Πρόληψη: Κρατήστε καθαρά τα αγγεία που μεταφέρουν το αίμα στην καρδιά με μια φυσική συνταγή

64 ΥΓΕΙΑ
Όταν λέμε αγγεία εννοούμε όλα αυτά τα μικρά “σωληνάκια” τα οποία επιτρέπουν στο αίμα να ρέει με ευκολία στο εσωτερικό τους και να μεταφέρεται όπου πρέπει. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτά δεν είναι και τόσο καθαρά στο εσωτερικό τους.Λόγω του ότι είναι πολύ σημαντικά τα αγγεία είναι επίσης σημαντικό να τα διατηρούμε καθαρά ή να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καθαρίζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η κακή διατροφή οδηγεί στην εναπόθεση λιπιδίων στα τοιχώματα των αγγείων, μια διαδικασία που αποτελεί το πρώτο στάδιο σχηματισμού της αθηρωματικής πλάκας. Αυτή με τη σειρά της οδηγεί σε στένωση των αγγείων και στη δυσκολία της ροής του αίματος από αυτά.
Επειδή κανείς μας δεν θέλει κάτι τέτοιο, σου έχω μια συνταγή με σκόρδο και λεμόνι για να καθαρίζεις με τον πιο φυσικό τρόπο τα αγγεία σου!


Το σκόρδο είναι μια πολύ ωφέλιμη τροφή που βοηθάει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης αλλά έχει και αποτοξινωτική δράση. Αποτελεί ένα φυσικό αντιβιοτικό ενώ παλιά το σύστηναν σε ανθρώπους που είχαν γρίπη. Επίσης, το σκόρδο θεωρείται πολύ ωφέλιμο και για τον καθαρισμό των αγγείων από την αθηροσκλύρυνση.
Για να φτιάξεις την συνταγή για την οποία σου λέω για χρειαστείς: 6 λεμόνια και 30 σκελίδες σκόρδο.


Πάρε τα λεμόνια, πλύνε τα καλά και ρίξε τα όπως είναι σε ζεστό νερό. Μόλις πάρουν μια βράση, κόψε τα σε κομμάτια και βάλε τα στο μπλέντερ μαζί με το σκόρδο. Ανακάτεψέ τα με 1/2 λίτρο βραστό νερό και βάλε το μείγμα στο ψυγείο. Κάθε βράδυ, πριν το βραδινό σου, τρώτε μια κουταλιά της σούπας από το μείγμα σου για 20 μέρες. Σταμάτα για ένα μήνα και επανέλαβε για άλλες 20 μέρες. Αυτό μπορείς να το κάνεις μια φορά το χρόνο.
Τι λες; Θα το δοκιμάσεις; Όλοι μας χρειαζόμαστε μια φορά το χρόνο έναν καλό καθαρισμό στα αγγεία μας.

Σχετικά Αρθρα
Δ44

ΠΗΓΗ http://kozaninews.blogy.gr/

Προσοχή !!! διαβάστε και συμφωνήστε με τους Όρους Χρήσης του Ιστοτόπου , οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ισοτόπων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε τη χρήση τους , παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή.
Σε κάθε περίπτωση προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας (*θεράπων) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα.
Προσοχή!!! μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις -δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ).
Προσοχή !!! στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του