Ελιά Μηχανική καλλιέργεια - Οlive engineering


Οlive engineering: Η μηχανική καλλιέργεια έχει μπει για τα καλά πια στην ζωή μας και επηρεάζει τις τιμές (προς τα κάτω ) παγκοσμίως. !!!

Σε σημείο μη επιβίωσης της συμβατικής καλλιέργειας θα μας φέρει σταδιακά η μηχανική καλλιέργεια που εφαρμόζουν τα γειτονικά κράτη
Η μηχανική καλλιέργεια δεν πλήττει τόσο άλλες χώρες με χαμηλά εργατικά αλλά πλήτει θανάσιμα την Ελλάδα για τους παρακάτω λόγους

  • Τα υψηλά εργατικά Ειδικά για την Κρήτη όπου η μηχανική καλλιέργεια δεν μπορεί να εφαρμοστεί λόγο μορφολογίας εδάφους , Η ταφόπλακα σφραγίζει με τα υψηλά εργατικά παρά τις ορδές μεταναστών που αντί να ενταχτούν στο σύστημα αγροτικής ανάπτυξης και ανασυγκρότησης επιδίδονται σε άγριο κυνηγητό και αυτοί και αυτοί που τους απασχολούν (τους προτιμάμε άνεργους πεινασμένους να φτιάχνουν συμμορίες)
  • την απάνθρωπη υπερφορολόγηση (Υπερβολικά υψηλή φορολόγηση ίσως τη πιο μεγάλη στον πλανήτη ( το Ελληνικό κράτος είναι διαγαλαξιακός εφεβρέτης νέων ΑΜΕΣΩΝ και Έμμεσων φόρων ) και θεωρεί μοναδικό του εισόδημα πλέον την ΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ και όχι τη ΔΙΚΑΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ πανω σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έσοδα από ανάπτυξη.
  • Η έλλειψη οργάνωσης και ομαδικής δράσης. Κερασάκι στην τούρτα την εγκατάλειψης της ελαιοκαλλιέργειας στα μέρη μας είναι η αδυναμία οργάνωσης και ο πόλεμος από το κράτος και σε επίπεδο Εθνικής προδοσίας ( Το κράτος έντεχνα κάθε χρόνο προωθεί με ζήλο το Τυνισιακό λάδι και το στέφει ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ , ενώ παράλληλα στους Ελληνες επιβάλλει ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ πολλαπλούς φόρους σε επίπεδο επιστημονικής φαντασίας και σε επίπεδο που ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ξέρει με εφευρετικότητα να επιβάλλει.. )

Σε αντιστάθμισμα για την αδιαφορία του το κράτος θα χάσει άλλο ένα σημαντικότατο έσοδο από εξαγωγές που πληρεί τη φιλοσοφία του "Φορόμπιξε του εξαθλιομένους και Εισπράξει άμεσα 1 και χασέ μακροπρόθεσμα 10"
Το κράτος έχει είδη πληρώσει την φορομπηχτική και εξαθλιωτική μουχλιασμένη πολιτική τής γάτας με το ποντίκι εναντίων των Ελλήνων, είδη οι κρατικοί υπάλληλοι έχουν δει το μισθό τους να μειώνατε και αυτό θα γίνεται συνεχώς όσο το κρότος επιμένει να παίζει το παιχνίδι του φιδιου στον κόρφο αυτού που το κρατά ζωντανό.

Δείτε ενδιαφέροντα άρθρα στο Ιστολόγιο μας:
Δ19

189 ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΑ 

Σημαντικοί παράγοντες και λάθη σε δίαιτες 
196 ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΑ 

116 ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΙΤΑ
Δ45
86 ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΑ

6 μέθοδοι για να κάψετε το λίπος στην κοιλιά σας

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του