Ο καρκίνος σόδα H2O2 και λεμόνι ? Ιταλός Γιατρός θεράπευσε ασθενείς του με αυτή τη μέθοδο ή όχι ?

Ο καρκίνος γιατρεύεται με λίγη μαγειρική σόδα ? Ακούστε τον Ιταλό γιατρό που θεράπευσε? ασθενείς κρυφά από τις φαρμακευτικές εταιρίες που τον "κυνηγούν" ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Δεν παίζουμε με τη ζωή μας ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή



Προσοχή !!!Αδυναμία επικύρωσης εγκυρότητας πληροφορίας 
Προσοχή !!! μη τεκμηριωμένο:
Όταν ο Simoncini ανακάλυψε ότι η θεραπεία του είχε αποτέλεσμα, προσέγγισε τους επίσημους ιατρικούς οργανισμούς στην Ιταλία για να ζητήσει να γίνουν κλινικές δοκιμές ώστε να αποδείξει πόσο αποτελεσματική ήταν. Αν το ιατρικό κατεστημένο ενδιαφερόταν πραγματικά για τους ασθενείς και το καλό τους θα άρπαζε αυτή την ευκαιρία.
Αντί γι’ αυτό όμως φρόντισαν να αφαιρέσουν την άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος απ’ τον Simoncini και επιχείρησαν να σταματήσουν τη θεραπεία του ενώ οργάνωσαν τη διαπόμπευση του απ’ τα Μ.Μ.Ε και τον απείλησαν με φυλάκιση. Τον διέγραψαν απ’ τον ιατρικό οργανισμό της Ιταλίας και δεν τον άφηναν να βλέπει ασθενείς λόγω « της χρήσης μη εγκεκριμένων θεραπειών ».

Ο Ιταλός γιατρός, Tullio Simoncini, ένας λαμπρός και θαρραλέος άνθρωπος που αρνήθηκε να υποκύψει στην τεράστια πίεση που έχει δεχτεί και συνεχίζει να αντιμετωπίζει, αφού κατάλαβε τι είναι ο καρκίνος και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.


Προσοχή !!!Αδυναμία επικύρωσης εγκυρότητας πληροφορίας
Προσοχή !!! μη τεκμηριωμένο:
Το «έγκλημα» του Simoncini ήταν να ανακαλύψει ότι ο καρκίνος είναι ένας μύκητας που προκαλείται από Candida, έναν οργανισμό που ζει στο σώμα σε μικρές ποσότητες, ακόμη και σε υγιείς ανθρώπους. Το ανοσοποιητικό σύστημα υπό κανονικές συνθήκες τον κρατά υπό έλεγχο, αλλά όταν ο Candida μορφοποιείται σε ένα ισχυρό μύκητα κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας μπορεί να ακολουθήσουν - συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου.

# Διαβάστε προσεκτικά την παρακάτω προειδοποίηση
Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε τη χρήση τους , παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας όπως αυτό πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή.
Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας (*θεράπων) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. 
Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ).
Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας.
Οδηγίες χρήσης των βοτάνων Τα φαρμακευτικά βότανα πρέπει να καταναλώνονται με προσοχή και με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, κυρίως από όσους παίρνουν άλλα φάρμακα ή έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά και από τις εγκύους, τις θηλάζουσες και βέβαια τα παιδιά και τους εφήβους. Τα φαρμακευτικά βότανα δεν αποτελούν πανάκεια, ούτε πρέπει να τα καταναλώνουμε χωρίς μέτρο και με την προσδοκία ότι θα γιατρέψουν όλες τις ασθένειες. Οτιδήποτε είναι φυσικό δεν σημαίνει ότι είναι και απολύτως ασφαλές. Έτσι, τα φαρμακευτικά φυτά πρέπει να χρησιμοποιούνται με σύνεση και βάσει των συμβουλών των ειδικών, που τα γνωρίζουν καλά. 
Δοσολογία Οι ποσότητες στις οποίες μπορούμε ή πρέπει να καταναλώνουμε τα φαρμακευτικά φυτά είναι πολύ δύσκολο να καθοριστούν με ακρίβεια. Η σωστή δοσολογία εξαρτάται κάθε φορά από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, η σωματική διάπλαση, η ασθένεια του ατόμου που τα καταναλώνει, καθώς επίσης και από το αν παίρνει άλλα φάρμακα ή αν έχει και άλλα προβλήματα υγείας. Από την άλλη πλευρά, χρειάζεται να έχουμε υπόψη μας ότι δεν είναι όλα τα βότανα, από όπου κι αν προέρχονται, της ίδιας δραστικότητας, καθώς αυτή ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, καλλιέργειας, συγκομιδής, αποξήρανσης, φύλαξης κ.λπ. Γενικά μπορούμε να πούμε ότι μία επαρκής ποσότητα για έναν ενήλικο που έχει λάβει υπόψη όλες τις αντενδείξεις είναι ένα φλιτζάνι έγχυμα ή αφέψημα τη φορά. Για περισσότερες συμβουλές, ή για συστηματική χρήση, θα πρέπει να συμβουλευτούμε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό μας.
Οι μορφές των βοτάνων Αφέψηµα : Το φυτό βράζει μαζί με το νερό, συνήθως για 5-10΄, και στη συνέχεια το διηθούμε. Χρησιμοποιείται για τα ξυλώδη μέρη, όπως οι ρίζες ή οι φλοιοί.
Έγχυµα : Είναι μέθοδος που ενδείκνυται για τα φύλλα, τα άνθη και τα πέταλα, αλλά όχι για τις ρίζες. Επίσης, χρησιμοποιείται και όταν δεν θέλουμε να φύγουν τα πτητικά συστατικά, όπως στις περιπτώσεις των αρωματικών φυτών. Για να το παρασκευάσουμε, βράζουμε το νερό, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βότανο. Κατόπιν, αφήνουμε το μείγμα έτσι για 5-10΄ και στη συνέχεια το διηθούμε. 
Πού βρίσκουμε τα δραστικότερα : Είναι διαδεδομένη η λανθασμένη άποψη ότι τα άγρια φυτά είναι πιο δραστικά από τα καλλιεργούμενα. Όταν στα καλλιεργούμενα φυτά οι ποικιλίες που καλλιεργούνται, η περιποίηση των φυτών και η εποχή συλλογής, η φύλαξη (μέρη σκοτεινά και όχι υγρά) και η αποξήρανση (όταν χρειάζεται) είναι σωστές, τότε δεν παρατηρούνται ουσιαστικές διαφορές από τα άγρια. Επίσης, είναι σημαντικό να καταναλώνουμε τα βότανα σε διάστημα όχι μεγαλύτερο του ενός χρόνου από τη στιγμή της συλλογής τους.
**Απόσπασμα από άρθρο του https://www.vita.gr/ σε συνεργασία με δρ. ΕΛΕΝΗ ΣΚΑΛΤΣΑ, αναπληρώτρια καθηγήτρια Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
#

Ο φίλος μου, ο Mike Lambert, στην Κλινική Shen που βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου, στο Isle of Wight, μιλά για τον Candida:


«Οι μύκητες και ιδίως ο Candida, ευδοκιμούν με την κατανάλωση του σώματος του ξενιστή, το δικό σας δηλαδή, με το να το διαλύουν. Χρειάζεται επίσης, το σώμα σας για να πολλαπλασιαστεί, δεδομένου ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό από μόνος του. Δεν είναι απορίας άξιο που σε συνθήκες χρόνιας κόπωσης, η οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αποδοθεί σε αποικισμό από Candida, ο πάσχων να αισθάνεται άσχημα, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά ».


Ο Tullio Simoncini λέει ότι ο καρκίνος είναι αυτή η μυκητιασική λοίμωξη – Candida και ότι η συμβατική ιατρική εξήγηση του καρκίνου ως κυτταρική δυσλειτουργία, είναι απλά λάθος.


Ο Simoncini είναι ειδικός στην ογκολογία (θεραπεία των όγκων), τον διαβήτη και τις διαταραχές του μεταβολισμού, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Είναι ένας πραγματικός γιατρός που προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια για το όφελος των ασθενών του και αρνείται να παπαγαλίζει την επίσημη εκδοχή, αυτή που οι γιατροί πρέπει να σκέφτονται και να κάνουν.


Αμφισβητεί το δόγμα της «πνευματικής συμμόρφωσης» με όλες τις αναπόδεικτες υποθέσεις, τα ψέματά του, τη χειραγώγηση και τα ψεύδη και υπήρξε εξαιρετικά επικριτικός προς την ιατρική κοινότητα, δεδομένου ότι εξακολουθεί να επιδιώκει «θεραπείες» που είναι άχρηστες για τη θεραπεία της παγκόσμιας επιδημίας του καρκίνου.


Από τη στιγμή που μπήκε στην ιατρική κατάλαβε ότι κάτι, ήταν σοβαρά λανθασμένο με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο καρκίνος:

«Βλέπω τρομερά βάσανα. Ήμουν σε μια παιδιατρική ογκολογική πτέρυγα… όλα τα παιδιά πέθαναν. Υπέφερα όταν έβλεπα τα φτωχά, τα φτωχά παιδιά να πεθαίνουν με την χημειοθεραπεία, με την ακτινοβολία.

Ο Simoncini συνειδητοποίησε ότι όλοι οι τύποι καρκίνων, ενεργούν με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από το μέρος του σώματος πού είναι ή τη μορφή που έχουν πάρει. Έπρεπε να υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής. Επισήμανε επίσης ότι τα καρκινικά «εξογκώματα» ήταν πάντοτε λευκά.


Τι άλλο είναι λευκό; Ο Candida.

Ο Simoncini συνειδητοποίησε ότι η κύρια γραμμή της ιατρικής πιστεύει πως η ανάπτυξη ανεξέλεγκτων κυττάρων - «καρκινική ανάπτυξη» - είναι στην πραγματικότητα τα κύτταρα που παράγει το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα, στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί το σώμα από την επίθεση του Candida.

Προσοχή !!!Αδυναμία επικύρωσης εγκυρότητας πληροφορίας
Προσοχή !!! μη τεκμηριωμένο:
Λέγεται ότι η εξάπλωση του καρκίνου σε άλλα μέρη του σώματος που προκαλείται από «κακοήθη» κύτταρα διαφεύγουν από το σημείο δημιουργίας τους. Ο Simoncini, ωστόσο, λέει ότι αυτό δεν συμβαίνει καθόλου. Η εξάπλωση του καρκίνου προκαλείται από την πραγματική αιτία του καρκίνου, τον μύκητα Candida, που έχει ξεφύγει από την αρχική του πηγή.


Video is DOWN

Alternative Cancerul se vindeca un interviu cu Tulio Simoncini part I medium

BAKING SODA & MAPLE SYRUP KILLS CANCER (pHKillsCancer)
O Vernon Johnson από τις ΗΠΑ υποστηρίζει πως ανάρρωσε πλήρως μέσα σε μερικές εβδομάδες,παρόλο που οι γιατροί του είπαν ότι δεν του έχει απομείνει πολύς χρόνος. Εμείς σας μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη για την εγκυρότητα των λεγομένων του την ιστορία του.

Πρόκειται για τη μαγειρική σόδα. Ναι, είναι κάτι πολύ απλό και φθηνό. Αλλά μπορεί να θεραπεύσει πλήρως τον καρκίνο; Φαίνεται ότι μπορεί, και αυτό μπορεί να αποδειχθεί από χιλιάδες ανθρώπους. Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι ο Vernon Johnson, σύμφωνα με το healthyfoodstar.com,ο οποίος χάρη στη μαγειρική σόδα αντιμετώπισε επιτυχώς το τέταρτο στάδιο του καρκίνου του προστάτη. Ο καρκίνος, είχε κάνει ακόμη και μεταστάσεις στον μυελό των οστών του. Ωστόσο, ακόμη και αν οι γιατροί δεν του έδωσαν πολλές ελπίδες, ο Vernon θεραπεύτηκε.
Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν εξαιτίας της κλιμάκωσης του καρκίνου και της αύξησης των τοξινών σε όλους τους κλάδους της κοινωνίας – από το μολυσμένο νερό στα τρόφιμα, στα εμβόλια και ακόμη και στον αέρα.
Είναι βέβαιο ότι τα χαμηλής ποιότητας προϊόντα και το επίπεδο του στρες, στο οποίο εκτίθενται οι άνθρωποι, προκαλούνται από τον φαύλο κύκλο του εταιρικού καπιταλισμού. Αλλά δεν πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο, είπε ο Vernon .
«Όταν ο Vernon διαγνώστηκε με την ασθένεια, του είπα να προσπαθήσει να αυξήσει το pH στο σώμα, επειδή οποιοσδήποτε τύπος καρκίνου δεν μπορεί να ευδοκιμήσει σε ένα αλκαλικό περιβάλλον», – δήλωσε ο αδελφός του Larry.
Ο Vernon ακολούθησε τις συμβουλές του αδελφού του και παράγγειλε χλωριούχο καίσιο, προκειμένου να αυξήσει το pH στο σώμα του. Επιπλέον, εγκατέλειψε τις θεραπείες.
Προσέγγισε το πρόβλημα χωρίς πανικό αν και ήξερε ότι δεν επρόκειτο να ζήσει για πολύ καιρό.
Το χλωριούχο καίσιο χάθηκε στο ταχυδρομείο, αλλά ο Vernon δεν έχασε την ελπίδα του και κοίταξε για μια εναλλακτική λύση.
Λίγο μετά, ανακάλυψε ένα φάρμακο που είναι κατασκευασμένο από μαγειρική σόδα και σιρόπι σφενδάμου.
Δεδομένου ότι δεν είχε σιρόπι σφενδάμου στο σπίτι, χρησιμοποίησε μελάσα. Ήταν αποφασισμένος να αντιταχθεί και να καταστρέψει τον καρκίνο.
Ο Vernon κατέγραψε ολόκληρης την θεραπεία του και δημιούργησε ένα πρωτόκολλο.
Η δίαιτα που ακολούθησε βασίστηκε στην αύξηση της αλκαλικότητας, στα συμπληρώματα βιταμινών, μετάλλων, στον άφθονο ήλιο στη μαγειρική σόδα και στη μελάσα.
Το διττανθρακικό νάτριο (μαγειρική σόδα) είναι το φθηνότερο, ασφαλέστερο και ίσως το πιο αποτελεσματικό φάρμακο κατά του καρκίνου που υπάρχει σήμερα.
Το σιρόπι σφενδάμου επιτρέπει στο διττανθρακικό νάτριο να διεισδύσει στα καρκινικά κύτταρα, προκειμένου να τους προκαλέσει σοκ με την αλκαλικότητα και να τα οξειδώσει έως ότου καταστραφούν.
Η μελάσα βοήθησε επίσης τον Vernon επειδή του έδωσε ακόμα καλύτερα »θεμέλια», όσον αφορά τα μέταλλα.

Σας παρουσιάζουμε τη συνταγή
Συστατικά που απαιτούνται:
– 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
– Λίγο από μελάσα ή σιρόπι σφενδάμου
– Λίγο νερό

Τρόπος παρασκευής:
Βάλτε τη σόδα σε ένα ποτήρι, προσθέστε μελάσα ή σιρόπι σφενδάμου και ρίξτε λίγο νερό πάνω από το προκύπτον μίγμα. Μεταφέρετε το, τριών συστατικών, μείγμα σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετέ το στο φούρνο.

Τρόπος κατανάλωσης:
Πίνετετε αυτό το φάρμακο τρεις φορές την ημέρα.
Λίγες εβδομάδες αφού είχε αρχίσει να καταναλώνει το φάρμακο, ο Βέρνον πήγε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε επουλωθεί πλήρως από τον καρκίνο του προστάτη και του μυελού των οστών.
Λέει την ενδιαφέρουσα ιστορία του καθημερινά.
Το βρήκαμε στό http://www.makeleio.gr/

****ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή

Καταρρίπτεται.Ο Dr Simoncini και η θεραπεία του καρκίνου με σόδα
Γιώργος Ζαβοδημητράκης2 Ιουνίου 2014
Στον αφυπνισμένο πλέον κόσμο πιστεύουν τα πάντα,ακόμα πως και η σόδα θεραπεύει τον καρκίνο.
Ας γνωρίσουμε τον μέντορα της ιδέας ο οποίος θεωρεί τον καρκίνο έναν μύκητα ο οποίος εξαφανίζεται με τη χρήση σόδας,το όνομα του Tulio Simoncini.
Κανένα επιστημονικό στοιχείο δεν παρουσιάζεται που να αποδεικνύει τον ισχυρισμό αυτό,αντιθέτως η θεραπεία με την σόδα είναι επικίνδυνη.
Οκτώβριος 2007 στην Κλινική Προληπτικής Ιατρικής (Clinic for Preventive Medicine)στο Bilthoven της Ολλανδίας εκεί όπου προσφέρεται μια ευρεία γκάμα από »εναλλακτικές» θεραπείες μια ασθενής με καρκίνο του μαστού ηλικίας 50 χρονών η οποία υποβαλλόταν σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας διακομίστηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άμστερνταμ όπου και πέθανε λίγες μέρες αργότερα.Ο θεράπων ιατρός στο Νοσοκομείο του Άμστερνταμ αρνήθηκε να υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου καθώς ο θάνατος προήλθε από περίεργα αίτια.

Τι είχε συμβεί…
Η θανούσα είχε υποβληθεί σε θεραπεία από τον Tulio Simoncini ο οποίος της χορηγούσε με ενέσεις όξινο ανθρακικό νάτριο,να σημειωθεί εδώ πως η ιατρική άδεια του Simoncini του είχε αφαιρεθεί από το 2003 ενώ το 2006 καταδικάστηκε για απάτη από Ιταλικό δικαστήριο αλλά βρήκε πρόσφορο έδαφος στη κλινική της Ολλανδίας για να συνεχίσει τις εναλλακτικές του θεραπείες.

Ο Simoncini ισχυρίζεται πως ο καρκίνος είναι απλά μια μόλυνση που προκαλείται από ένα μύκητα και η θεραπεία είναι η χορήγηση διττανθρικού νάτριου (σόδα) με ενδοφλέβια ένεση ή χορήγηση από το στόμα.Ισχυρίζεται επίσης πως η διαδικασία δεν είναι επικίνδυνη καθώς η θεραπεία με όξινο ανθρακικό νάτριο χρησιμοποιείται σε τυποποιημένες ιατρικές διαδικασίες.

Παραβλέπει όμως να πει αυτή η θεραπεία χορηγείται σε ειδική κατηγορία ασθενών και κάτω από αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.Τα συμπυκνωμένα διαλύματα που χρησιμοποιεί μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία των ορυκτών στο σώμα με αποτέλεσμα σοβαρών ή θανατηφόρων επιπλοκών.

Η Ολλανδική επιθεώρηση υγείας κατέληξε στο γεγονός πως η μέθοδος του Simoncini είναι επικίνδυνη και ως εκ τούτου δεν πρέπει να χρησιμοποιείται.

Δείτε τα προαναφερόμενα αλλά και λεπτομέρειες στο παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.cancertreatmentwatch.org/reports/simoncini.shtml

Στο διαδίκτυο είναι πολύ εύκολο να βρείτε άρθρα που επευφημούν τον Simoncini κυρίως από αφυπνισμένα ιστολόγια τα οποία στο ευρύτερο πλαίσιο των θεωριών συνωμοσίας αρέσκονται σε τέτοιου είδους ανυπόστατα άρθρα.

Οι νεκροί όμως δεν μιλούν και σπάνια οι συγγενείς κάνουν το βήμα να μιλήσουν,ας δούμε όμως τώρα μερικές περιπτώσεις θανάτων που ακολούθησαν την εναλλακτική θεραπεία βασισμένη στην αρχή του Simoncini.

Marjolein Bouwman 25 ετών από την Ολλανδία,είχε διαγνωστεί με καρκίνο των ωοθηκών,αποφάσισε να ακολουθήσει τη μέθοδο αυτή αντί της συμβατικής θεραπείας με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Robert Fyvie 54 ετών από την Σκωτία με καρκίνο του εντέρου,η οικογένεια του δεν δέχτηκε την συμβατική θεραπεία και έδωσε 10 χιλιάδες λίρες για έγχυση διττανθρακικού νατρίου μέσω ενός καθετήρα,αποτέλεσμα να πεθάνει μέσα σε 5 μήνες.

Brian William Haw 51 ετών από την Αγγλία,διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα και αρνήθηκε την συμβατική θεραπεία,προτίμησε τη θεραπεία με το διττανθρακικό νάτριο,αποτέλεσμα να χάσει και αυτός την ζωή του.

Δείτε αυτές αλλά και άλλες περιπτώσεις που σχετίζονται με την θεραπεία του Simoncini στο παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.123hjemmeside.dk/cancer_is_not_a_fungus/21160738

Στο ΄΄αφυπνισμένο΄΄ πλέον διαδίκτυο είναι εύκολο να γίνει κάποιος »ήρωας»,πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας.
Το βρήκαμε στό http://ellinikahoaxes.gr/

ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΟΔΑ 1000 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ?

Απρίλιος 15, 2016 32 Comments Ιδιότητες Τρόφων, Καρκίνος, Πρόληψη, Πρόληψη Καρκίνου, Φρούταlokahiou
Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.


Ο συνδυασμός του λεμονιού και η μαγειρική σόδα έχει 1000 φορές πιο ισχυρή επίδραση από τη χημειοθεραπεία!


Γιατί το γεγονός αυτό φυλάσσεται ως μυστικό?

Όντας γνωρίζουν τις ισχυρές ιδιότητες που το λεμόνι προσφέρει και είναι εντελώς αντίθετο προς το συμφέρον σε κάποιες παγκόσμιες οργανώσεις.
Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο και να βοηθήσει ένα φίλο που το χρειάζεται!

Λεμόνι και-σόδα-ο συνδυασμός-που σώζει ζωές

Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού. Το Λεμόνι παρέχει και άλλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένων την ισχυρή δύναμη στη θεραπεία κύστεων και όγκων.

Τα Λεμόνια έχουν την δύναμη να θεραπεύσουν τον καρκίνο, δεδομένου ότι έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τύπους καρκίνου. Προσθέτοντας μαγειρική σόδα το κάνει ακόμα πιο ισχυρό, γιατί η μαγειρική σόδα φέρνει pH σε κανονικό επίπεδο.


Το λεμόνι έχει επίσης ισχυρή αντιμικροβιακή επίδραση στην αγωγή βακτηριακών και μυκητιακών λοιμώξεων. . ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ αποτελεσματικό καταπολέμηση ΣΤΑ Εσωτερικά παράσιτα ΚΑΙ ΤΗΝ ρυθμίζει Της αρτηριακή πίεσης ΤΟ Λεμόνι ΕΙΝΑΙ ευεργετικό νευρικό Σύστημα, καθώς και – αυτό είναι ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό, μείωση του στρες και κατευναστικό των νευρικών κρίσεων.

Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων ισχυρίζεται ότι σε 20 εργαστηριακά πειράματα, που διεξάγονται από το 1970 μέχρι πρόσφατα, απέδειξε ότι:

Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα σε 12 τύπους καρκίνου.

Αποτρέπει την μετάσταση των καρκινικών κυττάρων και είναι 10 000 ισχυρότερο από φάρμακα όπως αδριαμυκίνη, χημειοθεραπεία και ναρκωτικά προϊόντα.

Το πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο συνδυασμός του εκχυλίσματος λεμονιού και της μαγειρική σόδα καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα (μόνο), χωρίς να βλάπτουν τα υγιή κύτταρα και τους ιστούς.

Τα πειράματα έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο θα πρέπει να πίνουν χυμό λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Αυτή η θεραπεία δεν μπορεί να θεραπεύσει τις καταστροφικές παρενέργειες της χημειοθεραπείας.

Ο καλύτερος τρόπος να βεβαιωθείτε ότι τα λεμόνια είναι βιολογικά, χωρίς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται, είναι να αυξηθεί αυτό το φρούτο στο δικό σας κήπο ή σε μια κατσαρόλα . Βιολογικά λεμόνια είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικό από τα λεμόνια που καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα και αντιμετωπίζονται με χημικά.


Συνταγή

  • Προσθέστε ένα ή δύο κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού σε μισό ποτήρι νερό. Στη συνέχεια θα πρέπει να ανακατεύετε σε λίγο την σόδα, μέχρι περίπου 1/8 του κουταλιού του γλυκού. Κρατήστε την προσθήκη λίγο κάθε φορά μέχρι το σφυρίγματος να επιβραδύνει.
  • Υπάρχει επίσης και ένας άλλος συνδυασμός:. 1/2 λεμονιού και 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε 350 γρ νερού –

Πηγες 

www.healthyfoodhouse.com
http://urbanlegends.about.com/od/medical/a/Lemons-And-Cancer.htm
Ινστιτούτο Επιστημών Υγειας, 819 NLLC Αιτία Street, Βαλτιμόρη, MD1201
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.snopes.com/medical/ ασθένεια / lemons.asp # IDhIz3BljDAfrk2p.99
Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων στον κόσμο, αναφέρει ότι μετά από περισσότερο από 20 εργαστηριακές δοκιμές από το 1970, τα εκχυλίσματα αποκάλυψε ότι: καταστρέφει τα κακοήθη κύτταρα σε 12 καρκίνους, συμπεριλαμβανομένου του παχέος εντέρου, του μαστού, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος … Οι ενώσεις αυτού του δέντρου έδειξε 10000 φορές καλύτερο από το προϊόν αδριαμυκίνη, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως χημειοθεραπευτικό στον κόσμο, επιβραδύνοντας την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Και αυτό που είναι ακόμη πιο εκπληκτικό: αυτός ο τύπος θεραπείας με εκχύλισμα λεμονιού καταστρέφει μόνο κακοήθη καρκινικά κύτταρα και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα. Ινστιτούτο Επιστημών Υγείας, 819 NLLC Αιτία Street, Βαλτιμόρη, MD1201
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΨΗ…τα σχολια δικα σας
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/ Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Άλλη μία θεραπεία για τον καρκίνο και ακόμη ένα hoax που κυκλοφορεί σε σελίδες του εξωτερικού μεταφράστηκε, τροποποιήθηκε και αναρτήθηκε από ελληνικές σελίδες…

Αρχικά το hoax που κυκλοφόρησε με email και ψευδός φαίνεται να προέρχεται από το Institute of Health Sciences και όπως μπορείτε να δείτε, στην αρχική του μορφή δεν υπήρχε αναφορά για μαγειρική σόδα. Όμως το μύνημα δεν προέρχετε από το Institute of Health Sciences και υπάρχει σχετική διάψευση για το email.

The email and information in question did not come from the Health Sciences Institute. Whoever started this scam email did use some of our published material – which had nothing to do with lemons in any way – and inserted the information about lemons. It is erroneous and has caused us a great deal of trouble. However, most troubling is that it is giving false or un-tested medical advice to people suffering with cancer. Perhaps citrus fruits have some anti-cancer properties or perhaps they don’t (I’m not qualified to speak on that), but the one thing I know for certain is the provided “source” of this information – the Health Sciences Institute – did NOT publish this information. We had nothing to do with this email or the information it contains.

Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που δείχνουν ότι τα εσπεριδοειδή έχουν πραγματικές αντικαρκινικές δυνατότητες, Ωστόσο, το μήνυμα διογκώνει σημαντικά τις δυνατότητες του λεμονιού ως θεραπεία του καρκίνου, περιέχει ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες και δεν προέρχεται από κάποια αξιόπιστη ιατρική ή επιστημονική πηγή. Ο ισχυρισμός ότι το λεμόνι είναι αποδεδειγμένη θεραπεία κατά των καρκίνων όλων των τύπων είναι ανακριβήςκαι σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι το λεμόνι είναι μία εναλλακτική λύση για τις παραδοσιακές θεραπείες, όπως η χημειοθεραπεία και ακόμη περισσότερο να ισχυριστούμε πως είναι 1000 φορές, ισχυρότερη θεραπεία.

insurancedaily.gr
Η μαγειρική σόδα, προστέθηκε στο αρχικό email, πιθανότατα από κάποιον που διάβασε για τις θεραπείες του ιατρού Tulio Simoncini που «θεράπευε» τον καρκίνο με ενέσεις μαγειρικής σόδας και του έχει αφαιρεθεί η ιατρική άδεια από το 2003. Διαβάστε για τον Tulio Simoncini

Οι συμβουλές για την υγεία πρέπει να είναι έγκυρες, ακριβείς, από αξιόπιστες ιατρικές πηγές και όχι από ψεύτικα email. Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα να ρωτάτε πάντα τον ιατρό σας και να μην εμπιστεύεστε διάφορες αναρτήσεις.

Διαβάστε σχετικά:

http://urbanlegends.about.com/od/medical/a/Lemons-And-Cancer.htm
http://www.snopes.com/medical/disease/lemons.asp
http://www.hoax-slayer.com/lemon-cancer-cells.shtm
Πηγή: ellinikahoaxes.blogspot.gr

Διαβάστε σχετικά:

http://ellinikahoaxes.gr/
http://www.hoax-slayer.com/lemon-cancer-cells.shtml
Δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να ακολουθήσει αυτές τις θεραπείες!
Για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και είστε άρρωστοι ακολουθήστε την συμβουλή του γιατρού-θεραπευτή σας!
Πηγή http://www.bioathens.com/lemoni-ke-soda-1000-fores-pio-ischiri-apo-tin-chimotherapia/


Dr Coldwell : Kάθε καρκίνος θεραπεύεται



Θεραπεία Καρκίνου - Burzynski Movie



Κάθε καρκίνος θεραπεύεται μέσα σε δυο με έξι εβδομάδες !
Every Cancer Can be Cured in Weeks explains Dr. Leonard Coldwell


ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΣΟΔΑ
Posted by Xoris Oria Date: Ιούνιος 02, 2015 in: XorisOria News
Πως να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με φυσικό τρόπο και να θεραπευτείτε από άπασες μορφές γρίπης , ίσως ακόμα και από τον καρκίνο !!
Στον σύγχρονο σημερινό κόσμο της ιατρικής η FDA δεν αφήνει τις εταιρείες να πωλούν προϊόντα με ιατρικές ιδιότητες, εκτός εάν έχουν πρώτα δοκιμαστεί με πολύ μεγάλο κόστος ώστε να εγκριθούν ως φάρμακα. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.
Σε ένα φυλλάδιο του 1924 που δημοσιεύθηκε από την Arm & Hammer Soda Company, η εταιρία ξεκινά λέγοντας: «Η αποδεδειγμένη αξία της Arm & Hammer Διττανθρακικής Σόδας ως θεραπευτικού παράγοντα φαίνεται από τα ακόλουθα στοιχεία μιας εξέχουσας προσωπικότητας της ιατρικής που ονομάζεται Δρ Volney S . Cheney, σε επιστολή του προς την Εταιρία Church & Dwight:
«Το 1918 και 1919, ενώ καταπολεμούσα την γρίπη με τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, περιήλθε σε γνώση μου ότι σπανίως κάποιος που είχε αλκαλοποιηθεί με ανθρακικό νάτριο κολλούσε την νόσο, καθώς και ότι όσοι κολλούσαν αλλά έκαναν γρήγορα αλκαλοποίηση είχαν ήπια συμπτώματα.
Το 1925 οι συνιστώμενες δόσεις από την Εταιρεία Arm and Hammer για τα κρυολογήματα και την γρίπη ήταν:
-Κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας έξι φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, κάθε περίπου δύο ώρες.
-Κατά την διάρκεια της δεύτερης ημέρας τέσσερις φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, με την ίδια συχνότητα
-Κατά την τρίτη ημέρα από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό πρωί και βράδυ.
-Στην συνέχεια μισό κουταλάκι σόδα με ένα ποτήρι δροσερό νερό κάθε πρωί μέχρι την αποθεραπεία.
Η μαγειρική σόδα προέρχεται από ένα φυσικό ορυκτό και είναι ένα από τα ασφαλέστερα και πιο χρήσιμα προϊόντα. Στην πραγματικότητα, εάν κάνετε αναζήτηση για «μαγειρική σόδα» στην ιστοσελίδα μου, θα βρείτε μια σειρά από λεπτομερή άρθρα με τις πιθανές χρήσεις της, συμπεριλαμβανομένων των:
-Οικιακό καθαριστικό-Για θεραπεία στο ηλιακό έγκαυμα
-Εναλλακτική λύση για τα τοξικά αποσμητικά σώματος
-Βελτιωτικό επιδόσεων στον αθλητισμό.

Λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν, ωστόσο, ότι η μαγειρική σόδα έχει και ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες. Εάν ληφθεί εσωτερικά συμβάλλει στην διατήρηση της ισορροπίας του pH στο αίμα μας. Αυτό είναι πιθανόν το βασικό σκεπτικό πίσω από τις συνιστώμενες χρήσεις του κατά του κρυολογήματος, των συμπτωμάτων της γρίπης, ακόμη και για τον καρκίνο.

Η μαγειρική σόδα ως φυσικό φάρμακο για το κρυολόγημα
Στο φυλλάδιο τους «Ιατρικές χρήσεις της μαγειρική σόδας» που δημοσιεύθηκε το 1924, ο Δρ Volney S. Cheney αφηγείται κλινικές επιτυχίες του με ανθρακικό νάτριο στο κρύο και την θεραπεία της γρίπης:
«Το 1918 και 1919, ενώ καταπολεμούσα την γρίπη με τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, περιήλθε σε γνώση μου ότι σπανίως κάποιος που είχε αλκαλοποιηθεί με ανθρακικό νάτριο κολλούσε την νόσο, καθώς και ότι όσοι κολλούσαν αλλά έκαναν γρήγορα αλκαλοποίηση είχαν ήπια συμπτώματα.
Έχω από τότε θεραπεύσει όλες τις περιπτώσεις κρυολογημάτων και γρίπης δίνοντας γενναιόδωρες δόσεις όξινου ανθρακικού νατρίου, και σε πάρα πολλές περιπτώσεις εντός 36 ωρών τα συμπτώματα υποχωρούσαν εντελώς.
Επίσης μέσα στο ιατρείο μου, πριν την δημιουργία του Σωματείου της Γυναίκας και του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών, έκανα χρήση του όξινου ανθρακικού νατρίου ως προληπτικό για το κρυολόγημα, με αποτέλεσμα τώρα να έρχονται πολλές αναφορές που δηλώνουν ότι όσοι έλαβαν σόδα δεν επηρεάστηκαν, ενώ σχεδόν όλοι γύρω τους είχαν γρίπη.
Σύμφωνα με την Materia Medica του Walter Bastedo, το όξινο ανθρακικό νάτριο απαλύνει τους βλεννογόνους και διαλύει την πυκνή βλέννα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά αυτό το φάρμακο, αλλά δεν είναι περίεργο το ότι η διατήρηση σωστής ισορροπία οξέων-βάσεων στο σώμα έχει θετικό αντίκτυπο στην φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Η χρήση της σόδας είναι πολύ εύκολη και είναι ακίνδυνη ακόμα και αν δεν νοιώσετε ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρύου. Απλά διαλύστε το προτεινόμενο ποσό μαγειρικής σόδας σε ένα ποτήρι με κρύο νερό και πιείτε το.
Περαιτέρω οδηγίες για την λήψη σόδας μπορούν να βρεθούν στο βιβλίο του Mark Sircus «Όξινο ανθρακικό νάτριο/ Θεραπεία του καρκίνου για φτωχούς και πλούσιους» η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στις εκδόσεις Kindle.
Σύμφωνα με τις δοσολογικές οδηγίες της Arm & Hammer, να μην υπερβαίνετε τις επτά δόσεις με μισό κουταλάκι ανά ημέρα, και αν είστε πάνω από την ηλικία των 60 ετών μην πάρετε πάνω από τρεις δόσεις με μισό κουταλάκι την ημέρα. Επιπλέον, να μην χρησιμοποιείτε την μέγιστη δοσολογία για περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Η Ισχυρή θεραπευτική δύναμη της μαγειρικής σόδας
Ο δρ Tullio Simonici και ο Mark Sircus συμβουλεύουν την χρήση μαγειρικής σόδας, ακόμη και για την πιο σοβαρή από τις ασθένειες του: τον καρκίνο!
Δυστυχώς, παρ’ όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η μαγειρική σόδα πράγματι έχει τεράστιες δυνατότητες, όπως η αποτελεσματική και μη τοξική θεραπεία του καρκίνου, η συμβατική ιατρική αρνείται να το δεχθεί, αφού η μαγειρική σόδα δεν θα δώσει ποτέ τεράστια κέρδη για τις φαρμακευτικές εταιρείες.
Ακόμη χειρότερα, προσπαθούν να δυσφημίσουν ή να καταστρέψουν εντελώς εκείνους που τολμούν να προβάλλουν φθηνές επιλογές θεραπείας όπως η μαγειρική σόδα.
Μην έχετε καμιά αμφιβολία για αυτό: η θεραπεία του καρκίνου είναι το «μπιφτέκι», και για όλες τις περιπτώσεις φαρμάκων θεραπείας φαίνεται να υπάρχει κάπου ένας άγραφος νόμος ότι το φάρμακο θα μελετηθεί και να γίνει δεκτό εφόσον υπάρχει πιθανότητα για μεγάλα κέρδη.Ο δρ Simoncini, ο οποίος είναι ογκολόγος (ειδικός στον καρκίνο), απομακρύνθηκε από την ιατρική κοινότητα, όταν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει συμβατικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου και αντί του όξινου ανθρακικού νατρίου.
Αυτό, παρά το γεγονός ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι το 99 τοις εκατό του καρκίνου του μαστού και της ουροδόχου κύστης μπορεί να θεραπευθεί σε μόλις έξι ημέρες, χωρίς την χρήση χειρουργικής επέμβασης, χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας, χρησιμοποιώντας απλά μια τοπική συσκευή διείσδυσης (όπως καθετήρα) για να βάλει το διττανθρακικό νάτριο άμεσα με την μολυσμένη περιοχή στον ιστό του μαστού ή στην ουροδόχο κύστη σας!
Στο βιβλίο του «Κερδίζοντας τον πόλεμο με τον Καρκίνο», ο δρ Sircus γράφει:«Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα. Το όξινο ανθρακικό είναι ανόργανο, πολύ αλκαλικό και όπως και άλλες ορυκτές ουσίες, στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών λειτουργιών.
Το όξινο ανθρακικό νάτριο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φάρμακά μας επειδή η αλκαλική φυσιολογία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ζωή και την υγεία».

Πολλές χημειοθεραπείες πράγματι περιλαμβάνουν σόδα για την προστασία των νεφρών του ασθενούς, την καρδιά και του νευρικού συστήματος. Έχει ειπωθεί ότι η χημειοθεραπεία χωρίς την ταυτόχρονη χορήγηση σόδας θα μπορούσε ενδεχομένως να σας σκοτώσει επί τόπου.
Θα μπορούσε, λόγω της ανάμειξης δηλητηρίων με μαγειρική σόδα, οι βελτιώσεις που παρατηρήθηκαν να είναι αποτέλεσμα της μαγειρικής σόδας και όχι των τοξικών δηλητηρίων; Ο δρ Sircus πιστεύει ότι θα μπορούσε.
«Δεν υπάρχουν μελέτες που να χωρίζουν τις επιπτώσεις της σόδας από τα τοξικά φάρμακα της χημειοθεραπείας και ούτε θα υπάρξουν ποτέ», λέει.

Τελικές Σκέψεις

Αν έχει κανείς ανοικτό μυαλό, θα μάθει γρήγορα ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποστηρίξει το σώμα του σε θεραπεία που δεν έχει καμία σχέση με τα τοξικά φάρμακα, τα εμβόλια ή την χειρουργική επέμβαση, ακόμη και όταν πρόκειται για μια σοβαρή κατάσταση, όπως ο καρκίνος.

Σόδα και Καρκίνος του Παγκρέατος
Καρκίνος στο Πάγκρεας
Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention τον περασμένο μήνα συνδέει την κατανάλωση αναψυκτικών σόδας με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του παγκρέατος. Μόλις δύο αναψυκτικά αυτού του είδους την εβδομάδα μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στο πάγκρεας ως και 90%.
Η ανακοίνωση αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα τους ιθύνοντες της βιομηχανίας ανθρακούχων αναψυκτικών, οι οποίοι χαρακτήρισαν τη μελέτη ελαττωματική, επισημαίνοντας πως παλαιότερες μελέτες δεν είχαν εντοπίσει συσχετισμό μεταξύ κατανάλωσης ανθρακούχων ποτών και καρκίνου στο πάγκρεας.
Ο καρκίνος στο πάγκρεας είναι μία από τις πιο δυσχερείς στην αντιμετώπιση μορφές καρκίνου με 300.000 περίπου νέα κρούσματα κάθε χρόνο παγκοσμίως. Χαρακτηρίζεται από ταχύτατη ανάπτυξη, δυσμενείς προγνώσεις και υψηλά ποσοστά θνησιμότητας
Ο δρ Simoncini, ο οποίος είναι ογκολόγος (ειδικός στον καρκίνο), απομακρύνθηκε από την ιατρική κοινότητα, όταν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει συμβατικές …


How to Drink Baking Soda, The Natural Remedy | Drinking Baking Soda For Health

ΔΙΤΤΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΣΟΔΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

Η διττανθρακική σόδα (όξινο ανθρακικό νάτριο) της μαγειρικης, ως φάρμακο για την ενισχυση του ανοσοποιητικου συστηματος με αντικαρκινικες ιδιοτητες.
Συμβάλλει στην διατήρηση της ισορροπίας του pH στο αίμα μας.
Είναι η γρηγορότερη μέθοδος για την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα.
Στον σύγχρονο σημερινό κόσμο της ιατρικής η FDA δεν αφήνει τις εταιρείες να πωλούν προϊόντα με ιατρικές ιδιότητες, εκτός εάν έχουν πρώτα δοκιμαστεί με πολύ μεγάλο κόστος ώστε να εγκριθούν ως φάρμακα. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.
Σε ένα φυλλάδιο του 1924 που δημοσιεύθηκε από την Arm & Hammer Soda Company, η εταιρία ξεκινά λέγοντας:

«Η αποδεδειγμένη αξία της Arm & Hammer Διττανθρακικής Σόδας ως θεραπευτικού παράγοντα φαίνεται από τα ακόλουθα στοιχεία μιας εξέχουσας προσωπικότητας της ιατρικής που ονομάζεται Δρ Volney S . Cheney, σε επιστολή του προς την Εταιρία Church & Dwight:

«Το 1918 και 1919, ενώ καταπολεμούσα την γρίπη με τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, περιήλθε σε γνώση μου ότι σπανίως κάποιος που είχε αλκαλοποιηθεί με ανθρακικό νάτριο κολλούσε την νόσο, καθώς και ότι όσοι κολλούσαν αλλά έκαναν γρήγορα αλκαλοποίηση είχαν ήπια συμπτώματα.

Σύμφωνα με την Materia Medica του Walter Bastedo, το όξινο ανθρακικό νάτριο απαλύνει τους βλεννογόνους και διαλύει την πυκνή βλέννα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά αυτό το φάρμακο, αλλά δεν είναι περίεργο το ότι η διατήρηση σωστής ισορροπία οξέων-βάσεων στο σώμα έχει θετικό αντίκτυπο στην φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η χρήση της σόδας είναι πολύ εύκολη και είναι ακίνδυνη ακόμα και αν δεν νοιώσετε ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρύου. Απλά διαλύστε το προτεινόμενο ποσό μαγειρικής σόδας σε ένα ποτήρι με κρύο νερό και πιείτε το.

Περαιτέρω οδηγίες για την λήψη σόδας μπορούν να βρεθούν στο βιβλίο του Mark Sircus «Όξινο ανθρακικό νάτριο/ Θεραπεία του καρκίνου για φτωχούς και πλούσιους» η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στις εκδόσεις Kindle.

Σύμφωνα με τις δοσολογικές οδηγίες της Arm & Hammer, να μην υπερβαίνετε τις επτά δόσεις με μισό κουταλάκι ανά ημέρα, και αν είστε πάνω από την ηλικία των 60 ετών μην πάρετε πάνω από τρεις δόσεις με μισό κουταλάκι την ημέρα. Επιπλέον, να μην χρησιμοποιείτε την μέγιστη δοσολογία για περισσότερο από δύο εβδομάδες.


Η Ισχυρή θεραπευτική δύναμη της μαγειρικής σόδας
Ο δρ Tullio Simonici και ο Mark Sircus συμβουλεύουν την χρήση μαγειρικής σόδας, ακόμη και για την πιο σοβαρή από τις ασθένειες του: τον καρκίνο!

Δυστυχώς, παρ’ όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η μαγειρική σόδα πράγματι έχει τεράστιες δυνατότητες, όπως η αποτελεσματική και μη τοξική θεραπεία του καρκίνου, η συμβατική ιατρική αρνείται να το δεχθεί, αφού η μαγειρική σόδα δεν θα δώσει ποτέ τεράστια κέρδη για τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Ακόμη χειρότερα, προσπαθούν να δυσφημίσουν ή να καταστρέψουν εντελώς εκείνους που τολμούν να προβάλλουν φθηνές επιλογές θεραπείας όπως η μαγειρική σόδα.

Μην έχετε καμιά αμφιβολία για αυτό: η θεραπεία του καρκίνου είναι το «μπιφτέκι», και για όλες τις περιπτώσεις φαρμάκων θεραπείας φαίνεται να υπάρχει κάπου ένας άγραφος νόμος ότι το φάρμακο θα μελετηθεί και να γίνει δεκτό εφόσον υπάρχει πιθανότητα για μεγάλα κέρδη.

Ο δρ Simoncini, ο οποίος είναι ογκολόγος (ειδικός στον καρκίνο), απομακρύνθηκε από την ιατρική κοινότητα, όταν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει συμβατικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου αντί του όξινου ανθρακικού νατρίου.

Αυτό, παρά το γεγονός ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι το 99 τοις εκατό του καρκίνου του μαστού και της ουροδόχου κύστης μπορεί να θεραπευθεί σε μόλις έξι ημέρες, χωρίς την χρήση χειρουργικής επέμβασης, χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας, χρησιμοποιώντας απλά μια τοπική συσκευή διείσδυσης (όπως καθετήρα) για να βάλει το διττανθρακικό νάτριο άμεσα με την μολυσμένη περιοχή στον ιστό του μαστού ή στην ουροδόχο κύστη σας!

Στο βιβλίο του «Κερδίζοντας τον πόλεμο με τον Καρκίνο», ο δρ Sircus γράφει:

«Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα. Το όξινο ανθρακικό είναι ανόργανο, πολύ αλκαλικό και όπως και άλλες ορυκτές ουσίες, στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών λειτουργιών.
Το όξινο ανθρακικό νάτριο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φάρμακά μας επειδή η αλκαλική φυσιολογία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ζωή και την υγεία».

Πολλές χημειοθεραπείες πράγματι περιλαμβάνουν σόδα για την προστασία των νεφρών του ασθενούς, την καρδιά και του νευρικού συστήματος. Έχει ειπωθεί ότι η χημειοθεραπεία χωρίς την ταυτόχρονη χορήγηση σόδας θα μπορούσε ενδεχομένως να σας σκοτώσει επί τόπου.
Θα μπορούσε, λόγω της ανάμειξης δηλητηρίων με μαγειρική σόδα, οι βελτιώσεις που παρατηρήθηκαν να είναι αποτέλεσμα της μαγειρικής σόδας και όχι των τοξικών δηλητηρίων; Ο δρ Sircus πιστεύει ότι θα μπορούσε.

«Δεν υπάρχουν μελέτες που να χωρίζουν τις επιπτώσεις της σόδας από τα τοξικά φάρμακα της χημειοθεραπείας και ούτε θα υπάρξουν ποτέ», λέει.

Αν έχει κανείς ανοικτό μυαλό, θα μάθει γρήγορα ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποστηρίξει το σώμα του σε θεραπεία που δεν έχει καμία σχέση με τα τοξικά φάρμακα, τα εμβόλια ή την χειρουργική επέμβαση, ακόμη και όταν πρόκειται για μια σοβαρή κατάσταση, όπως ο καρκίνος.

Μετάφραση / Μιχάλης Κουρουπάκης http://sites.google.com/site/orgonegreece/Home/soda

– Για την ουρολοίμωξη.

Η επίπονη αίσθηση που έχεις κατά τη διάρκεια της ούρησης είναι το αποτέλεσμα των ιδιαίτερα όξινων ούρων.


«Κάτι τέτοιο μπορεί να αντιμετωπιστεί με την κατανάλωση μαγειρικής σόδας» συμβουλεύει η Κριστίν Γουίτμορ, M.D., διευθύντρια του Τμήματος Ουρολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ντρέξελ.

Για να ανακουφιστείς άμεσα από την ουρολοίμωξη,

ρίξε σε ένα φλιτζάνι νερό μισό
κουταλάκι του γλυκού σόδα, ανακάτεψέ το και… στην υγειά σου!
http://ianisdo-anando2.blogspot.com/2010/10/ph.html

Θα παραθέσω εδώ κάποιες δικές μου πρακτικές που δεν είναι ιατρικά ελεγμένες και σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν ιατρική αγωγή , ρωτήστε τον γιατρό σας γιά κάθε εφαρμογή σε αυτές της πρακτικές !!!


δοκιμάστε την μαζι με αλάτι. ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ γιά κάθε θεραπεία μικρά μυστικά. μεγάλα θαύματα !!! Η σόδα σκοτώνει τα βακτήρια… απλά !!!

Βρογχικό άσμα κλπ…1) κόψτε ένα καλαμάκι στη μέση
2)βάλτε στο χέρι σας λίγη μαγειρική σόδα
3) βάλτε το καλαμάκι βαθειά στο στόμα σας … ώστε να μην κολλήσει στο στόμα σας η σόδα
4) εισπνεύστε με δύναμη ώστε να παεί η σόδα στον λαιμό και στο πνεύμονα
5) Αντίο βακτήρια, βήχας , φάρμακα !!!

ΕΛΚΟΣ – κλπ …

μισό κουταλάκι σόδα σε λίγο νερό και απλά το πίνεται …

ΔΟΝΤΙΑ ΛΕΥΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΚΤΗΡΙΑ

απλά τα πλένεται με νερό καί ΣΟΔΑ αν θέλετε προσθέστε αλάτι, Ελληνικό καφέ και λεμόνι …

ΠΙΕΣΗ ΥΠΟΤΑΣΗ

Απλά επαναφέρει το αίμα στο φυσιολογικό του και της δύο περιπτώσεις εδώ ίσος βοηθήσει η υπογλλώσια χρίση (την αφήνουμε να λιώσει κάτω από την γλώσσα μέχρι να εξαφανιστεί)

ΜΥΤΗ ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ

1)εισπνοή από την μύτη…
2) η ρουφαμε από την μύτη … νερό και σόδα

ΠΟΝΟΔΟΝΤΟΣ

Μια κουταλιά σόδα την αφήνουμε να λιώση στο στόμα
στο σημείο που πονάμε θα προκαλέσει πιο πολύ πόνο γιά λίγο και αμέσως μετά θα φύγει ο πόνος το μυστικό της επιτυχίας είναι να φτάσει η σόδα στο βακτήριο που προκαλεί τον πόνο ..
Γενικά βάλτε σε ένα ποτήρι σόδα και ρίξτε ξύδι η λεμόνι εισπνεύστε το αέριο που παράγεται
Υ.Γ…ο οργανισμός μας διαχειρίζεται την σόδα όπως ακριβός και το αλάτι όλα τα παραπάνω είναι δικές μου πρακτικές και δεν είναι ιατρικά ελεγμένες ρωτήστε τον γιατρό σας γιά κάθε εφαρμογή σε αυτές της πρακτικές !!!



Πληροφορία Παιδιά έγραφα ένα άρθρο για τη χρήση της σόδας στην καταπολέμηση ζιζανίων και έπεσα πάνω σε αυτό τρομερά και ενδιαφέρον θέμα, και θα το προσπερνούσα αν δεν είχα προσωπική θετική εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα σχετικά με τη χρήση της σόδας , Είχα χρόνια προβλήματα με Ιγμορίτιδα , πολύ ταλαιπωρία γιατροί , αντιβιώσεις , ακτινογραφίες , αντιβιώσεις , αντιβιώσεις γιατροί , φαύλος κύκλος , για τον εξής απλούστατο λόγο η Ιατρική στοχεύε στην ίαση με αντιβιοτικά*** , ναι αλλά το ανοσοποιητικό δεν ωφελείται σε τίποτα από τις αντιβιώσεις , και έτσι η επόμενη ίωση καταλήγει πάλι σε Ιγμορίτιδα και μετωπική κολπίτιδα. Έτσι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ έπιασα το Google , και κάπου σε κάπα γωνία διάβασα ένα post για τη Σόδα** από ένα παιδί στο οποίο ο Οικογενειακός τους γιατρός του τη συνέστησε με άριστα αποτελέσματα , Από τότε που τη χρησιμοποίησα ΤΕΡΜΑ η ιγμορίτιδες ΤΕΡΜΑ οι αντιβιώσεις , ΤΕΡΜΑ οι ακτινογραφίες , ΤΕΡΜΑ η ταλαιπωρία .. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ - Κόστος θεραπείας ΜΗΔΕΝ , θα δημοσιεύσω αναλυτικά τη συνταγή σε επόμενο άρθρο. !!!

*** ΟΧΙ πλέον γιατί βλέπω με χαρά ότι η σύγχρονη ιατρική αντιμετωπίζει τις αντιβιώσεις με πολύ φειδώ ( π.χ  Στα παιδιά μου βλέπω με χαρά ότι οι Παιδίατροι δίνουν αντιβιοτικά μόνο σε ΑΚΡΑΙΕΣ περιπτώσεις και στις ιώσεις συστήνουν ΠΑΡΟΜΟΙΑ**(Βασισμλένη στο φυσικό ορό) θεραπεία βάζοντας το ανοσοποιητικό να δουλέψει , με ΑΡΙΣΤΑ αποτελέσματα και έτσι από τις 14 φορές που έχουμε πάει στον παιδίατρο μόνο 2 φορές πήραμε αντιβίωση )



Επιπλέον σχετικές πληροφορίες - Υπεροξείδιο του υδρογόνου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πρόκειται για το κοινό οξυζενέ από το φαρμακείο. Παραθέτουμε το σχόλιο που έκανε αναγνώστης μας στο άρθρο...http://olazoi.blogspot.gr/2014/08/blog-post_19.html
"μπορείς να το παραγγείλεις από το εξωτερικό με αναζήτηση στο GOOGLE Έμενα μου κόστισε το κατηγορίας τροφίμων (food grade) στον βαθμό 35% Η2Ο2 60€ τα 5 κιλά μαζί με τα μεταφορικά στην Ελλάδα. Το 35% Η2Ο2 το αναμιγνύεις σε αναλογια 1μέρος 35% Η2Ο2 και 11μέρη Απεσταγμένου νερου. Τότε θα έχεις ένα διάλυμα 3% για όλες τις χρήσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν κάνει το Η2Ο2 (δηλ. το κοινό οξυζενέ) που πωλουν τα φαρμακεία γιατι δεν ειναι FOOD GRADE. Για περισσότερα διαβάστε το βιβλίο "THE ONE MINUTE CURE" με αναζήτηση στο Google"

Ο Δρ. David G. Williams, ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες φυσικών θεραπειών, αναφέρει: « Ο αρχικός σκεπτικισμός μου για τη θεραπευτική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου με οδήγησε σε ενδελεχή έρευνα, κλινική εργασία και πειραματισμό. Καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων πιθανότατα δεν θα πειστεί ποτέ, ωστόσο εγώ είμαι πεπεισμένος ότι το H2O2 είναι ασφαλές, διαθέσιμο και με εξωφρενικά μικρό κόστος. Αλλά το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι λειτουργεί!»
(David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide, 17/7/2003)
Ο παθολόγος William C. Douglas προσθέτει ότι η ουσία «μπορεί να χορηγηθεί σχεδόν σε κάθε παθολογική περίπτωση, συχνά με εξαιρετικά αποτελέσματα» (William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide: MedicalMiracle, Second opinion publishing, 1996).

Ο δρ. Kurt Donsbach γράφει σε άρθρο του στο περιοδικό Alternativesότι μια ουγκιά υπεροξειδίου του υδρογόνου 35%, διαλυμένη σε ένα γαλόνι νερό, βοηθά στην καλύτερη αναπνοή όσων πάσχουν από εμφύσημα και καρκίνο του λάρυγγα, αν ψεκάζεται στον χώρο που διαβιούν. (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret tohealing virtually all diseases). Ο ίδιος αναφέρεται με ενθουσιασμό και στην αξιοποίηση της θεραπείας με H2O2 για την καταπολέμηση του καρκίνου (www.alkalizeforhealth.net/oxygen.htm).


Το 1986, ο γνωστός καρδιοχειρουργός Christiaan Barnard, φημισμένος για το γεγονός ότι πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς, άρχισε να συστήνει τη θεραπεία με υπεροξείδιο του υδρογόνου σε ασθενείς, αφού πρώτα την εφάρμοσε ο ίδιος για να θεραπεύσει την αρθρίτιδα και άλλες ασθένειες που συνοδεύουν το γήρας και έμεινε έκπληκτος με το αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο Barnard γελοιοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό από την ιατρική κοινότητα, ώστε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κάθε σχέση του με τη θεραπεία για να διασώσει τη φήμη και τη δουλειά του (Madison Cavanaugh, The one-minutecure: The secret to healing virtually all diseases).

Η λύση για τον αλκοολισμό
Ο αλκοολισμός είναι μια χρόνια ασθένεια, η οποία εκδηλώνεται προοδευτικά και σχετίζεται με την αδυναμία του ατόμου να ελέγξει την κατανάλωση αλκοόλ, η τοξική επίδραση του οποίου επηρεάζει την κυτταρική αναπνοή. Ως αποτέλεσμα, δημιουργεί καθεστώς ανεπάρκειας οξυγόνου στους σωματικούς ιστούς οδηγώντας σε ιστοτοξική υποξία, κατά την οποία οι ιστοί και τα κύτταρα αδυνατούν να εκμεταλλευτούν και να μεταβολίσουν το οξυγόνο από το αίμα.
Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους μέθη που, στην περίπτωση του αλκοολικού, παρατείνεται σε χρόνο και σταδιακά καταβάλλει τον οργανισμό. Το γεγονός ότι οι βαθιές εισπνοές βοηθούν να ξεμεθύσουμε πιο γρήγορα αποτελεί ένδειξη του καταλυτικού ρόλου που έχει το οξυγόνο στην αποτοξίνωση του οργανισμού από
το αλκοόλ

.


Ο Δρ. P.M. Van Wulffren Palthe εργάστηκε με άτομα που έπασχαν από αλκοολισμό και διαπίστωσε ότι η στοματική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου ανέστειλε την επιθυμία τους για αλκοόλ και τους βοήθησε να θεραπευτούν από τον εθισμό τους. Σύμφωνα με τον ίδιο ,πρόκειται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του αλκοολισμού, γιατί μπορεί να ανατρέψει την ανεπαρκή οξυγόνωση των ιστών και των κυττάρων που σχετίζεται με την προοδευτική εκδήλωση της ασθένειας (Madison Cavanaugh, The one-minute cure:The secret to healing virtually all diseases).

Η «γκετοποίηση» της εναλλακτικής θεραπευτικής.
Οι βίο-οξειδωτικές θεραπείες και γενικότερα οι θεραπευτικές πρακτικές που εστιάζουν στην ενεργή δράση του οξυγόνου θεωρούνται εναλλακτικές και ως τέτοιες αντιμετωπίζονται από το καθιερωμένο σύστημα – συχνά με καχυποψία ως προς την ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους.
Φυσικά, η αξία του οξυγόνου αναγνωρίζεται και από την κλασική Ιατρική. Το περίεργο, όμως, είναι ότι το αξιοποιεί επιλεκτικά και με… μέτρο: χρησιμοποιείται, δηλαδή, συμπληρωματικά για να διευκολύνει ασθενείς που αδυνατούν να απορροφήσουν επαρκή ποσότητα οξυγόνου μέσω της αναπνοής τους.
Το υπερβατικό οξυγόνο χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει δηλητηριάσεις από διοξείδιο του άνθρακα, γάγγραινα με εκπομπή αερίων και αεροεμβολισμό (νόσο του δύτη). Ακόμα, εφαρμόζεται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Στις εντατικές των νοσοκομείων, ασθενείς που χαροπαλεύουν παραμένουν ζωντανοί, χάρη στο οξυγόνο που παίρνουν μέσω μηχανικής υποστήριξης.
Ακόμα και η παραγωγή ορισμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικές ιδιότητες του οξυγόνου. Για παράδειγμα, οι περισσότερες συμβατικές θεραπείες για τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένων της χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, αλλά και φαρμάκων, επιτίθενται στα καρκινικά κύτταρα με οξυγόνο για να τα εξουδετερώσουν. Ωστόσο, όλα τα συμβατικά φάρμακα συνοδεύονται από πλήθος παρενεργειών, γεγονός που μακροπρόθεσμα τα καθιστά ζημιογόνα για το σύνολο του οργανισμού.Έχοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω, τίθενται κάποια ερωτήματα:
• Αφού η επιστήμη αναγνωρίζει τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία, γιατί περιορίζει τη χρήση του μόνο σε κάποιες περιπτώσεις και δεν μελετά την αξιοποίηση του σε άλλες;
• Γιατί αγνοούνται τα πρωτοφανή συμπεράσματα ανεξάρτητων ερευνητών, εκ των οποίων κάποιοι χαρακτηρίζουν το οξυγόνο -και δη, το υπεροξείδιο του υδρογόνου- ως θεραπευτική λύση για κάθε ασθένεια;
• Γιατί, σε τελική ανάλυση, σνομπάρεται η εναλλακτική Ιατρική, η οποία τολμά να εφαρμόσει νέες μεθόδους θεραπείας όπως η παραπάνω, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις οδηγούν σε πολύ θετικά αποτελέσματα;
Το σχέδιο είναι πολύ καλά οργανωμένο και έχει ως πυρήνα την εμπορευματοποίηση των ασθενειών. Ο ιστός που έχει πλεχτεί γύρω από αυτή επιβιώνει μέσω ουσιών και διαδικασιών που πωλούνται ακριβά για να καταστείλουν μεμονωμένα συμπτώματα, χωρίς να επιφέρουν ίαση.
Ότι ξεφεύγει από τον παραπάνω κανόνα, και κυρίως ότι μοιάζει να τον απειλεί, καταστέλλεται ή γελοιοποιείται. Στην καλύτερη περίπτωση, γκετοποιείται σε μια κατηγορία που ονομάζεται «εναλλακτική», προκειμένου να ξεχωρίζει από το επίσημο, πέραν πάσης υποψίας, δόγμα και να ελέγχεται ευκολότερα από αυτό.
Πηγές
• Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases · Alkalize For Health/Oxygen/Cancer Alternatives(www.alkalizeforhealth.net/oxygen.htm) · Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer, Lake Constance, Germany, 30/6/1966 · C. H. Fair, The therapeutic use of H202, Townsend letter for Doctors,1987 · David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide,17/7/2003 · William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide: Medical Miracle, Atlanta, Georgia : Second opinion publishing, 1996 ·EdMcCabe, Flood your body with oxygen: therapy for our polluted world, Miami Shores, Florida: Energy puplications, 2003 · Για τις βιοοξειδωτικές θεραπείες: prostatecancerinfolink.nin g.corri/…/is-the-i-minute-cure-by -Non surgical therapies for gums spurs aide debate,Jane E. Brody, 23/3/1982, New York Times · Earth Clinic, LLC,Hydrogen peroxide inhalation method, 2008 · Walter Grotz, Education concern for hydrogen peroxide, Newsletter on oxygen therapy, Delano, MN 55328 · Peroxide of hydrogen as a remedial agent, Journal of the American Medical Association, 4/3/1988, vol.259,no. 9, p.1279,3/3/1988, vol. X, no.9, p.262-5)
• Hydrogen peroxide release from human blood platelets, Biochimica et biophysica Acta, 718 (1982), p.21-25 · Hydrogen peroxide mediated killing of bacteria, Molecular & Cellular biochemistry49, 143-9, 1982 · Killing of blood-stage murine malaria parasites by hydrogen peroxide, Infection and immunity, Jan. 1983, p. 456-9 ·Edward H. Goodman, MD, The influence of hydrogen peroxide on hydrochloric acid secretion, Pennsylvania Medical Journal, 1910, vol. XXXIX · Interferon, Journal of Interferon research, vol 3, n. 2, 1983,p.143-151

Ασπιρίνη: Θαυματουργή στην πρόληψη αλλά και τη θεραπεία κατά του καρκίνου 

Τι μπορεί να μειώσει τις καλπάζουσες μεταστάσεις του καρκίνου; Η καθημερινή λήψη ασπιρίνης, καταλήγουν οι νέες μελέτες που δημοσιεύτηκαν, στις επιθεωρήσεις “The Lancet” και “The Lancet Oncology”.
Τα ευρήματα των ερευνών επιβεβαιώνουν τις αντικαρκινικές ιδιότητες της ασπιρίνης αλλά, της προσδίδουν και θεραπευτική δράση! Σε παλαιότερες μελέτες υπήρχαν ευρήματα πως η καθημερινή λήψη ασπιρίνης μειώνει τις πιθανότητες θανάτου από τη νόσο και ότι μπορεί να λειτουργήσει σημαντικά σε επίπεδο πρόληψης μη εμφάνισης της κακοήθειας.
Η ασπιρίνη, αν και οι μελέτες τις δίνουν εξαιρετικές ιδιότητες, έχει συνδεθεί και με τον κίνδυνο γαστρορραγίας, γι’ αυτό , ίσως θα πρέπει να διεξαχθούν και άλλες μελέτες που θα επιβεβαιώνουν την αντικαρκινική της δράση!
Ωστόσο, δεν γίνεται να παραλείψουμε τη δήλωση του Δρ. Πίτερ Ρόθγουελ του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης που διεξήγαγε τις νέες έρευνες για τα ευχάριστα νέα και την ελπίδα που δίνουν τα ευρήματα αυτά: «ίσως το πιο σημαντικό εύρημα είναι όμως ότι πιθανώς η ασπιρίνη μπορεί να είναι αποτελεσματική ως επιπρόσθετη θεραπεία για τον καρκίνο με στόχο την πρόληψη της εξάπλωσης της νόσου σε μακρινά σημεία του οργανισμού»
Όπως έχω ξαναπεί εμείς δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να ακολουθήσει αυτές τις θεραπείες!!!!! Αναφέρουμε από έρευνες τι ακριβώς έχουν ανακαλύψει!!!! Για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και είστε άρρωστοι ακολουθήστε την συμβουλή του γιατρού σας!!!!




Πηγή

http://sites.google.com/site/orgonegreece/Home/soda
http://afipniseis.blogspot.com/2011/03/blog-post_03.html
thesecretrealtruth.blogspot.com
http://www.xorisorianews.gr/
http://www.bioathens.com/lemoni-ke-soda-1000-fores-pio-ischiri-apo-tin-chimotherapia/
http://www.creteplus.gr/news/o-karkinos-giatreuetai-me-ligi-mageiriki-soda-74142.html
http://www.e-orl.gr/Rhinitis.htm
http://www.creteplus.gr/news/o-karkinos-giatreuetai-me-ligi-mageiriki-soda-74142.html
https://www.youtube.com/watch?v=agcdZTgCIhk
http://drleonardcoldwell.com/
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=223175#p223175
http://olazoi.blogspot.gr/2014/08/blog-post_19.html
https://www.dropbox.com/pdf
http://olazoi.blogspot.gr/2014/08/blog-post_19.html
http://fanpage.gr/life/igia/
http://sakisarmian.com/
http://faros-gnosis.blogspot.gr/2013/04/ph.html
http://nefeli.lib.teicrete.gr/browse/seyp/nos/2008/VranakiGeorgia,KoloniKyriaki/attached-document/Vranaki2008.pdf
http://oiko-iasis.blogspot.gr/2015/03/candida.html
https://www.youtube.com/watch?v=agcdZTgCIhk
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=223175#p223175
http://www.xorisorianews.gr/
http://www.cancertreatmentwatch.org/reports/simoncini.shtml


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του