαιρετικό) Τώρα εγώ που τη δοκίμασα χρησιμοποίησα και μια ζώνη σύσφιξης μέσης πάνω από τη μεμβράνη
  • (Προαιρετικό) Η κρέμα απ ότι είδα έχει θερμαντική και εφιδρωτική δράση , αν γυμνάζεται παράλληλα έχει καλύτερα αποτελέσματα (Θερμαίνεσαι και ιδρώνεις περισσότερο)
-


Προσοχή - Warning !!! Διαβάστε και συμφωνήστε με τους Όρους Χρήσης του Ιστοτόπου , οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ισοτόπων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε τη χρήση τους , παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή.
Σε κάθε περίπτωση προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης/, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας (*θεράπων) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα.
Προσοχή!!! μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις -δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ).
Προσοχή !!! στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας.
Προσοχή πριν αρχίσετε κάποια δίαιτα συμβουλευτείτε τον διατροφολόγο σας και αν υπάρχει και κάποια πάθηση ή φαρμακευτική αγωγή συμβουλεθτείτε επιπλέον τον θεράπων Ιατρό σας.
-

Το Alum Powder

κρύσταλλοι Alum
είναι ένα φυσικό ορυκτό το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως σε προϊόντα καθαρισμού, προϊόντα ενυδάτωσης, πούδρες προσώπου, αποσμητικά κλπ. Στα αποσμητικά παρέχει αποτελεσματική προστασία αναστέλλοντας την ανάπτυξη των βακτηρίων που προκαλούν οσμή, και καθιστά μια εναλλακτική λύση από τα συνθετικά δραστικά συστατικά που συνήθως χρησιμοποιούνται. 
Επιπλέον, το Alum Powder έχει στυπτικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα ξυρίσματος, περιποίησης προσώπου κλπ. Παρέχει αντισηπτικά και αντιμικροβιακά οφέλη, ενώ βοηθά στην τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας.

Η Σόδα
Τι είναι ακριβώς η Σόδα; Πρόκειται για ορυκτά άλατα που βρίσκονται στη στάχτη των φυκιών και των φυτών, καθώς και στο νερό που αναβλύζει σε πετρώδεις περιοχές, πλούσιες σε ασβέστιο, νάτριο και κάλιο.
Τελευταία αναδεικνύονται όλο και περισσότερο οι πολλαπλές αρετές της μαγειρικής σόδας. Αξίζει λοιπόν μία αναφορά σε αυτή την απλή αλλά θαυματουργή ουσία.
Με την ονομασία σόδα χαρακτηρίζονται δύο ενώσεις του νατρίου:

Α) το διττανθρακικό νάτριο NaHCO3 που είναι η μαγειρική σόδα ή σόδα φαγητού ή αρτοποιίας, σε μορφή λευκής σκόνης

Β) Ανθρακικό νάτριο - Carbonate Soda, ή σόδα της πλύσεως, με λευκή κρυσταλλική μορφή.

Εδώ αναφερόμαστε στη μαγειρική σόδα της οποίας οι ονομασίες μαρτυρούν ότι στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε κυρίως στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική ως διογκωτική ουσία «baking soda, baking powder», αλλά και ως χωνευτικό.




Για την υγεία μας
Η σόδα δεν χρησιμεύει μόνο σαν χωνευτικό, αλλά μπορεί να τη χρησιμοποιήσετε για να καλμάρετε ερεθισμούς του δέρματος, τσουξίματα στα μάτια και μυϊκές κράμπες.

Για το στομάχι: Μισό κουτάλι σόδας σε μισό ποτήρι νερό ή χυμό πορτοκαλιού ή λεμονιού καταπολεμά τις ξινίλες και τις καούρες, χωρίς να εμποδίζει την πέψη.

Κολλύριο για τα μάτια: Συχνές πλύσεις με νερό και σόδα είναι χρήσιμο για τις φλεγμονές στα βλέφαρα και την επιπεφυκίτιδα. Επίσης χρησιμεύει σαν αντισηπτικό, αντιφλεγμονώδες και αντιμικροβιακό. Για το κριθαράκι στα βλέφαρα, η σόδα μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Καταπολεμά την τερηδόνα, λευκαίνει τα δόντια: Πλύσεις με νερό και σόδα,(ένα κουταλάκι σόδα σε δύο φλιτζάνια νερό), καταπολεμούν τα μικρόβια που προκαλούν την τερηδόνα. Κάνει τα δόντια δυνατά, υγιή και καταπολεμά την ουλίτιδα. Αν μία φορά την εβδομάδα βουρτσίζουμε τα δόντια μόνο με σόδα, θα γίνουν κάτασπρα.

Φρεσκάρει την αναπνοή: βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα, σε μισό ποτήρι νερό, κάντε πλύση στόματος, πτύστε και ξεπλύνετε. Οι οσμές δεν καλύπτονται αλλά εξουδετερώνονται.

Για τις ευαίσθητες περιοχές: Η σόδα έχει αντισηπτική δράση. Εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό των μικροβίων. Κάνοντας εξωτερικές πλύσεις με χλιαρό νερό, που έχετε διαλύσει ένα κουταλάκι σόδα σε ένα λίτρο νερό κατά την διάρκεια της περιόδου, 2-4 φορές την ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για τις ελαφρώς κολπίτιδες ή σε περίπτωση που κάνετε χρήση ταμπόν.



Για μυϊκούς πόνους και κράμπες: Αρκεί ένα κουταλάκι του γλυκού σε ένα ποτήρι νερό για να ανακουφιστείτε.

Για κουρασμένα πόδια: κάνουμε ποδόλουτρο σε χλιαρό νερό με σόδα. Διαλύστε 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα σε μια λεκάνη με ζεστό νερό και μουλιάστε τα πόδια. Τρίψτε ελαφρά. Το καλύτερο spa για τα πονεμένα πόδια σας!

Για τις μυκητιάσεις: Για τις μυκητιάσεις των ποδιών ανάμεσα στα δάκτυλα, φουσκάλες και φαγούρα από τσιμπήματα εντόμων, διαλύουμε σόδα σε νερό και κάνουμε ποδόλουτρα, ή επαλείψεις στα σημεία του τσιμπήματος.

Ως αποσμητικό: Λειτουργεί σαν αποσμητικό και αντιμυκητιακό, ταμπονάρετε λίγη μαγειρική σόδα στη μασχάλη σας για να εξουδετερώσετε τις οσμές.

Αυτή η δημοφιλής αλοιφή κανονικά χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του βήχα, των πονοκεφάλων, της μπουκωμένης μύτης και των πόνων στο στήθος και το λαιμό. Ωστόσο από ό,τι φαίνεται αυτό το μαγικό βαζάκι κάνει θαύματα και σε άλλες, απρόσμενες περιπτώσεις, οι οποίες δεν σας είχαν περάσει καν από το μυαλό!



To Viks
Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε γιατί από εδώ και στο εξής πρέπει πάντα να έχετε λίγο Vicks στο σπίτι:

1. Ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο
Το Vicks περιέχει μενθόλη, η οποία ειναι εξαιρετικά ωφέλιμη για την άμεση ανακούφιση από τον πονοκέφαλο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε λίγη αλοιφή κάτω από τη μύτη σας και να πάρετε βαθιές αναπνοές!

2. Απωθεί τα κουνούπια
Η δυνατή μυρωδιά μέντας του VapoRub κρατά τα κουνούπια μακριά! Απλώς τρίψτε μια μικρή ποσότητα πάνω από τα ρούχα και το δέρμα σας.

3. Θεραπεύει την ακμή
Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ακμής ή κάποιου είδους δερματικό ερεθισμό, απλώστε λίγο από το μείγμα πάνω στην ερεθισμένη περιοχή και επαναλάβετε αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!

4. Απομακρύνει τα έντομα
Αν σας αρέσουν τα πικνικ και γενικότερα οι εξορμήσεις στη φύση, δεν χρειάζεται πλέον να σας απασχολούν τα ζωύφια που κατοικούν εκεί. Τρίψτε λίγο Vicks στο λαιμό, στις κλειδώσεις των γονάτων, στους αγκώνες και πίσω από τα αυτιά σας. Επίσης, αφήνοντας το βαζάκι ανοιχτό, οι μύγες κάνουν φτερά!

5. Εξαφανίζει τις μελανιές
Επιταχύνετε την εξαφάνιση των ενοχλητικών μελανιών απλώνοντας επάνω τους λίγο Vicks μαζί με μια πρέζα αλάτι! Το μείγμα αυτό εμποδίζει τους διάφορους χρωματισμούς και το πρήξιμο!

6. Ανακουφίζει τους πρησμένους μυς
Χρησιμοποιείστε αυτή τη θαυματουργή αλοιφή για να κάνετε μασάζ στους ταλαιπωρημένους σας μυς. Μετά το μασάζ, τυλίξτε την περιοχή που σας προκαλεί δυσφορία με μια ζεστή και στεγνή πετσέτα. Έπειτα ξαπλώστε και χαλαρώστε μέχρι να υποχωρήσει ο πόνος! Για γρηγορότερη ανακούφιση μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία έως και τρεις φορές την ημέρα.

7. Ενυδατώνει το δέρμα
Αν έχετε ξηρό δέρμα, το VapoRub είναι ό,τι πρέπει για να καταπολεμήσει την ξηρότητα και να το ενυδατώσει!

8. Επικονδυλίτιδα
Μπορείτε να ανακουφίσετε εύκολα τον πόνο της επικονδυλίτιδας τρίβοντας λίγο Vicks επάνω στην περιοχή της φλεγμονής. Το VapoRub περιέχει μενθόλη και καμφορά, δυο ουσίες οι οποίες είναι εξαιρετικά ωφέλιμες σε ό,τι αφορά τους μυικούς πόνους.

9. Σκασμένες φτέρνες
Προκειμένου να μαλακώσετε και να επαναφέρετε τις φτέρνες σας στη φυσιολογική, υγιή τους όψη, απλώστε τους λίγο Vicks κι έπειτα βάλτε ένα ζευγάρι ζεστές κάλτσες. Αφήστε το να δράσει ως το πρωί κι ύστερα ξεπλύνετε με νερό. Στη συνέχεια αν θέλετε μπορείτε να κάνετε απολέπιση με μια ελαφρόπετρα. Εφαρμόζοντας αυτή την αγωγή κάθε βράδυ, σύντομα οι φτέρνες σας θα μοιάζουν με αυτές ενός μωρού!

10. Μύκητες των νυχιών
Το Vicks θεραπεύει επιτυχώς τους μύκητες των νυχιών, αρκεί μονάχα να τρίβετε μια μικρή ποσότητα επάνω τους δυο φορές την ημέρα κι έπειτα να φοράτε βαμβακερές κάλτσες για να το αφήσετε να δράσει σε ζεστό περιβάλλον. Κόβοντας σιγά σιγά τα νύχια σας θα διαπιστώσετε ότι τα μολυσμένα κομμάτια εξαφανίζονται!

11. Ανακουφίζει από τον πονόλαιμο και το βήχα
Τρίψτε απαλά λίγο Vicks στο λαιμό και το στήθος σας και ξενοιάστε!

12. Προστατέψτε τα έπιπλά σας από το κατοικίδιό σας
Αλείψτε μια ποσότητα Vicks στους τοίχους, τα έπιπλα και τα παράθυρά σας και οι γάτες σας θα μείνουν μακριά τους!

13. Προστατεύει από τις μολύνσεις στα κοψίματα
Όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει ως τώρα το Vicks έχει θεραπευτικές ιδιότητες, πράγμα που σημαίνει ότι επισπεύει την επούλωση των πληγών και προστατεύει από πιθανούς κινδύνους μολύνσεων.

14. Άλογα κούρσας
Την ημέρα των αγώνων, οι επαγγελματίες δρομείς βάζουν αυτή την αλοιφή κάτω από τα ρουθούνια των αλόγων τους για να τα αποσπάσουν από τις μυρωδιές των θηλυκών πόνυ, εξασφαλίζοντας έτσι ότι θα παραμείνουν συγκεντρωμένα στην κούρσα τους!

15. Ραγάδες
Βάζετε λίγο Vicks στις ραγάδες σας, 2 με 3 φορές την εβδομάδα και δείτε τις σταδιακά να μειώνονται!

16. Ορίστε τα μέρη όπου ΔΕΝ θα ουρεί ο σκύλος σας
Εμποδίστε τον σκύλο σας να ουρήσει επάνω στο χαλί, ανοίγοντας ένα βαζάκι Vicks και αφήνοντάς το στην περιοχή την οποία δεν θέλετε να μαρκάρει!

17. Αντιμετωπίζει το έκζεμα
Ανακουφιστείτε από τη φαγούρα που προκαλεί το έκζεμα και το αίσθημα κάψας που σας ταλαιπωρεί, βάζοντας απλώς μια μικρή ποσότητα Vicks στην ερεθισμένη περιοχή.

18. Ανακουφίζει από τον πόνο του αυτιού
Για να ανακουφιστείτε άμεσα από τον πόνο του αυτιού, βουτήξτε ένα μικρό μπαλάκι από βαμβάκι μέσα στην αλοιφή κι έπειτα βάλτε το στο αυτί σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να ζεστάνετε μια σκελίδα σκόρδο στο φούρνο μικροκυμάτων, να βάλετε λίγο Vicks στη μια του άκρη και να τοποθετήσετε το σκόρδο προσεκτικά μέσα στο αυτί σας, όπως αναφέρει το diaforetiko.

19. Ανακουφίζει τις πατούσες των αθλητών
Οι αθλητές, το μόνο που έχουν να κάνουν αν θέλουν να ανακουφιστούν από τους πόνους της πατούσας, είναι να κάνουν μαλάξεις με Vicks στις περιοχές αυτές δυο φορές την ημέρα.

20. Ξεφορτωθείτε τους ρόζους
Ω ναι, μέχρι εκεί φτάνει η χάρη του Vicks! Απλώς βάλτε λίγη ποσότητα επάνω στους ρόζους και καλύψτε τους με μια γάζα. Αν εφαρμόζετε αυτή τη θεραπεία τακτικά, οι ρόζοι θα πέσουν σε 2 μόλις εβδομάδες!



Καλή Επιτυχία: γράψτε παρακάτω στα σχόλια την εμπειρία σας, και αν είδατε αποτελέσματα...

Δείτε σχετικά άρθρα στο Ιστολόγιο μας:

Δ19

189 ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΑ 

Σημαντικοί παράγοντες και λάθη σε δίαιτες 
196 ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΑ 

116 ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΙΤΑ
Δ45
86 ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΑ

6 μέθοδοι για να κάψετε το λίπος στην κοιλιά σας


Πηγή https://www.facebook.com/mysimpletips
Πηγή youweekly.gr

Σχετικά video
https://www.youtube.com/watch?v=8anaR3M_tXY
https://www.youtube.com/watch?v=kG4JGMH445Y
https://www.youtube.com/watch?v=2siOq9093AE
https://www.youtube.com/watch?v=nCx1vGw6BV0

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του