Λάδι για την ενίσχυση της ακοής απο ελαιόλαδο και σκόρδο ??? Αλήθεια η ψέμαΈσκασε μύτη μια φυσική συνταγή για την ενίσχυση της ακοής αποτελούμενη από σκόρδο και ελαιόλαδο. Αν είναι αλήθεια ή ψέμα θα δείξει έτσι κι αλλιώς είναι τσάμπα , δείτε  το video και τη μετάφραση.

Πώς ενεργοποιούμε Ελληνικούς υπότιτλους στο youtube:

# Διαβάστε προσεκτικά την παρακάτω προειδοποίηση
  
Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε τη χρήση τους , παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς,  και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας όπως αυτό πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή.
Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας (*θεράπων)  ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα.
Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). 
Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας.

Προσοχή Οδηγίες χρήσης των βοτάνων
Οδηγίες χρήσης
Τα φαρμακευτικά βότανα πρέπει να καταναλώνονται με προσοχή και με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, κυρίως από όσους παίρνουν άλλα φάρμακα ή έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά και από τις εγκύους, τις θηλάζουσες και βέβαια τα παιδιά και τους εφήβους.
Τα φαρμακευτικά βότανα δεν αποτελούν πανάκεια, ούτε πρέπει να τα καταναλώνουμε χωρίς μέτρο και με την προσδοκία ότι θα γιατρέψουν όλες τις ασθένειες.
Οτιδήποτε είναι φυσικό δεν σημαίνει ότι είναι και απολύτως ασφαλές. Έτσι, τα φαρμακευτικά φυτά πρέπει να χρησιμοποιούνται με σύνεση και βάσει των συμβουλών των ειδικών, που τα γνωρίζουν καλά.
Δοσολογία 
Οι ποσότητες στις οποίες μπορούμε ή πρέπει να καταναλώνουμε τα φαρμακευτικά φυτά είναι πολύ δύσκολο να καθοριστούν με ακρίβεια. Η σωστή δοσολογία εξαρτάται κάθε φορά από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, η σωματική διάπλαση, η ασθένεια του ατόμου που τα καταναλώνει, καθώς επίσης και από το αν παίρνει άλλα φάρμακα ή αν έχει και άλλα προβλήματα υγείας. Από την άλλη πλευρά, χρειάζεται να έχουμε υπόψη μας ότι δεν είναι όλα τα βότανα, από όπου κι αν προέρχονται, της ίδιας δραστικότητας, καθώς αυτή ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, καλλιέργειας, συγκομιδής, αποξήρανσης, φύλαξης κ.λπ. Γενικά μπορούμε να πούμε ότι μία επαρκής ποσότητα για έναν ενήλικο που έχει λάβει υπόψη όλες τις αντενδείξεις είναι ένα φλιτζάνι έγχυμα ή αφέψημα τη φορά. Για περισσότερες συμβουλές, ή για συστηματική χρήση, θα πρέπει να συμβουλευτούμε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό μας. 
Οι μορφές τους
Αφέψηµα 
Το φυτό βράζει μαζί με το νερό, συνήθως για 5-10΄, και στη συνέχεια το διηθούμε. Χρησιμοποιείται για τα ξυλώδη μέρη, όπως οι ρίζες ή οι φλοιοί. 
Έγχυµα 
Είναι μέθοδος που ενδείκνυται για τα φύλλα, τα άνθη και τα πέταλα, αλλά όχι για τις ρίζες. Επίσης, χρησιμοποιείται και όταν δεν θέλουμε να φύγουν τα πτητικά συστατικά, όπως στις περιπτώσεις των αρωματικών φυτών. Για να το παρασκευάσουμε, βράζουμε το νερό, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βότανο. Κατόπιν, αφήνουμε το μείγμα έτσι για 5-10΄ και στη συνέχεια το διηθούμε. 
Πού βρίσκουμε τα δραστικότερα; 
Είναι διαδεδομένη η λανθασμένη άποψη ότι τα άγρια φυτά είναι πιο δραστικά από τα καλλιεργούμενα. Όταν στα καλλιεργούμενα φυτά οι ποικιλίες που καλλιεργούνται, η περιποίηση των φυτών και η εποχή συλλογής, η φύλαξη (μέρη σκοτεινά και όχι υγρά) και η αποξήρανση (όταν χρειάζεται) είναι σωστές, τότε δεν παρατηρούνται ουσιαστικές διαφορές από τα άγρια. Επίσης, είναι σημαντικό να καταναλώνουμε τα βότανα σε διάστημα όχι μεγαλύτερο του ενός χρόνου από τη στιγμή της συλλογής τους.
**Απόσπασμα από άρθρο του https://www.vita.gr/ σε συνεργασία με δρ. ΕΛΕΝΗ ΣΚΑΛΤΣΑ, αναπληρώτρια καθηγήτρια Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ενεργοποιούμε τους υπότιτλους πατώντας το κουμπί Subtitles αλλά συνήθως είναι στα Αγγλικά οπότε για Ελληνικά Ενεργοποιούμε τη μετάφραση ( βήματα 1 , 2 ,3 )
-

Τα ακουστικά βαρηκοΐας δεν είναι η τέλεια λύση


 • Τα ακουστικά βαρηκοΐας είναι ακριβά

  Το κόστος μιας τέτοιας συσκευής ανέρχεται σε 500 μέχρι και 3 χιλιάδες ευρώ και δεν σταματούν εδώ τα έξοδα. Χρειάζονται επίσης μπαταρίες όπου το ετήσιο κόστος τους είναι πάνω από 100 ευρώ! Ακόμη και αν κάποιος έχει αυτά τα χρήματα, δεν θα αποφύγει άλλα μειονεκτήματα αυτής της συσκευής.
 • Προκαλούν ντροπή και δυσφορία

  Όσοι φορούν ακουστικά βαρηκοΐας, υποφέρουν, γιατί αντιμετωπίζονται ως άτομα με ειδικές ανάγκες. Αισθάνονται λύπη όταν οι άνθρωποι στο δρόμο τους παρακολουθούν με οίκτο "Τι είναι αυτό που κρέμεται από το αυτί του;".
 • Παράγουν ενοχλητικό σφύριγμα

  Τα άτομα που φορούν ακουστικά βαρηκοΐας διαμαρτύρονται για την άσχημη ποιότητα του ήχου που ακούν. Η συσκευή παράγει ενοχλητικά σφυρίγματα, που προκαλούν ευερεθιστότητα και άγχος.
 • Αποτελούν αιτία λοιμώξεων που επιδεινώνουν την απώλεια ακοής

  Στη συσκευή πολλές φορές αναπτύσσονται μύκητες που προκαλούν σοβαρές λοιμώξεις στο αυτί. Αυτές με τη σειρά τους, βλάπτουν ακόμη περισσότερο την ικανότητα ακοής.
 • Ενισχύουν τον ήχο μόνο όταν τοποθετούνται στο αυτί

  Η συσκευή πρέπει να αφαιρείται προτού έρθει σε επαφή με το νερό π.χ. πριν το μπάνιο. Αφαιρείται επίσης κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν παρέχει δυνατότητα μόνιμης ανάκτησης ακοής.
Το κείμενο της συνταγής μεταφρασμένο από ισπανικά  με αυτόματη μετάφραση της Google 


Εφαρμόστε 3 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα Αυξήστε την ακοή σας κατά 90% με αυτό το ισχυρό φάρμακο σπιτική συνταγή Home Remedy

Έχετε απώλεια ακοής; Πείτε αντίο στα κουνάκια, Αυτή είναι η φυσική θεραπεία που σας δίνει πίσω την ακοή σας και την αυξάνει στο 90%: Αυτή η θεραπεία είναι απολύτως φυσική, ώστε να μην αποτελεί κίνδυνο για την υγεία σας. Χρειάζεται η παρακάτω, για να προετοιμάσει αυτό το φάρμακο * Τρεις σκελίδες σκόρδο * Ένα μπουκάλι ελαιόλαδο * Α * Βαμβάκι σταγονόμετρο ή τη Γάζα Προετοιμασία: Πάρτε τις σκελίδες σκόρδο και τα έσοδα να τα ξεφλουδίσετε, να θυμάστε να τα πλένετε πολύ καλά. Τώρα προχωρήστε στην ταψί με το ελαιόλαδο για να εξαγάγετε όλο το υγρό που έχετε. Τώρα χρησιμοποιήστε αυτόν τον χυμό που έχετε αφαιρέσει και τοποθετήστε το στο σταγονόμετρο. Αυτή η ουσία που επιτύχατε μετά από αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να την αφήσετε να ξεκουραστεί όλη την ημέρα, με αυτόν τον τρόπο θα έχει καλύτερη επίδραση όταν την χρησιμοποιείτε. Πώς να χρησιμοποιήσετε Προχωρήστε να εφαρμόσετε δύο ή τρεις σταγόνες σε κάθε αυτί σας, πρέπει να τοποθετήσετε το βαμβάκι ή τη γάζα στην οπή για να αποκλείσετε την έξοδο του ίδιου υγρού. Αυτή η διαδικασία μπορείτε να εφαρμόσετε 3 φορές την ημέρα και σιγά-σιγά θα ανακτήσετε την ασφαλιστική ακοή.


Ενδιαφέροντα Σχόλια
Silvana Coello ModenesiΠριν 1 χρόνο
ένα μέλος της οικογένειας έχει σοβαρή απώλεια ακοής μπορεί να βοηθήσει αυτήν την θεραπεία και καταλαβαίνω ότι περίπου το μικρότερο λάδι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο το σκόρδο του μπουκαλιού τοποθετείται και αφήνεται σε ηρεμία 24 ώρες και στη συνέχεια να στάζει λάδι έτοιμο τοποθετούνται 4 σταγόνες και το κάλυμμα με βάμβακα για καλύτερη απορρόφηση. Αν θέλετε να εγγραφείτε, απαντήστε στην ερώτησή μου και πρώτα κάνετε αυτή τη θεραπεία και σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εγγραφώ για να δώσετε αναφορές


Δοσολογία: μεταφράζοντας βρήκα το εξής:
Aυτό βρήκα στη μετάφραση 3 κουφέτα σκόρδο λέει τώρα το ελαιόλαδο που έχει στο μπόλ"παραπαμο" από 200 ml δεν το κόβω να είναι, δεν το διευκρινίζει απόλυτα !!!

Επίσης βρήκαμε την εξής καταγραφή:

Το ελαιόλαδο έχει προταθεί από πολλούς βοτανολόγους ως μία από τις καλύτερες επιλογές και ως η πιο αγνή βάση για την θεραπεία των λοιμώξεων του αυτιού.

Για το λάδι σκόρδου θα χρειαστείτε μόνο 2 υλικά:

Μερικές σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο

Διαδικασία:

– Ξεφλουδίστε το σκόρδο και πολτοποιήστε το, στη συνέχεια βάλτε το σε ένα βάζο και προσθέστε ελαιόλαδο.
– Κλείστε καλά το βάζο και αφήστε για μία ημέρα τουλάχιστον σε μέρος σκιερό.
– Μόλις περάσει η προθεσμία των 24 ωρών σουρώστε καλά το μείγμα και κράτιστε το λάδι.
– Θα πρέπει να το φυλάξετε σε σκοτεινό και σκιερό μέρος μακρυά από τον ήλιο.

Το λάδι σκόρδου είναι έτοιμο, μια εύκολη διαδικασία που δε θα σας δυσκολέψει καθόλου.

Οδηγίες:

Βάλτε μερικές σταγόνες από το λάδι στο αυτί που έχει το πρόβλημα και παραμείνετε σε αυτή τη θέση για περίπου 5 λεπτά.

Επαναλάβατε τη διαδικασία 3 φορές την ημέρα.

Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις η χρήση του λαδιού είναι ασφαλής και αποτελεσματική, παρόλα αυτά πάντα να συμβουλεύεστε το γιατρό σας καθώς εκείνος γνωρίζει καλύτερα την πάθηση σας και θα σας δώσει την κατάλληλη θεραπεία.Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του