Παράσιτα στο έντερο και στο σώμα - συμπτώματα - φυσικές θεραπείες με βότανα

72 ΥΓΕΙΑ 
Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε ότι το σώμα μας περιλαμβάνει εκατοντάδες είδη βακτηρίων και άλλων μικροοργανισμών μέσα στο πεπτικό μας σύστημα που στο σύνολό τους είναι περισσότερα από τρία κιλά τα οποία τρέφονται από εμάς, μέσω των τροφών και του περιβάλλοντος που τους «ετοιμάζουμε» άθελά μας!
Ωστόσο, όταν η φυσική χλωρίδα του πεπτικού μας συστήματος βρίσκεται σε ισορροπία τα βακτήρια αυτά, είναι απαραίτητα για τη σωστή πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό μας όπως για παράδειγμα, τα προβιοτικά που είναι τα ευεργετικά βακτήρια στο έντερο και έχουν μια μεγάλη θετική επίδραση στην υγεία μας.
Τα προβλήματα αρχίζουν όταν τα ευεργετικά αυτά βακτήρια στο πεπτικό κομμάτι βγούνε από την ισορροπία τους και προκαλούν βακτηριακή ανισορροπία, τη διατροφή, ορισμένα φάρμακα, το άγχος, την επαφή με μολυσμένες πηγές κ.λπ.


Το σώμα μας περιλαμβάνει επίσης ένα είδος «μαγιάς», τους λεγόμενους ζυμομύκητες, η οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι σε κατάλληλες ποσότητες αλλά η υπερανάπτυξή τους μπορεί να έχει μεγάλη αρνητική επίδραση στη γενική μας υγεία ακόμα και στη γονιμότητα.
Η εσωτερική μαγιά λοιπόν πολλαπλασιάζεται γρήγορα όταν υπάρχουν υψηλά ποσοστά από ουσίες άνθρακα, όπως είναι η ζάχαρη για παράδειγμα  όπου μπορεί να τη μεταβάλλει σε αλκοόλη στο σώμα και αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι με σοβαρή υπερανάπτυξη μαγιάς έχουν συμπτώματα όπως ομίχλη του εγκεφάλου, ζαλάδα και ναυτία.
Απόσπασμα από Έρευνα – Επιμέλεια: Νάσος Παπαδόπουλος, Bioenergy Treater | ©TherapyWave.eu

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας πάνω από 4.5 δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι μολυσμένοι με παρασιτικές ασθένειες.
Στην Ευρώπη, πιο συγκεκριμένα, είναι μολυσμένος ο ένας στους 3 ανθρώπους. Συνολικά, πάνω απ' το μισό του πληθυσμού του πλανήτη έχει μολυνθεί με παράσιτα. Κάθε χρόνο οι μολυσματικές και παρασιτικές ασθένειες αφαιρούν 15 – 16 εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές. Στη Ρωσία, αυτοί που έχουν παράσιτα είναι 10 φορές περισσότεροι απ' αυτούς που έχουν οξείς εντερικές μολύνσεις. Ο αριθμός τους συγκρίνεται μόνο με αυτούς που είναι άρρωστοι με γρίπη.
Κάθε χρόνο εμφανίζονται 2 εκατομμύρια άρρωστοι, ωστόσο αν λάβουμε διάφορους διορθωτικούς συντελεστές, ο αριθμός τους ενδέχεται να είναι τουλάχιστον 22,1 εκατομμύρια (Σέργκιγεβ Β. Π. , 1991). Σύμφωνα δε με ανεπίσημα στοιχεία, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Ανεπίσημες εκτιμήσεις που έχουν γίνει τόσο στις ΗΠΑ (Ρος Άντερσον) όσο και στη Ρωσία (Ν. Κραβτσένκο) λένε πως το 95 – 99% του πληθυσμού του πλανήτη έχει παράσιτα αλλά δεν το γνωρίζει.

Είδη παρασίτων:
1. Πρωτόζωα – αμοιβάδες, λάμβλιες, ταξοπλάσματα, κρυπτοσπορίδια καθώς και plasmodium malariae, τρυπανόσωμα.
2. Ελμίνθες – στρογγυλοί σκώληκες (νηματώδεις) και επίπεδοι σκώληκες που χωρίζονται στους κεστοειδείς και στους τρηματώδεις.
3. Στρογγυλοί σκώληκες – ασκαρίδες, whipworms, νηματοσκώληκες, αγκυλόστομους, τριχίνες κλπ.
4. Ταινοειδείς σκώληκες
5. Flukes.

Συμπτώματα SOS 
ενδεχομένης παρασιτικής ασθένειας
  • Κακή αναπνοή; (Δυσοσμία στόματος)
  • Αλλεργίες (εξανθήματα, υγρά μάτια, μύτη που τρέχει);
  • Εξανθήματα και ερεθισμός του δέρματος;(Έχετε ανεξήγητους δερματικούς ερεθισμούς με εξανθήματα και κνίδωση.)
  • Συχνά κρυολογήματα, κλεισμένος λαιμός; ρινική συμφόρηση;
  • Χρόνια κόπωση (κουράζεστε γρήγορα ότι κι αν κάνετε);
  • Συχνοί πονοκέφαλοι;
  • Δυσκοιλιότητα ή διάρροια; (Έχετε ανεξήγητη δυσκοιλιότητα, διάρροια, αέρια ή ενδείξεις αίματος στα κόπρανα.)
  • Πόνος στις αρθρώσεις και στους μύες; (Πονάτε χωρίς λόγο στους μυς ή στις αρθρώσεις σας.)
  • Νευρικότητα, αϋπνία και διαταραχές της όρεξης για φαγητό;
  • Μαύροι κύκλοι, σακούλες κάτω από τα μάτια.
  • Αισθάνεστε ανεξήγητη κούραση, εξάντληση ή κατάθλιψη.

Αλλλα σημάδια που φανερώνουν ότι ενδέχεται να έχετε παράσιτα στον οργανισμό σας.

  • Ταξιδέψατε πρόσφατα στο εξωτερικό και είχατε κάποιο επεισόδιο διάρροιας.
  • Είχατε πάθει τροφική δηλητηρίαση στο παρελθόν και έκτοτε η πέψη σας δεν είναι η ίδια.
  • Έχετε διαταραχές ύπνου.
  • Τρίζετε τα δόντια σας στον ύπνο σας.
  • Διαρκώς πεινάτε, ακόμα κι αν έχετε μόλις γευματίσει.
  • Πάσχετε από σιδηροπενική αναιμία.
  • γριπώδη συμπτώματα, ναυτία
  • χρόνια ιγμορίτιδα.
  • Έχετε διαγνωστεί με ανεπάρκεια σιδήρου
  • Εμφανίζετε τακτικά μύκητες στα νύχια
# Διαβάστε προσεκτικά την παρακάτω προειδοποίηση
Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε τη χρήση τους , παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας όπως αυτό πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή.
Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας (*θεράπων) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. 
Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ).
Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας.
Οδηγίες χρήσης των βοτάνων Τα φαρμακευτικά βότανα πρέπει να καταναλώνονται με προσοχή και με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, κυρίως από όσους παίρνουν άλλα φάρμακα ή έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά και από τις εγκύους, τις θηλάζουσες και βέβαια τα παιδιά και τους εφήβους. Τα φαρμακευτικά βότανα δεν αποτελούν πανάκεια, ούτε πρέπει να τα καταναλώνουμε χωρίς μέτρο και με την προσδοκία ότι θα γιατρέψουν όλες τις ασθένειες. Οτιδήποτε είναι φυσικό δεν σημαίνει ότι είναι και απολύτως ασφαλές. Έτσι, τα φαρμακευτικά φυτά πρέπει να χρησιμοποιούνται με σύνεση και βάσει των συμβουλών των ειδικών, που τα γνωρίζουν καλά. 
Δοσολογία Οι ποσότητες στις οποίες μπορούμε ή πρέπει να καταναλώνουμε τα φαρμακευτικά φυτά είναι πολύ δύσκολο να καθοριστούν με ακρίβεια. Η σωστή δοσολογία εξαρτάται κάθε φορά από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, η σωματική διάπλαση, η ασθένεια του ατόμου που τα καταναλώνει, καθώς επίσης και από το αν παίρνει άλλα φάρμακα ή αν έχει και άλλα προβλήματα υγείας. Από την άλλη πλευρά, χρειάζεται να έχουμε υπόψη μας ότι δεν είναι όλα τα βότανα, από όπου κι αν προέρχονται, της ίδιας δραστικότητας, καθώς αυτή ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, καλλιέργειας, συγκομιδής, αποξήρανσης, φύλαξης κ.λπ. Γενικά μπορούμε να πούμε ότι μία επαρκής ποσότητα για έναν ενήλικο που έχει λάβει υπόψη όλες τις αντενδείξεις είναι ένα φλιτζάνι έγχυμα ή αφέψημα τη φορά. Για περισσότερες συμβουλές, ή για συστηματική χρήση, θα πρέπει να συμβουλευτούμε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό μας.
Οι μορφές των βοτάνων Αφέψηµα : Το φυτό βράζει μαζί με το νερό, συνήθως για 5-10΄, και στη συνέχεια το διηθούμε. Χρησιμοποιείται για τα ξυλώδη μέρη, όπως οι ρίζες ή οι φλοιοί.
Έγχυµα : Είναι μέθοδος που ενδείκνυται για τα φύλλα, τα άνθη και τα πέταλα, αλλά όχι για τις ρίζες. Επίσης, χρησιμοποιείται και όταν δεν θέλουμε να φύγουν τα πτητικά συστατικά, όπως στις περιπτώσεις των αρωματικών φυτών. Για να το παρασκευάσουμε, βράζουμε το νερό, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βότανο. Κατόπιν, αφήνουμε το μείγμα έτσι για 5-10΄ και στη συνέχεια το διηθούμε. 
Πού βρίσκουμε τα δραστικότερα : Είναι διαδεδομένη η λανθασμένη άποψη ότι τα άγρια φυτά είναι πιο δραστικά από τα καλλιεργούμενα. Όταν στα καλλιεργούμενα φυτά οι ποικιλίες που καλλιεργούνται, η περιποίηση των φυτών και η εποχή συλλογής, η φύλαξη (μέρη σκοτεινά και όχι υγρά) και η αποξήρανση (όταν χρειάζεται) είναι σωστές, τότε δεν παρατηρούνται ουσιαστικές διαφορές από τα άγρια. Επίσης, είναι σημαντικό να καταναλώνουμε τα βότανα σε διάστημα όχι μεγαλύτερο του ενός χρόνου από τη στιγμή της συλλογής τους.
**Απόσπασμα από άρθρο του https://www.vita.gr/ σε συνεργασία με δρ. ΕΛΕΝΗ ΣΚΑΛΤΣΑ, αναπληρώτρια καθηγήτρια Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
#

Υπάρχουν τρία βήματα στη θεραπεία των ζυμομυκήτων, των παρασίτων και άλλων μυκήτων στο σώμα μας όπου:
  • Πρώτο βήμα, πρέπει να εξαλειφθούν
  • Δεύτερο βήμα, μετά να ξεπλυθούν από το σώμα και στο τέλος
  • Τρίτο βήμα, να διατηρηθεί η επούλωση και η αναγέννησή του
Το ζήτημα τώρα είναι από πού μας έρχονται, πως τους «παροτρύνουμε» να αναπτυχθούν μέσα μας και πως μπορούμε να προστατευτούμε από αυτούς!
Μπορούμε να προσβληθούμε από διάφορα μέρη και ή ακόμη και από καταστάσεις (σεξουαλική επαφή, συναυλίες, απλό χαιρετισμό κ. α.) αλλά η πιο συνήθεις και σημαντική, είναι από τις οι κακές συνθήκες υγιεινής όπως το κακό πλύσιμο τροφών ή μέσω του νερού – ιδιαίτερα των πλαστικών φιαλών που αποθηκεύεται ώστε το καλοκαίρι και σε συνδυασμό με την ζέστη κάνουν ένα πολύ φιλικό και γόνιμο περιβάλλον για την ανάπτύξη τους!
Συνοπτικά και επιγραμματικά είναι:
  • Κακή προσωπική υγιεινή
  • Τρόφιμα, νερό, περιβάλλον (όπως μέσω των ταξιδιών στο εξωτερικό σε περιοχές μη συμβατές με αυτές που έχουμε μεγαλώσει)
  • Μη σωστό μαγείρεμα (ειδικα για τους κρεοφάγους αλλά ισχύει και για τα θαλασσινά)
  • Η χρήση φθορίου
  • Κατοικίδια
  • Έντομα
  • Σεξουαλική επαφή και άλλες επαφικές καταστάσεις
Στην παρασιτική μόλυνση και την αύξησή της έχει μεγάλη σημασία το εξασθενημένο ανοσοποιητικό όπου του σώμα μας γίνεται ένας καλός οικοδεσπότης για αυτά (τα παράσιτα) όπως είπαμε μέσω της κατανάλωσης ζάχαρης, των επεξεργασμένων υδατανθράκων, του αλκοόλ, των βαρέων μετάλλων, του άγχους, του φόβου και διαφόρων άλλων τοξινών. Ακόμη η κατανάλωση καφέ, το σιτάρι, τα γαλακτοκομικά και το νερό της βρύσης βοηθούν στην ανάπτυξή τους λόγο διαταραχής της οξύτητας μας!
Μερικά συμπτώματα και αιτίες αυτής της ανισορροπίας και «επίθεσης» των παρασίτων είναι οι εξής:
  • Χαμηλό ανοσοποιητικό που εκδηλώνεται με συχνές αδιαθεσίες ή ιώσεις
  • Φαγούρα στην πρωκτική περιοχή, ιδιαίτερα τη νύχτα
  • Συχνές κολπικές μολύνσεις
  • Πληγές στο στόμα (άφθες), στα χείλη (έρπη) ή λευκές κηλίδες στο στόμα ιδιαίτερα στο πρωινό ξύπνημα
  • Συχνό αίσθημα κόπωσης ή χρόνια κόπωση (σημ.: η χρόνια κόπωση συνδέεται και την ενεργειακή εξασθένηση των κυττάρων καθώς και με μη γείωση του οργανισμού)
  • Δυσκολία στον ύπνο και μη σταθερή ροή του
  • Μύκητες των ποδιών που παρουσιάζεται συνήθως στα πόδια των αθλητών
  • Φούσκωμα και αέρια ειδικά μετά την κατανάλωση γλυκών και επεξεργασμένων αρκετά τροφών
  • Συχνές και πολλές αλλεργίες
  • Ευαισθησία σε τρόφιμα ή χημικές ουσίες οι οποίες έχουν κάνει την εμφάνισή της (η υπερευαισθησία) πρόσφατα στον οργανισμό μας
  • Υπερευαισθησία στην μυρωδιά έντονων αρωμάτων ή (και όμως) του καπνού του τσιγάρου
  • Τα εξανθήματα ή φαγούρα γύρω από τα γεννητικά όργανα
  • Ουρολοιμώξεις (και ιδιαίτερα αν είναι συχνές)
  • Ιδιαίτερη τάση ή «ξαφνική επιθυμία» για τροφές ειδικά για τα γλυκά ή τα αμυλούχα τρόφιμα
  • Εντερικές συσπάσεις
  • Ενδομητρίωση
  • Η ψωρίαση ή έκζεμα
  • Υπερβολική χρήση αντιβιοτικών
  • Χρήση στεροειδών, συμπεριλαμβανομένων κάποιων θεραπειών για το άσθμα (inhaler)
  • Η χρήση αντισυλληπτικών
  • Η ομίχλη του εγκεφάλου ή ψυχική ασάφεια, το αίσθημα της «θολούρας» κοινώς
  • Ακανόνιστη έμμηνο κύκλο, συμπεριλαμβανομένων ανώμαλων περιόδου, μεγάλη αιμορραγία, κράμπες, PMS, ή ανωορρηξία
  • Άγχος ή κατάθλιψη
  • Μυγάκια ή κηλίδες στα μάτια (τα σκουπιδάκια που βλέπουμε όταν κοιτάζουμε στον ουρανό για παράδειγμα)
  • Πόνοι στους μύες ή τις αρθρώσεις που υποδηλώνουν φλεγμονές και κατ’ επέκταση ανάπτυξη μικροοργανισμών
  • Δυσκοιλιότητα ή διάρροια
  • Το κάπνισμα
  • Η χρήση του φθορίου (οδοντόκρεμες ή η «αθώα» φθορίωση από τον οδοντογιατρό μας) καθώς και η κατανάλωση φθοριωμένου νερό
  • Ιστορικό υψηλού σακχάρου και διατροφή με πολλούς υδατάνθρακες
Εδώ να κάνω μία σημείωση! Για τις παραπάνω ενδείξεις / συμπτώματα μερικές φορές δεν είναι απαραίτητο να ευθύνονται τα παράσιτα αλλά να ευθύνονται άλλοι μη βακτηριακοί παράγοντες. Θα πρέπει λοιπόν να τις δούμε στο σύνολό τους, αν έχουμε αρκετές από αυτές συγχρόνως και βέβαια να παρατηρήσουμε και να ακούσουμε το σώμα μας! Για παράδειγμα και να μην μακρηγορώ ένας που δεν κοιμάται σωστά και δουλεύει αρκετές ώρες σε συνδυασμό ένα «τοξικό ενεργειακά περιβάλλον» διαβίωσης ή εργασίας, σαν αποτέλεσμα έχει να είναι και να νιώθει συνέχεια κουρασμένος. Κοινώς δεν έχει το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης αλλά απλά χρειάζεται ξεκούραση.

Τα Παράσιτα Μέσα Στο Σώμα Μας. part 1
Οι παραπάνω ενδείξεις / συμπτώματα λοιπόν έχουν σαν αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις:
  • Υπογονιμότητα ή μόνιμης βλάβη γονιμότητας
  • Εμφάνιση καρκίνου και νεοπλασιών
  • ΣΚΠ (Σκλήρυνση κατά πλάκας)
  • Αρθρίτιδα
  • Οστεοπόρωση
  • Υποσιτισμός
  • Ελλείψεις βιταμινών καθώς τα παράσιτα κάνουν ένα όμορφο φαγοπότι μαζί τους
  • Παθήσεις των εντέρων
  • Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωση
  • Πέτρες στα νεφρά
  • Νόσος του Chron
  • Έκζεμα και ψωρίαση
  • Αϋπνία και προβλήματα ύπνου
  • Πεπτικά προβλήματα

©TherapyWave.eu 

Μέθοδοι Θεραπείες παρασίτων στο σώμα 
Απευθυνθείτε ΑΜΕΣΩΣ σε ειδικό
Πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή.
Υπάρχουν μερικές φυσικές θεραπείες που είναι χρήσιμες και αποτελεσματικές στην απομάκρυνση αυτών των ζυμομυκήτων όπως:
Αλλαγή στη διατροφή
Αν το σώμα μας έχει την «μαγιά», αυξημένες τιμές ζυμομυκήτων ή παράσιτα, οποιαδήποτε κατανάλωση σάκχαρων μπορούν να τα τροφοδοτήσουν και να κάνει την θεραπεία τους πιο δύσκολη. Είναι το τίμημα που έχουν όλοι οι γλυκατζίδες. Αν λοιπόν κάνετε κάποια φυσική θεραπεία για Candida, μύκητες ή παράσιτα, αποφύγετε όλες τις φυσικές πηγές της ζάχαρης από τη διατροφή σας, συμπεριλαμβανομένου του μελιού και φρούτων. Επίσης, αποφύγετε τα γαλακτοκομικά προϊόντα για 1-2 εβδομάδες για να ενισχύσει το σώμα σας.
14 έως 21 ημέρες δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες, με κατανάλωση άφθονου νερό και φρέσκο ​​χυμό λεμονιού.
Τα προβιοτικά συμπληρώματα συνιστάται για να βοηθήσουν να καταστρέψουν τα παράσιτα. (Ειδικοί προτείνουν ότι τα προβιοτικά πρέπει να λαμβάνονται μετά την θεραπεία αποπαρασίτωσης )

Ιδρώστε όσο πιο πολύ μπορείτε
Όταν πάρετε την απόφαση της αποτοξίνωσης των παράσιτα και της «εσωτερικής μαγιάς», τα «υποπροϊόντα τους» πρέπει να αποβάλλονται από τον οργανισμό καθώς μαγνητίζουν και οποιεσδήποτε τοξίνες μαζί τους. Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε κάποιες από αυτές είναι μέσω των ιδρωτοποιών αδένων. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιδιώξουμε ώστε να βγει αυτός ο τοξικός ιδρώτας μέσω της άσκησης, τη λήψη συμπληρωμάτων καγιέν ώστε να προκληθεί εφίδρωση. Βέβαια το υδρομασάζ ή σάουνα είναι ότι καλύτερο αφού εκτός από την αποβολή τους βοηθάει και στην φροντίδα της επιδερμίδας.
Κολλοειδής Άργυρος
Τα έχουμε πει πολλές φορές για αυτό το φυσικό αντιβιοτικό και είναι τόσες οι πληροφορίες που συνειστώ να διαβάσετε όλοκληρο το αρθρο Κολλοειδής άργυρος, o εχθρός της Big Pharma επιγραμματκά όμως θα πω πως δημιουργεί θα λέγαμε ένα τέτοιο περιβάλλον που είναι αδύνατον να επιζήσουν και να πολλαπλασιαστούν τα παθογόνα οπότε λειτουργεί εις βάρος της ίδια της φύσης των κύκλων ζωής των παθογόνων, ώντας ένας αποτελεσματικός προληπτικός παράγοντας ενάντια σε όλες τις ασθένειες που προκαλούνται από αυτά, συμπεριλαμβανομένων των μελλοντικών μεταλλάξεών τους.
Ο κολλοειδής άργυρος σκοτώνει ακόμη και τα σούπερ-βακτήρια που αναπτύσσονται εξαιτίας της χρήσης συμβατικών παραγόντων απολύμανσης, αφού σκοτώσουν τα αδύναμα στελέχη των βακτηρίων  ενώ επιδρά καταλυτικά καιαποδυναμώνει ένα ένζυμο που διευκολύνει τις ενέργειες μέσα στα κύτταρα.

Τα παράσιτα και η υγεία μας

Βότανα για εντερικά παράσιτα-σκουλήκια

Σκόρδο 

Είναι γνωστό, ότι το ωμό σκόρδο σκοτώνει τα εντερικά παράσιτα. Προπάντων, εκείνοι που έχουν οξυούρους, πρέπει να καταπίνουν το πρωί νηστικοί, μια σκελίδα αμάσητη, σαν χάπι. Η μυρωδιά του μας αποτρέπει να το χρησιμοποιήσουμε. Όμως, είναι τόσο αποτελεσματικό για πολλές παθήσεις, που θα πρέπει να παραβλέψουμε τη μυρωδιά. Υπάρχει κι ένας άλλος τρόπος για να καταπολεμήσουμε τα παράσιτα με σκόρδο. Βράζουμε μέσα σε γάλα αρκετές σκελίδες, μέχρι να λιώσουν. Ύστερα, τις δουλεύουμε μ' ένα κουταλάκι, να γίνει πολτός. Απ' τον πολτό αυτό, παίρνουμε το πρωί νηστικοί, ένα κουταλάκι του γλυκού.

κρεμμύδι

Το ωμό κρεμμύδι είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό για τα εντερικά παράσιτα.


Λευκή Ιτιά
Βράζουμε σε τρία ποτήρια νερό 30 γρ απ' τον φλοιό του κορμού της λευκής ιτιάς και πίνουμε ένα ποτήρι το πρωί, νηστικοί κι από ένα μεσημέρι και βράδυ, μισή ώρα πριν το φαγητό.


φλούδα ροδιού
Βράζουμε τη φλούδα ενός ροδιού σε δυο ποτήρια νερό, ώσπου να μείνει ένα. Απ' το αφέψημα αυτό, πίνουμε ένα ποτηράκι του λικέρ το πρωί, νηστικοί κι ένα το βράδυ, πριν κοιμηθούμε. Είναι πολύ αποτελεσματικό για τα εντερικά παράσιτα, αλλά κυρίως για την ταινία.


Αγριοτριανταφυλλιά μπορεί να είναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ και ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ συμβουλευτείτε ειδικό πριν τη χρήση του


Σε τρία ποτήρια καυτό νερό, ρίχνουμε 15 γρ απ' τα άνθη της αγριοτριανταφυλλιάς που λέγεται και αγριομοσκιά σε μερικά μέρη της Ελλάδας. Πίνουμε ένα ποτήρι το πρωί νηστικοί και το υπόλοιπο ως το βράδυ, από ένα φλιτζανάκι του καφέ σε κανονικά διαστήματα. Μπορούμε επίσης αντί για άνθη, να χρησιμοποιήσουμε τους μικρούς καρπούς του φυτού, που λειτουργούν ως παρασιτοκτόνα.



Μέμντα
Βράζουμε 3-4 γρ μέντας σ' ένα ποτήρι νερό και το πίνουμε το πρωί, νηστικοί. Η μέντα δρα σαν παρασιτοκτόνο, ιδίως για τις αμοιβάδες και τα σκουλήκια. Τονίζουμε πάντως, ότι είναι διεγερτικό του νευρικού συστήματος.


Φτέρη
Βράζουμε 15 γρ χλωρούς βλαστούς φτέρης αρσενικής σ' ένα ποτήρι νερό και το πίνουμε το πρωί, νηστικοί. Αν οι βλαστοί είναι ξεροί, θα χρησιμοποιήσουμε 2 γρ. Η κούρα δεν πρέπει να παραταθεί περισσότερο από πέντε μέρες. Είναι θαυμάσιο παρασιτοκτόνο για ης αμοιβάδες, αλλά και για την ταινία.

** Μπορούμε να κάνουμε ένα συνδυασμό από μέντα και φτέρη με τις σχετικές τους αναλογίες. Πίνουμε ένα ποτήρι το πρωί, νηστικοί.

Απήγανος μπορεί να είναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ και ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ συμβουλευτείτε ειδικό πριν τη χρήση του
Ρίχνουμε σ' ένα ποτήρι καυτό νερό 1,5 γρ απ' τα φύλλα του απήγανου, τα αφήνουμε για δέκα λεπτά και το πίνουμε νηστικοί, το πρωί. Μετά από θεραπεία πέντε μερών, σταματάμε. Πολλές φορές, ο απήγανος διώχνει και τις λεβίδες. Τονίζουμε, ότι ο απήγανος μπορεί να προκαλέσει αποβολή στις εγκύους. Σε μεγαλύτερη δόση είναι τοξικός.

Κολοκυθόσποροι
Για την ταινία, θα ετοιμάσουμε ένα πολύ αποτελεσματικό φάρμακο με τον εξής τρόπο: παίρνουμε κολοκυθόσπορους (αυτούς που γίνονται πασατέμπος) και τους κοπανάμε καλά με τα φλούδια τους, μέχρι να λιώσουν. Τότε, αρχίζουμε να τους δουλεύουμε με άλλη τόση ποσότητα από μέλι ή σιρόπι, μέχρι να γίνουν πολτός. Για τα παιδιά, η δόση είναι 25 ως 50 γρ σπόροι, για τους μεγάλους 60 ως 80 γρ. Το φάρμακο πρέπει να το παίρνουμε σε τρεις ίσες δόσεις, κάθε ώρα. Αφού περάσουν δυο ώρες από την τελευταία δόση, παίρνουμε ένα καθαρτικό.

Αψηθιά ή αρτεμισία ή λεβιδόχορτο Είναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ και ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ συμβουλευτείτε ειδικό πριν τη χρήση του

Βράζουμε 2 γρ φύλλα και άνθη αψιθιάς σε δυο ποτήρια νερό και τα πίνουμε σε δυο δόσεις, στο διάστημα της μέρας. Είναι πολύ καλό παρασιτοκτόνο, κυρίως για τα σκουλήκια. Όσοι έχουν έλκος στομάχου, πρέπει ν' αποφεύγουν την αψιθιά. Είναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ και ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ συμβουλευτείτε ειδικό πριν τη χρήση του.


Δεντρολίβανο
Βράζουμε δεντρολίβανο και να πίνουμε δυο φλιτζάνια αφέψημα το πρωί, νηστικοί.

Γαρύφαλλο


Το αιθέριο έλαιο γαρίφαλου χρησιμοποιείται για να καταστρέψει τα αυγά των σκωλήκων που υπάρχουν στα έντερα. Μάλιστα είναι το μοναδικό βότανο που έχει την ικανότητα να καταστρέφει σχεδόν όλα τα αυγά των παρασίτων. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το μαύρο καρύδι και την αρτεμισία, ο συνδυασμός τους επιδρά σε κάθε στάδιο του βιολογικού κύκλου των παρασίτων. Το γαρύφαλλο έχει επίσης αντιβακτηριδιακή, αντιική και αντιμυκητιακή δράση. Το γαρυφαλέλαιο έχει ένα ευρύ φάρμα αντιμικροβιακών ιδιοτήτων.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μοσχοκάρφι στα φαγητά σας για γεύση, να φτιάξετε αφέψημα με αυτό και επίσης το αιθέριο έλαιο σύμφωνα με τις οδηγίες του προμηθευτή.

Αλλα καταγεγραμένα αντιπαρασιτικά

Ρίγανη , Ριγανέλαιο

Η ρίγανη και ειδικά το αιθέριο έλαιο της ρίγανης είναι αντι-παρασιτικό. Χρησιμοποιήστε δύο έως τρεις σταγόνες λάδι ρίγανη σε νερό με φρέσκο ​​χυμό λεμονιού και πιείτε το τρεις φορές την ημέρα.
Το ριγανέλαιο είναι εξαιρετικά ισχυρό και ένα από τα πιο αποτελεσματικά βότανα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε πολλά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των παρασίτων. Περιλαμβάνει ουσίες με εξαιρετικά υψηλή αντιοξειδωτική δράση που απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης, το ριγανέλαιο έχει αντιπαρασιτική, αντι-ιική, αντιβακτηριακή και αντιμυκητιακή δράση, καθιστώντας το ένα ισχυρό παρασιτοκτόνο που μπορεί να επαναφέρει τη μικροχλωρίδα του εντέρου σας στο φυσιολογικό της επίπεδο.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάδι ρίγανης ως βάμμα, ως αφέψημα ή ως αιθέριο έλαιο. Βεβαιωθείτε ότι προμηθεύεστε καλής ποιότητας έλαια από έναν αξιόπιστο προμηθευτή. Αποτελεί επίσης συστατικό σε πολλά προϊόντα καθαρισμού.



Βιταμίνη C
Γνωρίζετε ήδη ότι η βιταμίνη C είναι ένα άριστο αντιοξειδωτικό και συμβάλει στην υποστίριξή του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά επίσης είναι χρήσιμη για την απομάκρυνση των παρασίτων. Μπορούμε να πάρουμε 5.000 mg (5 γραμμάρια) ανά ημέρα μέσω 2-3 δόσεων (Η ευρωπαική ένωση βέβαια και ο παγκόσμιος οργανισμός φαρμάκων έχουν άλλες οδηγίες.. γιατί άραγε)

Αλλα

Λιναρόσπορος, Ginger, αρτεμισία, μαύρο ξύλο καρυδιάς επίσης χρησιμοποιείται συνήθως στα αντι-παρασιτικά Νηστεία, με τζίντζερ, kombucha, καρύδα κεφίρ, ξύδι μήλου μηλίτη, κλπ. αποτελούν ισχυρά εργαλεία για να βοηθήσουν να καταστρέψουν τα παράσιτα.

Λάδι Καρύδας
Το λάδι καρύδας έχει αντιμυκητιακές ιδιότητες και είναι πολύ θρεπτικό για το σώμα. Πάρτε αρκετές κουταλιές της σούπας την ημέρα για μία αντιμυκητιακή υποστύριξη. Αυτό θα υποστηρίξει επίσης τις ορμόνες και το αναπαραγωγικό σύστημα. Μπορείτε επίσης να διαλύσετε και μια δυο κουταλιές σε ένα ζεστό τσάι της επιλογής σας. Του δίνει ένα ιδιαίτερο boost!

Tips
Μετά την περίοδο καθαρισμού, να τρέφονται με λάχανο τουρσί, η προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση και τα λαχανικά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε αφθονία.
Αυτές οι τροφές είναι πλούσιες πηγές της L-γλουταμίνη (ένα αμινοξύ που βοηθά την ανοικοδόμηση του εντέρου). Αυτά τα ζυμωμένα τρόφιμα περιέχουν επίσης πολύ ισχυρά στελέχη των καλών βακτηρίων, οργανικά οξέα και ένζυμα που δρουν για να κρατήσουν τα παράσιτα μακρια από το σώμα.



ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Αντίδραση Ερζχάημερ (Herxheimer)

Η διαδικασία της αφαίρεσης ζυμομυκήτων και παρασίτων μπορεί να είναι δυσάρεστη κατά καιρούς. Η αντίδρασηΕρζχάημερ (Herxheimer) είναι ουσιαστικά το στρεσάρισμα που προκλήθηκε από τη διαδικασία καταστροφής των ζυμομυκήτων και των παρασίτων και την προσπάθεια του σώματος να απαλλαγούμε από αυτά. Τα συμπτώματα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε καθώς το σώμα αποτοξινώνεται είναι αδιαθεσία, λίγο πυρετό, γρίπη με πονοκέφαλους, πόνους στις αρθρώσεις και στους μύες, ναυτία, φαγούρα, πονόλαιμο κλπ.
Όσο πιο πολύ και δραστικά πάμε να διαχειριστούμε τα συμπτώματα των παρασίτων και όσο περισσότερα συμπληρώματα που προαναφέρθηκαν πάρουμε, τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να βιώσουμε αυτή την αντίδραση.
Είναι καλύτερο να έχουμε μια αντιμυκητιακή διατροφή για αρκετές εβδομάδες πριν από τη λήψη συμπληρωμάτων για να αποφύγουμε όσο το δυνατό περισσότερο αυτά τα συμπτώματα. Ξεκινήστε με μικρές δόσεις μηλόξυδου
Αν γριπωθείτε μέσα σε μια εβδομάδα μετά την έναρξη της θεραπείας, είναι στην πραγματικότητα μια ήπια αντίδραση Ερζχάημερ Herxheimer, ελατώστε τα συπληρώματα και πιείτε περισσότερο νερό ώστε να βοηθήσετε τον οργανισμό να καλυτερεύσει σύντομα.

Κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απομάκρυνσης των παρασίτων είναι πολύ σημαντικό να υποστηρίξουμε το σώμα μας με τακτική άσκηση, καλή διατροφή, επαρκή ύπνο, και τον περιορισμό της έκθεσης σε τοξίνες.
Μπορείτε να αφαιρέσετε τις τοξίνες από το δέρμα σε λουτρό αλατιού Epsom. Οι τοξίνες μπορουν να ξεπλυθούν γρήγορα ενώ πίνοντας αρκετό νερό και με επαρκή ύπνο θα βοηθήσουμε στην αναγέννηση του σώματός μας.
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δεν καταναλώνουμε ζάχαρη ή υδατάνθρακες, αλλά αρκετά ωμά λαχανικά για να κρατήσουμε την ενέργεια μας σε υψηλά επίπεδα και να καθαρίσει το σώμα γρηγορότερα. Νασος Παπαδόπουλος Bioenergy Treater | Orgonite Creator

# NEW UPDATE !!! Πώς να απαλλαγείτε από εντερικά παράσιτα



Γιατροσόφια
Ο καθαρισμός του παχέος εντέρου, είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία που μπορεί να πάρει όλα τα παράσιτα από το σώμα.
  • Σε γενικές γραμμές, ο καθαρισμός περιλαμβάνει τη χρήση τροφής υψηλής περιεκτικότητας σε ίνες ή ακατέργαστη, καθώς και τα συμπληρώματα όπως είναι ο φλοιός Psyllium, πηκτίνη εσπεριδοειδών, το σκόρδο, το τζίντζερ, το κολοκύθι (κατά προτίμηση τους σπόρους), εκχύλισμα παπάγιας, με ενεργό άνθρακα, οι ρίζες των τεύτλων ή / και τους λιναρόσπορους.
  • Επίσης, αφέψημα των φύλλων Neem αν ληφθεί νωρίς το πρωί για περίπου 15-30 ημέρες μπορεί να σκοτώσει όλα τα παρόντα παράσιτα στα έντερα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Neem περιέχει ορισμένες πτητικές ουσίες που είναι καλό για τα ανθρώπινα έντερα, αλλά δηλητηριώδες για τα παράσιτα.
  • Η εμπειρία επίσης έχει δείξει ότι πολύ καλό κάνει και ο χυμός λεμονιού (1-2 κουταλάκια της σούπας την ημέρα).
  • Είναι γνωστό, ότι το ωμό σκόρδο σκοτώνει τα εντερικά παράσιτα. Προπάντων, εκείνοι που έχουν οξυούρους, πρέπει να καταπίνουν το πρωί νηστικοί, μια σκελίδα αμάσητη, σαν χάπι. Η μυρωδιά του μας αποτρέπει να το χρησιμοποιήσουμε. Όμως, είναι τόσο αποτελεσματικό για πολλές παθήσεις, που θα πρέπει να παραβλέψουμε τη μυρωδιά. Υπάρχει κι ένας άλλος τρόπος για να καταπολεμήσουμε τα παράσιτα με σκόρδο. Βράζουμε μέσα σε γάλα αρκετές σκελίδες, μέχρι να λιώσουν. Ύστερα, τις δουλεύουμε μ’ ένα κουταλάκι, να γίνει πολτός. Απ’ τον πολτό αυτό, παίρνουμε το πρωί νηστικοί, ένα κουταλάκι του γλυκού.
  • Βράζουμε σε τρία ποτήρια νερό 30 γρ απ’ τον φλοιό του κορμού της λευκής ιτιάς και πίνουμε ένα ποτήρι το πρωί, νηστικοί κι από ένα μεσημέρι και βράδυ, μισή ώρα πριν το φαγητό.
  • Βράζουμε τη φλούδα ενός ροδιού σε δυο ποτήρια νερό, ώσπου να μείνει ένα. Απ’ το αφέψημα αυτό, πίνουμε ένα ποτηράκι του λικέρ το πρωί, νηστικοί κι ένα το βράδυ, πριν κοιμηθούμε. Είναι πολύ αποτελεσματικό για τα εντερικά παράσιτα, αλλά κυρίως για την ταινία.
  • Σε τρία ποτήρια καυτό νερό, ρίχνουμε 15 γρ απ’ τα άνθη της αγριοτριανταφυλλιάς που λέγεται και αγριομοσκιά σε μερικά μέρη της Ελλάδας. Πίνουμε ένα ποτήρι το πρωί νηστικοί και το υπόλοιπο ως το βράδυ, από ένα φλιτζανάκι του καφέ σε κανονικά διαστήματα. Μπορούμε επίσης αντί για άνθη, να χρησιμοποιήσουμε τους μικρούς καρπούς του φυτού, που λειτουργούν ως παρασιτοκτόνα.
  • Βράζουμε 3-4 γρ μέντας σ’ ένα ποτήρι νερό και το πίνουμε το πρωί, νηστικοί. Η μέντα δρα σαν παρασιτοκτόνο, ιδίως για τις αμοιβάδες και τα σκουλήκια. Τονίζουμε πάντως, ότι είναι διεγερτικό του νευρικού συστήματος.
  • Βράζουμε 15 γρ χλωρούς βλαστούς φτέρης αρσενικής σ’ ένα ποτήρι νερό και το πίνουμε το πρωί, νηστικοί. Αν οι βλαστοί είναι ξεροί, θα χρησιμοποιήσουμε 2 γρ. Η κούρα δεν πρέπει να παραταθεί περισσότερο από πέντε μέρες. Είναι θαυμάσιο παρασιτοκτόνο για ης αμοιβάδες, αλλά και για την ταινία.
  • Μπορούμε να κάνουμε ένα συνδυασμό από μέντα και φτέρη με τις σχετικές τους αναλογίες. Πίνουμε ένα ποτήρι το πρωί, νηστικοί.
  • Ρίχνουμε σ’ ένα ποτήρι καυτό νερό 1,5 γρ απ’ τα φύλλα του απήγανου, τα αφήνουμε για δέκα λεπτά και το πίνουμε νηστικοί, το πρωί. Μετά από θεραπεία πέντε μερών, σταματάμε. Πολλές φορές, ο απήγανος διώχνει και τις λεβίδες. Τονίζουμε, ότι ο απήγανος μπορεί να προκαλέσει αποβολή στις εγκύους. Σε μεγαλύτερη δόση είναι τοξικός.
  • Για την ταινία, θα ετοιμάσουμε ένα πολύ αποτελεσματικό φάρμακο με τον εξής τρόπο: παίρνουμε κολοκυθόσπορους(αυτούς που γίνονται πασατέμπος) και τους κοπανάμε καλά με τα φλούδια τους, μέχρι να λιώσουν. Τότε, αρχίζουμε να τους δουλεύουμε με άλλη τόση ποσότητα από μέλι ή σιρόπι, μέχρι να γίνουν πολτός. Για τα παιδιά, η δόση είναι 25 ως 50 γρ σπόροι, για τους μεγάλους 60 ως 80 γρ. Το φάρμακο πρέπει να το παίρνουμε σε τρεις ίσες δόσεις, κάθε ώρα. Αφού περάσουν δυο ώρες από την τελευταία δόση, παίρνουμε ένα καθαρτικό.
  • Βράζουμε 2 γρ φύλλα και άνθη αψιθιάς σε δυο ποτήρια νερό και τα πίνουμε σε δυο δόσεις, στο διάστημα της μέρας. Είναι πολύ καλό παρασιτοκτόνο, κυρίως για τα σκουλήκια. Όσοι έχουν έλκος στομάχου, πρέπει ν’ αποφεύγουν την αψιθιά.
  • Σ’ ένα ποτήρι νερό, βράζουμε 7-8 γρ λεβιθόχορτο και δίνουμε να το πιει το πρωί, νηστικός, αυτός που έχει λεβίθες.
  • Επίσης μπορούμε να βράσουμε δεντρολίβανο και να πίνουμε δυο φλιτζάνια αφέψημα το πρωί, νηστικοί.
Πηγή: fytokomia.gr Βασισμένο σε άρθρο από τα gr.ixarticle.com/articles και enallaktikidrasi.gr


Ο DR. ROBERT MORSE απαντά στις απορίες σας

Σχετικά Αρθρα
Δ49


ΠΑΡΑΣΙΤΟΛΟΓΙΑ Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων Λάμπρου Μαρία M.Sc.Ph.D.Βιοχημικός Βιοτεχνολόγος

Δυκτιογραφία 
Resource https://www.ftiaxno.gr/2013/05/blog-post_3710.html#sthash.s6NswOLx.dpuf
Resource https://earthshareme.com/10-simadia-poy-deixnoyn-oti-exete-skoylikia-sto-entero/
Resource https://earthshareme.com/10-simadia-poy-deixnoyn-oti-exete-skoylikia-sto-entero/
Resource https://enallaktikidrasi.com/2017/03/enterika-parasita-sumptomata-fusikoi-tropoi-antimetopisis/
Resource https://www.bioathens.com/ta-parasita-sto-soma-sas/
Resource https://axzsd.pro/
Resource https://therapywave.eu/articles/science/ta-parasita-ston-organismo-mas-ke-tropi-Resource katapolemisis-tous.html#.WZuplz5JaUk
Resource https://www.youtube.com/watch?v=fJLActYwVgY
Resource https://el.medicine-worlds.com/glisty-u-cheloveka.htm
Resource https://www.youtube.com/watch?v=OoJvtqlAiME&vl=el
Resource https://www.fytokomia.gr/permalink/8211.html
Resource https://www.youtube.com/watch?v=YjWM9DYkHl8
Resource https://www.fytokomia.gr/permalink/8211.html
Resource https://www.ftiaxno.gr/2013/05/blog-post_179.html
Resource https://el.medicine-worlds.com/glisty-u-cheloveka.htm
Resource https://www.youtube.com/watch?v=8mY1z6UU2dU
Resource https://el.medicine-worlds.com/glisty-u-cheloveka.htm
Resource https://meygeia.gr/echete-enterika-parasita/
Resource https://share24.gr/8-votana-fysika-systatika-pou-skotonoun-ta-parasita-tou-enterou/

ΤΡΟΦΙΜΟΓΕΝΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΝΤΑΧΑΜΠΡΕ ΣΤΕΛΛΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Α.Π.Θ. 

Βιβλιογραφία
Digital Book https://www1.med.auth.gr/depts/gpathologiki/mathimata/Schistosomiasis.pdf
Digital Book  https://e-class.teilar.gr/pdf
Digital Book https://alltershop.weebly.com/uploads/4/2/0/3/4203258/__.pdf
Digital Book https://eclass.upatras.gr/pdf
Digital Book https://ir.lib.uth.gr/bitstream/handle/11615/43610/11536.pdf?sequence=1&isAllowed=y

Disgusting Leaked Footage Of Pig Farm

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του