Kρέμα αναζωογόνησης δέρματος δώρο από τη φύση

Πρόκειται για μια σπιτική συνταγή με φύλλα μαϊντανού , μηλόξιδο ή χυμό από λεμόνι, που θα σας βοηθήσει να λευκάνετε το δέρμα σας και να το καθαρίσετε από στίγματα, σπυράκια και ακμή, δίνοντάς του μια λάμψη όλο υγεία! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λοσιόν καθημερινά άφοβα!
Ο μαϊντανός είναι πλούσιος σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και ο χυμός του περιέχει αιθέρια έλαια πλούσια σε ποτάσιο και μαγνήσιο. Χρησιμοποιείται επίσης σαν φάρμακο για τον διαβήτη, τον πυρετό, τις μολύνσεις των ματιών και την υπερκόπωση, αλλά είναι και φυτό γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην κοσμετολογία. Είναι τέλειος για την περιοχή γύρω από τα μάτια, γιατί αποσυμφορίζει, μειώνει το πρήξιμο και την κοκκινίλα ενώ λευκαίνει και καθαρίζει σε βάθος το δέρμα.


Υλικά:
  • 2 κουταλιές της σούπας φύλλα μαϊντανό
  • 1 κουταλιά του γλυκού χυμό λεμονιού ή μηλόξιδο
  • 200 ml νερό
Προετοιμασία:
Ρίξτε 200 ml βραστού νερού σε δυο κουταλιές της σούπας μαϊντανό και ανακατέψτε το για 15 λεπτά. Απομακρύνετε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει. Προσθέστε το λεμόνι και το ξύδι μόλις κρυώσει και αποθηκεύστε το μίγμα που φτιάξατε σε ένα γυάλινο μπουκάλι μέσα στο ψυγείο σας!

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:
Χρησιμοποιείστε κάθε βράδυ και πρωί. Θα δείτε αποτέλεσμα μετά από ένα μήνα καθημερινής χρήσης!

Για τα μάτια:
Είναι η ιδανική λοσιόν για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους και τις κοκκινίλες γύρω από τα μάτια, αρκεί να μην προσθέσετε λεμόνι. Βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι με τη λοσιόν και αφήστε στην περιοχή γύρω από τα μάτια για 5 λεπτά, κάθε πρωί και βράδυ.


***UPDATE***

Και μια Σπιτική συνταγή αντιριτιδικής κρέμας ιδανική για την περιποίηση του δέρματος.

Το ενυδατώνει, μειώνει αισθητά τις ρυτίδες και επιβραδύνει τη γήρανση. Αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
Με άμεσα ορατά αποτελέσματα σε 7 ημέρες. Η συνταγή είναι πολύ απλή, γι’ αυτό μην διστάσετε να το επιχειρήσετε!

Υλικά:

  • 1 κρόκος αυγού
  • 2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο
  • μισή κουταλιά της σούπας βιολογικό μέλι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού βαζελίνη
Τρόπος παρασκευής:Βάζουμε τη βαζελίνη σε ένα μπολ και ανάβουμε την κουζίνα. Λιώνουμε τη βαζελίνη στον ατμό για αρκετά λεπτά. Βγάζουμε το μπολ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές. Στη συνέχεια μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα δοχείο των 50 ml.

Χρήση:
Απλώνουμε την κρέμα στο δέρμα σας με ήπιο μασάζ αφού προηγουμένως το έχουμε πλύνει. Αφήνουμε τη να δράσει για 25-30 λεπτά πριν την αφαιρέσουμε χρησιμοποιώντας βρεγμένο χαρτομάντιλο ή βαμβάκι εμποτισμένο σε μεταλλικό νερό.

Υποσημείωση:
Δεδομένου ότι η κρέμα χρειάζεται 1 ώρα για να απορροφηθεί από το δέρμα, βάλτε τη το βράδυ 2 ώρες πριν πάτε για ύπνο. Φυλάξτε την κρέμα στο ψυγείο. Όταν τελειώσει και αν μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, φτιάξτε άλλη μια δόση. Φροντίστε να μην παρασκευάσετε πολύ μεγάλη ποσότητα, διότι μπορεί να χαλάσει γρήγορα



Resource  

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του