Σημεία πίεσης για να ωθήσετε τον μεταβολισμό σας και να επιταχύνετε την απώλεια βάρους

https://naturalife24.blogspot.com/2018/02/blog-post_16.html
Το Acupressure είναι μια αρχαία μορφή μασάζ πίεσης στο σώμα σας για να βοηθήσει με τη ροή της ενέργειας, σύμφωνα με μια παραδοσιακή κινεζική ιατρική θεωρία. Πατώντας μερικά από τα σημεία ενεργειακού μεσημβρινού στο σώμα σας, μπορείτε να κάνετε την ροή της ενέργειας ακόμη και πάλι και να βοηθήσετε το σώμα σας να λειτουργήσει καλύτερα. Αυτή η πρακτική είναι σχεδόν 2.000 ετών και η εμπειρία πολλών ανθρώπων αποδεικνύει ότι μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους επίσης.

Σημεία πίεσης που βοηθούν στην αποκατάσταση της ροής ενέργειας στα όργανα που επηρεάζουν την απώλεια βάρους. Κάνετε αυτό το απλό μασάζ σε καθημερινή βάση και το σώμα σας θα σας ευχαριστήσει. Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες όταν κάνετε acupressure είναι να είστε ήρεμοι και χαλαροί. Πριν ξεκινήσετε τη ρουτίνα, κάντε μερικές αναπνευστικές ασκήσεις για να κάνετε ροή του οξυγόνου μέσα από το σώμα σας.

13. Πίσω του τραπεζοειδούς σας μυός

Αυτό το σημείο βρίσκεται στην πλάτη σας όπου ο λαιμός σας συναντά τον ώμο σας , και ευθυγραμμίζεται άμεσα με τη θηλή σας. Βάλτε πίεση σε αυτό το σημείο για ένα λεπτό, στη συνέχεια επαναλάβετε στην αντίθετη πλευρά του σώματός σας. Επαναλάβετε καθημερινά. 


12. Γέφυρα μύτης

© Depositphotos.com © Depositphotos.com
Κοιτάξτε στον καθρέφτη, και βρείτε το σημείο acupressure ανάμεσα στα μάτια σας και τη γέφυρα της μύτης. Τραβήξτε την περιοχή που οδηγεί από το μάτι σας προς τη γέφυρα της μύτης σας. 


11. Μια βουτιά ανάμεσα στα φρύδια σας

© Depositphotos.com © Depositphotos.com Έντονα
Πολλοί από εμάς ασκούμε πίεση  ανάμεσα στα μάτια μας όταν είμαστε κουρασμένοι και αυτό μπορεί να αποδείξει ότι λειτουργεί το acupressure. Βρείτε το σημείο μεταξύ των ματιών σας που είναι λίγο πάνω από τη γέφυρα της μύτης και πιέστε ελαφρά για ένα λεπτό. 

10. Breastbone

© Depositphotos.com © Depositphotos.com
Η περιοχή πάνω από το κοιλιακό πλέγμα σας, που βρίσκεται στο στήθος σας , είναι ένα άλλο σημείο acupressure που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την ενέργεια και να χάσετε βάρος. Πατήστε το υποδεικνυόμενο σημείο για ένα λεπτό. Επαναλάβετε καθημερινά. 


9. Ω

© Depositphotos.com © Depositphotos.com
Το σημείο ακριβώς ανάμεσα στο αυτί και το ναό σας είναι αυτό που ψάχνετε. Εφαρμόστε πίεση και μασάζ για ένα λεπτό. 



Acupressure for Women : Acupressure to Increase Metabolism


8. Κοιλιά

© Depositphotos.com © Depositphotos.com
Η κοιλιά σας έχει πολλά σημεία πίεσης που μπορούν να ενεργοποιήσουν μια ταχύτερη ροή ενέργειας, διευκολύνοντας έτσι την απώλεια βάρους. Αλλά πρέπει να ψάξετε ένα συγκεκριμένο σημείο - βρίσκεται 2 δάχτυλα κάτω από το κουμπί της κοιλιάς σας. Μασάζ αυτό το σημείο για ένα λεπτό. Επαναλάβετε καθημερινά. 



7. κοιλιακή θλίψη

© Depositphotos.com © Depositphotos.com
Αυτά τα 2 σημεία βρίσκονται ακριβώς κάτω από το στήθος σας στην περιοχή όπου είναι το στομάχι σας. Μασάζ κοιλιά σας προς τα πάνω. Επαναλάβετε καθημερινά. 



6. Αγκώνας

© Depositphotos.com © Depositphotos.com
Το εσωτερικό μέρος του αγκώνα σας είναι ένα άλλο σημείο acupressure. Εφαρμόστε πίεση για ένα λεπτό. 



5. Γόνατο

© Depositphotos.com © Depositphotos.com
Τα γόνατά σας είναι επίσης εξαιρετικά σημεία για ένα μασάζ acupressure. Κάνετε πίεση σε κάθε σημείο καθημερινά. 


4. Αστράγαλος

© Depositphotos.com © Depositphotos.com
Τα εξωτερικά και εσωτερικά μέρη του αστραγάλου σας είναι τα σημεία acupressure που θα πρέπει να κάνετε μασάζ καθημερινά για τουλάχιστον ένα λεπτό για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα για τη συνολική σας ρουτίνα acupressure. 



3. Άνω χείλος

© Depositphotos.com © Depositphotos.com
Η περιοχή ακριβώς επάνω από το άνω χείλος σας είναι αυτό που ψάχνετε όταν κάνετε ένα μασάζ acupressure στο πρόσωπό σας. Εφαρμόστε πίεση για ένα λεπτό. 


2. Χέρι

© Depositphotos.com © Depositphotos.com
Αφού τελειώσετε με το μασάζ acupressure στο κεφάλι, το σώμα και τα άκρα σας, μετακινήστε στα χέρια σας. Υπάρχει ένα σημείο δεξιά μεταξύ του εξωτερικού μέρους του χεριού σας και του αντίχειρά σας Μασάζ για ένα λεπτό την ημέρα. 


1. Πόδια

© Depositphotos.com © Depositphotos.com Τα
πόδια δεν είναι μόνο για περπάτημα, αλλά και για εργασία προς το καλύτερο μεταβολισμό και την υγεία συνολικά. Μασάζ κάθε σημείο βελονισμού που απεικονίζεται παραπάνω για τα καλύτερα αποτελέσματα.


Μπόνους

© Depositphotos.com © Bright Side Με την εύρεση όλων των ιδιαίτερων σημείων πίεσης στο σώμα σας που δουλεύουν για να κάνουν το σύστημα πέψης και το μεταβολισμό σας να λειτουργούν, μπορείτε εύκολα να επιταχύνετε την απώλεια βάρους. Είναι σημαντικό να κάνετε αυτό το μασάζ acupressure μια ρουτίνα έτσι ώστε να έχει πραγματική επίδραση στο σώμα σας. Έχουμε δείξει 13 σημεία στο σώμα σας που μπορείτε να ασκήσετε πιέσεις. Πείτε μας εάν γνωρίζετε άλλα σημεία ή αν χρησιμοποιείτε αυτή τη συγκεκριμένη μέθοδο απώλειας βάρους. Resource  Depositphotos.com

Pressure Points to Boost Your Metabolism and Accelerate Weight Loss
Resource Depositphotos.com

Preview photo credit Depositphotos.com

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του