Νέα μελέτη σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Λιβανιού εναντίον του καρκίνου

Η Ιστορία: Σύμφωνα με τον ιστορικό Ηρόδοτο (5ος αιώνας π.Χ.) η προέλευση του λιβανιού εντοπίζεται στην αραβική χερσόνησο:
«Η Αραβία είναι η μόνη χώρα η οποία παράγει λιβάνι, μύρο, κάσσια και κανέλα. Τα δέντρα που παράγουν λιβάνι φρουρούνται από φτερωτά ερπετά μικρού μεγέθους και διαφόρων χρωμάτων» (διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα GreenMedInfo).
Το λιβάνι μαζί με τον χρυσό και τη σμύρνα αποτελούν τα πιο διάσημα χριστουγεννιάτικα δώρα στην ιστορία.
Πρόκειται για μια αρωματική ρητίνη που εξάγεται από το ιερό δέντρο Boswellia που βρίσκεται στην Αφρική και την Αραβία. Οι έρευνες έδειξαν ότι η ένωση ακετυλο-11-κετο-βητα-μποσβελλικό οξύ (AKBA) (acetyl-11-keto-beta-boswellic acid) που προέρχεται από τη ρητίνη έχει επιτυχή δυνητική αποτελεσματικότητα ως προς την αντιμετώπιση του καρκίνου των ωοθηκών.
Το λιβάνι έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική εδώ και αιώνες χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του καθιστώντας το μια αποτελεσματική θεραπεία για το άσθμα, τις δερματικές παθήσεις και τη γαστρεντερίτιδα.

Παλαιότερες μελέτες έχουν συνδέσει επίσης επιτυχώς την AKBA ως πιθανή θεραπεία για πολλούς άλλους καρκίνους, όπως του παχέος εντέρου, του μαστού και του προστάτη. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη μελέτη που δείχνει τις δυνατότητές του στην καταπολέμηση του καρκίνου των ωοθηκών.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι αυτή η ένωση του λιβανιού είναι αποτελεσματική στη θανάτωση των καρκινικών κυττάρων των ωοθηκών. Το πιο εκπληκτικό από όλα είναι το γεγονός ότι τα κύτταρα που είναι ανθεκτικά στη χημειοθεραπεία παρουσίασαν μεγαλύτερη ευαισθησία στη συγκεκριμένη ένωση υποδηλώνοντας ότι το λιβάνι έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει ώστε να ξεπεραστεί η αντίσταση στα φάρμακα και να οδηγήσει σε υψηλότερο ποσοστό επιβίωσης των ασθενών που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο καρκίνου των ωοθηκών.
Το λιβάνι περιέχει συστατικά που έχουν ισχυρή φαρμακευτική δράση με ιδιότητες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορούν να αντιμετωπίσουν τα καρκινικά κύτταρα, όπως δείχνει ένας μεγάλος αριθμός μελετών που έχουν διεξαχθεί.

Προσοχή !!!Αδυναμία επικύρωσης εγκυρότητας πληροφορίας
Προσοχή !!! μη τεκμηριωμένο: Να τονιστεί ότι η Μποσβέλια έχει χρησιμοποιηθεί για ρευματικά νοσήματα και ως αντικαταθλιπτικό ενώ ως τώρα η δράση της θεωρείτο ειδική για τον καρκίνο του παχέος εντέρου…
Είναι αυτό που λέμε ….ότι ο διάολος (καρκίνος), τρέμει το λιβάνι...

Προσοχή !!!Αδυναμία επικύρωσης εγκυρότητας πληροφορίας
Νέα μελέτη σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Λιβανιού εναντίον του καρκίνου
Σε μία από τις πιο σημαντικές πρόσφατες μελέτες που διεξήχθη από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Leicester της Αγγλίας, το 2013 οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι μια φυσική ένωση που περιέχεται στο λιβάνι, το 3-ακετυλ-11-κετο-β-μποσβελλικό οξύ (AKBA) στοχεύει και καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα των ωοθηκών . Τα ευρήματα ήταν ιδιαίτερα σημαντικά, επειδή έδειξαν ότι η ουσία AKBA είχε τα ίδια αποτέλεσμα ακόμη και σε ασθενείς που βρίσκονταν στα τελευταία στάδια καρκίνου των ωοθηκών και όχι μόνο στις εργαστηριακές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε κύτταρα που απομονώθηκαν από αυτούς τους ιστούς.

Πιο συγκεκριμένα, αποδείχτηκε η ικανότητα της AKBA στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου των ωοθηκών.
Ο επικεφαλής της έρευνας Kamla Αλ-Salmani, υποψήφιος διδάκτορας από το Τμήμα του Καρκίνου και Μοριακής Ιατρικής του Πανεπιστημίου, εξηγεί:

«Μετά από έναν χρόνο μελέτης της ενώσεως AKBA στις κυτταρικές γραμμές καρκίνου ωοθηκών στο εργαστήριο, καταφέραμε να δείξουμε ότι είναι αποτελεσματική στη θανάτωση των καρκινικών κυττάρων. Το λιβάνι χορηγείται σε πολλούς ανθρώπους χωρίς γνωστές παρενέργειες. Η διαπίστωση αυτή είναι ιδιαίτερης σημασίας και πρέπει να ληφθεί υπόψη σε μελλοντικές κλινικές δοκιμές προκειμένου να δημιουργηθεί μια πρόσθετη θεραπεία για τον καρκίνο των ωοθηκών».

«Έλαια λιβανιού χρησιμοποιούνται από πολλούς ανθρώπους για θεραπεία χωρίς να έχει παρατηρηθεί κάποια γνωστή παρενέργεια», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής Kamla Al-Salmani. Τα ευρήματα αυτά δίνουν την ελπίδα στο μέλλον, μετά από τις κατάλληλες κλινικές δοκιμές, να εξελιχθεί το λιβάνι σε μια πρόσθετη θεραπεία για τον καρκίνο των ωοθηκών. Σκοτώνει τον Καρκίνο και Μειώνει τις Παρενέργειες της Ακτινοθεραπείας

Τα ευρήματα στο Leicester έχτισαν μια μεγάλη συλλογή επιστημονικών δεδομένων, πάνω στα οποία έρχονται να προστεθούν νέες έρευνες, που αποδεικνύουν ότι το λιβάνι και οι ενώσεις του έχουν ισχυρές ενισχυτικές ανοσοποιητικές ιδιότητες και αντικαρκινικά οφέλη.


Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Complementary and Alternative Medicine το 2009, διαπίστωσε ότι το λιβάνι ως βότανο προκάλεσε το θάνατο των καρκινικών κυττάρων της ουροδόχου κύστης μέσω της ενεργοποίησης πολλών διαφορετικών κυτταρικών δρόμων. Μια άλλη μελέτη, που διεξήχθη από ερευνητές του Πανεπιστημίου Nihon στο Τόκιο και δημοσιεύτηκε στο Biological and Pharmaceutical Bulletin, έδειξε ότι υπάρχουν πολλά χημικά συστατικά στο λιβάνι που μπορούν να καταστρέψουν τα κύτταρα από τρία ξεχωριστά είδη ανθρώπινου νευροβλαστώματος. Η ίδια μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι λιβάνι αναστέλλει την ανάπτυξη του ιού Epstein-Barr.

Το νευροβλάστωμα είναι ένας τύπος καρκίνου που σχηματίζεται στα νευρικά κύτταρα και προσβάλλει κυρίως τα μικρά παιδιά. Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι το λιβάνι και τα συστατικά του μπορούν να καταστρέψουν κύτταρα των καρκίνων του εγκεφάλου, του μαστού, του παχέος εντέρου, του παγκρέατος, του προστάτη και του στομάχου.
Προσοχή !!!Αδυναμία επικύρωσης εγκυρότητας πληροφορίας
Το λιβάνι μπορεί επίσης να βοηθήσει στην άμβλυνση των εξουθενωτικών παρενεργειών της θεραπείας του καρκίνου. Μια μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Cancer το 2011, είχε να κάνει με έρευνες σε ασθενείς με καρκίνο του εγκεφάλου που έχουν εγκεφαλικό οίδημα (πρήξιμο) ως παρενέργεια της θεραπείας με ακτινοβολία. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 60% των συμμετεχόντων, στους οποίους χορηγήθηκε λιβάνι, παρουσίασαν μείωση κατά 75% σε εγκεφαλικό οίδημα, ένα αρκετά ισχυρό αποτέλεσμα που έκανε τους ερευνητές να συστήνουν το λιβάνι ως μια πιθανή εναλλακτική λύση για τα στεροειδή. Οι παρενέργειες των στεροειδών μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, θολή όραση και ημικρανίες.
Ενισχύει και Ενεργοποιεί το Ανοσοποιητικό Σύστημα

Προσοχή !!!Αδυναμία επικύρωσης εγκυρότητας πληροφορίας
Η αντικαρκινική δράση του λιβανιού φαίνεται να προέρχεται, εν μέρει, από τις ισχυρές επιδράσεις του στο ανοσοποιητικό σύστημα. Μία μελέτη, που διεξήχθη από ερευνητές του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Baylor, διαπίστωσε ότι επηρεάζει την έκφραση των γονιδίων που βοηθούν στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, οδηγώντας στην καταστροφή τα καρκινικά κύτταρα. 

Μια άλλη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Phytotherapy Research, διαπίστωσε ότι σε ποντίκια που τους χορηγήθηκαν έλαια λιβανιού παρουσιάστηκε αύξηση σε διάφορους βασικούς δείκτες της λειτουργίας του ανοσοποιητικού, κατά κύριο λόγο στα επίπεδα των λευκών αιμοσφαιρίων (λεμφοκυττάρων) και αντι-φλεγμονώδη δράση.

Πολυάριθμες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι το λιβάνι έχει ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση. Αυτό, μαζί με τις άλλες ανοσο-τόνωτικές του ιδιότητες, μπορεί εν μέρει να εξηγήσει τη χρησιμότητά του στην καταπολέμηση λοιμώξεων και στη θεραπεία αυτοάνοσων παθήσεων όπως το άσθμα, τη ρευματοειδής αρθρίτιδα και τη φλεγμονώδης νόσο του εντέρου (IBD).

Το λιβάνι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για θεραπεία δερματικών παθήσεων, ακόμη και για την ακμή και τις ουλές, όπως επίσης μπορεί να μειώσει τα επίπεδα του άγχους.

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το λιβάνι για να τονώσετε την υγεία σας, μπορείτε να το εφαρμόζετε ως μη αραιωμένο αιθέριο έλαιο επί του δέρματος ή να βάζετε μερικές σταγόνες κάτω από τη γλώσσα. Μπορείτε επίσης να εισπνεύσετε τους ατμούς του για ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος. Στην αγορά υπάρχουν και σκευάσματα σκόνης ή κάψουλας που μπορείτε να καταναλώσετε σύμφωνα με τη δοσολογία του γιατρού σας.

Προσοχή !!! *Οι πληροφορίες που περιέχονται στο https://share24.gr δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Επιμέλεια και Μετάφραση: share24.gr via naturalnews.com

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ

!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο!


Can Frankincense Oil Cure Cancer? Frankincense Oil Kills Cancer Cells Studies Show
Frankincense oil kills cancer cells while boosting the immune system, studies show
Health Benefits of Frankincense Oil: https://www.youtube.com/watch?v=LEaOp...
Article Link: https://www.naturalnews.com/054790_fra...
Frankincense is a powerful medicinal oil that can not only boost the immune system but also kill cancer cells, a number of studies have shown.
One of the most significant recent studies was conducted by researchers from the University of Leicester, England, in 2013. The researchers found that the naturally occurring frankincense compound acetyl-11-keto-beta-boswellic acid (AKBA) targeted and destroyed ovarian cancer cells. The findings were particularly significant because they showed that AKBA had this effect even in late-stage ovarian cancer patients, not just in laboratory trials performed on isolated cells.
"Frankincense is taken by many people with no known side effects," lead researcher Kamla Al-Salmani said. This finding has enormous potential to be taken to a clinical trial in the future and developed into an additional treatment for ovarian cancer."
Kills cancer and reduces radiation side effects
All-around immune booster
If you wish to incorporate frankincense as a regular natural health booster, it can be taken as an undiluted essential oil on the skin or as a few drops under the tongue. It can also be diffused and breathed in for respiratory conditions. Frankincense can also be purchased and consumed in powdered capsule form.
There are numerous species of frankincense, including Boswellia carteri, B. serrata and B. sacra. All three of these species have shown powerful anti-cancer effects in scientific tests.
B. carteri, native to east Africa, has been the species most heavily studied. B. sacra, also known as "sacred frankincense," was until recently restricted to use by the Saudi royal household, and could only be purchased in Oman. Recently, however, a distillery opened up in Oman to produce essential oil of B. sacra for public sale.
Disclaimer: This post is not intended to be taken as medical advice and is for informational purposes only. You should always consult with your healthcare professional before starting or stopping any health regimen.
Thank you for watching!
Good Day and Good Health,
The Refreshing Point
Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγ 2016


Η αλήθεια για τον Καρκίνο και Αιθέρια Έλαια: Τι ΔΕΝ Ογκολόγος θα σας πω 
Δημοσιεύθηκε στις 9 Μαΐου 2016 στην συνολική υγεία του Get Ολιστική Υγεία ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Προσοχή !!!Σε στάδιο ατεκμηρίωτων ερευνών:
Το έλαιο του λιβάνου  και Ο Καρκίνος 
Προσοχή !!!Αδυναμία επικύρωσης εγκυρότητας πληροφορίας
Αυτή η ανάρτηση γράφτηκε από Dawn Hall of Απλά Αγνό Fitness. Dawn είναι ένας προσωπικός εκπαιδευτής και ειδικό σε θέματα υγείας των γυναικών με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της υγείας και φυσικής κατάστασης. Μπορείτε να δείτε την blog εδώ!
Ακόμα και οι επιστήμονες αναγνωρίζουν πλέον τα μέσα εξουσίας που υπάρχουν σε ορισμένα αιθέρια έλαια που σταματά τον καρκίνο εξαπλώνεται, και η οποία προκαλεί τα καρκινικά κύτταρα για να κλείσει τον εαυτό τους κάτω. Ικανότητα νόσο αποτρέποντας τους δεν είναι πλέον αμφιβολίες, ειδικά για τον καρκίνο.

Ένα υγιές σώμα, από το κεφάλι μέχρι τα πόδια, έχει τυπικά μία συχνότητα που κυμαίνεται από 62 έως 78 MHz, ενώ νόσος αρχίζει στις 58 Ηζ. Κατά τη διάρκεια ορισμένων δοκιμών με συχνότητα και τη συχνότητα των αιθέριων ελαίων που μετρήθηκε ότι: Κρατώντας ένα φλιτζάνι καφέ πέσει συχνότητας ενός ανθρώπου από 66 Ηζ έως 58 ΜΗζ σε μόλις 3 δευτερόλεπτα. Χρειάστηκαν τρεις ημέρες για την συχνότητα του να επιστρέψει στο φυσιολογικό.

Άλλες μελέτες δείχνουν ότι: Οι αρνητικές σκέψεις χαμηλότερη συχνότητα μας κατά μέσο όρο 12 MHz. Θετικές σκέψεις αυξάνει τη συχνότητα μας κατά μέσο όρο 10 MHz.

Μελετώντας μερικά από τα πιο δημοφιλή αιθέρια έλαια στην τρέχουσα χρήση, όπως η μέντα, το τζίντζερ , λεμόνι, γκρέιπφρουτ, γιασεμί, λεβάντα, χαμομήλι, θυμάρι, τριαντάφυλλο , κανέλα, οι ερευνητές αναζήτησαν να ανακαλύψουν πώς αυτά τα έλαια μπορούν να την καταπολέμηση του καρκίνου. Το έκαναν με τη δοκιμή αντιβακτηριακή δραστικότητα καθώς και in vitro τοξικολογία έναντι ανθρώπινων καρκινικών κυτταρικών γραμμών.
Προσοχή !!!Αδυναμία επικύρωσης εγκυρότητας πληροφορίας
Bruce Tainio της Tainio Τεχνολογίας και επικεφαλής του Τμήματος Γεωργίας στην Ανατολική Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον έχει αναπτύξει μια βαθμονομημένη συχνότητας Monitor ( CFM ) που έχει χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση των συχνοτήτων των αιθέριων ελαίων και την επίδρασή τους στην ανθρώπινη συχνότητες, όταν εφαρμόζεται στο σώμα. Βασικές εργαστηριακές Έλαια χρησιμοποιεί ένα CFM, και ένα άλλο βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, όπου χρησιμοποιείται για τη μελέτη της συχνότητας σε σχέση με τη νόσο.

«Ο καρκίνος αρχίζει όταν ο κώδικας του DNA μέσα πυρήνα του κυττάρου καταστραφεί», λέει ο Ανοσολόγος Μαχμούντ Suhail. Φαίνεται ότι κάποια αιθέρια έλαια έχουν μια λειτουργία re-set. Μπορεί να πει το κύτταρο αυτό θα πρέπει να είναι το σωστό κώδικα του DNA.
Πρέπει να είναι θεραπευτική Βαθμός
Υπάρχουν πολλά αιθέρια έλαια που πωλούνται, ωστόσο οι περισσότεροι είναι κακής ποιότητας, που παράγονται συνθετικά και αραιώνεται με το αλκοόλ και άλλα πρόσθετα. Για να είναι αποτελεσματική μόνο 100% καθαρό θεραπευτικές πρέπει να χρησιμοποιείται βαθμού ποιότητας αιθέρια έλαια, αλλιώς δεν θα λάβετε τα υγειονομικά οφέλη και, επιπλέον, θα πρέπει να αλλάξετε το συνδυασμό κάθε εβδομάδα με τις σωστές αναλογίες του καθενός από τα έλαια.
Προσοχή !!!Αδυναμία επικύρωσης εγκυρότητας πληροφορίας
Robert O. Becker, MD, συγγραφέας του βιβλίου, The Electric Σώμα επικυρώνει ότι το ανθρώπινο σώμα έχει μια ηλεκτρική συχνότητα και τόσο πολύ για την υγεία ενός ατόμου μπορεί να προσδιοριστεί από αυτό. Nikola Tesla είπε ότι αν μπορούσε να εξαλείψει ορισμένα έξω από συχνότητες που παρεμβάλλονται στο σώμα μας, θα έχουμε μεγαλύτερη αντοχή έναντι της νόσου. Ο Δρ Otto Warburg ήταν ένας δύο-χρόνος Νομπελίστας και νικητής του βραβείο Νόμπελ για την έρευνα του καρκίνου, για την ανακάλυψη ότι τα ανθρώπινα κύτταρα έχουν μια ηλεκτρική τάση.

Πέρα αμφιβολία, ορισμένες συχνότητες μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη της ασθένειας και άλλες συχνότητες θα καταστρέψει ασθένειες. Ουσίες της υψηλότερης συχνότητας θα καταστρέψει ασθένειες της χαμηλότερης συχνότητας.

Θεραπευτικές Βαθμολογία Αιθέρια Έλαια ξεκινούν από 52 και φτάνουν μέχρι και 320 MHz! Για παράδειγμα: Rose 320 MHz, Helichrysum 181 MHz, λιβάνι 147 MHz, ραβενσάρα 134 MHz, Λεβάντα 118 MHz, Μύρο 105 MHz, γερμανική χαμομήλι 105 MHz, Juniper 98 MHz, Σανταλόξυλο 96 MHz, Angelica 85 MHz, Peppermint 78 MHz.
Πολλοί Ικανότητες Θεραπεία

Τα καρκινικά κύτταρα του μαστού ως επί το πλείστον καταστρέφονται με κανέλα, θυμάρι, χαμομήλι και το γιασεμί έλαια, με χαμομήλι σκοτώνει έως και 93% από αυτούς in vitro. Ακόμη πιο αποτελεσματική ήταν έλαιο θυμαριού, το οποίο οδήγησε σε ένα ρυθμό θανάτωσης 97% των MCF-7 κύτταρα καρκίνου του μαστού.
Προσοχή !!!Αδυναμία επικύρωσης εγκυρότητας πληροφορίας
Μια άλλη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό βιομηχανικά φυτά και τα προϊόντα διαπιστώθηκε ότι οι ιμάντες λάδι χαμομηλιού ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η έρευνα, αξιολόγηση 11 αιθέρια έλαια, συμπεριλαμβανομένων λεβάντα, το θυμάρι, το χειμώνα θρούμπι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, μέντα, γαλλική εστραγκόν, πικρή και γλυκιά μάραθο, βρέθηκε ρωμαϊκό χαμομήλι για να έχουν την υψηλότερη αντιοξειδωτική δράση.
Το λιβάνι Oil - Μια δολοφόνος καρκίνου

«Λιβάνι χωρίζει το“εγκέφαλο”του καρκινικού κυττάρου - ο πυρήνας - από το“σώμα”- κυτταρόπλασμα, και κλείνει τον πυρήνα για να σταματήσει την αναπαραγωγή κατεστραμμένο κωδικούς του DNA,» λέει Suhail.

πετρελαίου λιβάνι είναι αποτελεσματικό επειδή περιέχει μονοτερπένια, ενώσεις οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να συμβάλει στην εξάλειψη των καρκινικών κυττάρων κατά την έναρξη της ανάπτυξής τους, καθώς και τα στάδια εξέλιξης τους, καθιστώντας το ιδανικό για εκείνους που ανακαλύπτουν τον καρκίνο τους, ανεξάρτητα από το πότε θα βρεί.

Εργασία με λιβάνι θα μπορούσε να φέρει επανάσταση την θεραπεία του καρκίνου. Επί του παρόντος, με τη χημειοθεραπεία, οι γιατροί ανατινάξει την περιοχή γύρω από έναν όγκο για να σκοτώσει τον καρκίνο, αλλά σκοτώνει και τα υγιή κύτταρα, και αποδυναμώνει τον ασθενή. Η θεραπεία με λιβάνι θα μπορούσε να εξαλείψουν τα καρκινικά κύτταρα από μόνα τους και αφήστε τους άλλους να ζήσουν.
«Υπάρχουν 17 ενεργοί παράγοντες στο λιβάνι αιθέριο έλαιο ,» λέει ο Δρ Suhail
Οι δυνατές ιστορίες των ατόμων με καρκίνο και εκφυλιστικές ασθένειες και τις εμπειρίες τους με τη χρήση αιθέριων ελαίων έχουν προωθηθεί στο Budwig κέντρο .
Προσοχή !!!Αδυναμία επικύρωσης εγκυρότητας πληροφορίας
Προσοχή !!!Σε στάδιο ατεκμηρίωτων ερευνών: 
Το άρθρο παρουσιάζει Επιτυχημένη αντιμετόπιση σε (Περίληψη συνέχειας άρθρου):
  • καρκίνο του ήπατος
  • καρκίνο του εγκεφάλου
  • καρκίνο του Πνεύμονα Στάδιο 4
  • Μυελού των Οστών εκφύλιση
  • Καρκίνος του Μαστού
  • Καρκίνος του Τραχήλου
  • Λευχαιμία
  • Λαιμος
  • Παγκρέατος
  • Προστάτης
  • Βασικών κυττάρων
  • Δέρμα
  • Μελάνωμα
Η εγκάρδια ψυχή δείτε περισσότερα εδώ https://www.getholistichealth.com/

Νο1 Άρθρο σε θαμμένες και ατεκμηρίωτες πληροφορίες , το άρθο με τη μεγαλύτερη δυσκολία αναζήτησης πληροφοριών , και αρχικών δημοσιεύσεων, Οι περισσότερες σελίδες και ιστότοποι για το θέμα , έχουν κλειδωμένα δικαιώματα αναδημοσίευσης !!! Τα συμπεράσματα δικά σας !!!

Πηγές: 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του