ΈΚΘΕΣΗ: ΤΣΕΧΙΚΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ

Προειδοποίηση εξής γερμανική συμβουλευτική για τους πολίτες να αποθηκεύσουν αρκετή τροφή και νερό για 10 ημέρες Paul Joseph Watson - 24 ΤΟΥ ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΤΟΥ 2016
Μετά η γερμανική κυβέρνηση είπε στους πολίτες της να συσσωρεύσουν τροφή και νερό σε περίπτωση καταστροφής, η κυβέρνηση της Τσεχίας είναι επίσης τώρα φέρεται να προειδοποιεί τον πληθυσμό της να προετοιμαστεί για το χειρότερο.
Την Κυριακή, Frankfurter Allgemmeine Sonntagszeitung (FAZ) ανέφεραν ότι η γερμανική κυβέρνηση έχει οριστεί να θεσπίσει μιά νές «Αντίληψη για την Πολιτική Άμυνα» που θα «απαιτήσει από τον πληθυσμό να συσσωρεύσουν αρκετό φαγητό για δέκα ημέρες."

Από την άλλη πλευρά των συνόρων, τα Τσάχικα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα αποθέματα τροφίμων της χώρας είναι «ανεπαρκή» και θα είναι ανίκανο να ικανοποιήσει τη ζήτηση στην περίπτωση μιας εθνικής κρίσης. Προμήθειες του γάλακτος σε σκόνη είναι ιδιαίτερα χαμηλά.

Η κυβέρνηση ζητά από τους πολίτες να αυξηθεί η «αυτάρκεια» και «ασφάλεια των τροφίμων» με την δημιουργία περισσότερου φαγητού.

Σύμφωνα με την Ισραηλινή Live News » Steven Ben-DeNoon, κάτοικος της Τσεχικής Δημοκρατίας, σταθμοί ειδήσεων υποβολή εκθέσεων σχετικά με την ιστορία από τη Γερμανία αποκάλυψε επίσης πως η τσεχική κυβέρνηση λέει στους πολίτες της να" να είναι προετοιμασμένοι για τη χειρότερη περίπτωση σενάριου, "η οποία είναι πιθανό να είναι μια μεγάλης κλίμακας καταστροφική τρομοκρατική επίθεση ή μια πυρηνική καταστροφή.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα , ο Πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν είναι επίσης πιέζει για μια αλλαγή στο νόμο που θα καταστήσει ευκολότερο για τους πολίτες να κατέχουν πυροβόλα όπλα για να αμυνθούν ενάντια τζιχαντιστές.

Έχοντας προηγουμένως τεθεί κατά ιδιωτικών οπλοκατοχή, Zeman τώρα λέει ότι «οι πολίτες θα πρέπει να οπλιστούν" για την αντιμετώπιση της απειλής της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Η Πωλήσεις όπλων στην Γαλλία και η Γερμανία έχουν επίσης εκτοξευθεί στα ύψη ως απάντηση στα εκατομμύρια των μουσουλμάνων μεταναστών ρίχνει στην Ευρώπη και μια έξαρση των τρομοκρατικών επιθέσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών.

Τον περασμένο μήνα, ο επικεφαλής της γαλλικής αστυνομίας προειδοποίησε ότι η χώρα ήταν στα πρόθυρα ενός «εμφυλίου πολέμου» που θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερο τρομοκρατικές επιθέσεις ή μάζα κακοποίησης όπως αυτή στην Κολωνία για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πέρυσι  ο επικεφαλής του  ελβετικού στρατού André Blattmann προειδοποίησε ότι ο κίνδυνος κοινωνικής αναταραχής στην Ευρώπη εντείνεται και ότι οι πολίτες θα πρέπει να εξοπλιστούν.

Η Δανή Καθηγητής Helmuth Nyborg σχολίασε επίσης τον Απρίλιο ότι "εμφύλιος πόλεμος" ήταν η πιο πιθανή έκβαση των σημερινών πολιτικών της ΕΕ μετανάστευση.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, στή Νορβηγία ο Αρχηγός του Στρατού Odin Johannessen προειδοποίησε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να διαβάσετε και πρόθυμοι να πολεμήσουν εναντίον του ριζοσπαστικού Ισλάμ, προκειμένου να διατηρηθούν οι αξίες που ενώνουν την ήπειρο.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του