Oταν μιλάμε στην Κρήτη για μηχανική καλλιέργεια νομίζουν ότι μιλάνε εξωγήινοι - Tο κλειδί στην επιβίωσή μας έναντι του ανταγωνισμού είναι τα φτηνά εργατικά

Oταν μιλάμε στην Κρήτη για μηχανική καλλιέργεια νομίζουν ότι μιλάνε εξωγήινοι - Tο κλειδί στην επιβίωσή μας έναντι του ανταγωνισμού είναι τα φτηνά εργατικά ( *Τα εργατικά αυτή την στιγμή είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και ΑΣΥΜΦΟΡΑ )


Όταν μιλάμε στην Κρήτη για μηχανική καλλιέργεια οι άλλοι νομίζουν ότι μιλάνε εξωγήινοι στην γειτονική Ιταλία ώμος είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη και αυτοί οι ανθρώπου θα πουλάνε αύριο 50% φτηνότερα από μας και θα αναροτιόμασται το γιατί ,χωρίς εμείς να ξέρομε ότι κόστος παραγωγής τους είναι 70% λιγότερο από το δικό μας από τι στιγμή που αυτός μαζεύει 2000 δέντρα τη μέρα χωρίς εργάτες. Εθελοτυφλούμε όταν δεν βλέπομε τον ανταγωνισμό και της παγκόσμιες τάσεις βιομηχανοποίησης και αυτής της καλλιέργειας , από την άλλη έχομε τα ακριβά εργατικά που συμβάλλουν στο να γίνει η Ελιά και αυτή μια εγκαταλελημένη καλλιέργεια όπως η σταφίδα. ΜΗΠΩΣ να μιλάτε πιο σιγά μην ξυπνήσουν οι ῥαθυμοῦντες ??? ΜΗΠΩΣ Η συντριπτική πλειοψηφία αδιαφορεί ??? μιας και το να κοιμόμαστε ῥαθυμοῦντες σε όλα τα θέματα πλέον το θεωρούμε ΙΕΡΌ καθήκον σαν Ελληνες. ???



Siembra y recolección de olivos y aceitunas CanalJarico 



Pruning hedger orchards, olives. Double cutting /Podadora arboles, olivos. Doble barra corte.



Olive harvest
Recolección de olivar superintensivo New Holland VX7090


Sistema Todolivo Olivar en Seto





Máquina de colheita em contínuo de azeitona


macchina raccolta olive CRF OLIVE ONE 2012



OlivSpeed & OlivSpeed Plus www.olivspeed.it




Amazing Fruit Harvesting Machines Compilation
 

Στις νέες του εκδόσεις του το μηχάνημα ελαιοσυλλογής δεν έχει ανάγκη φορτηγό αποθήκευσης καρπού γιατί έχει δικό του αποθηκευτικό χώρο με ανατροπή 


Tο κλειδί στην επιβίωσή μας έναντι του ανταγωνισμού είναι τα φτηνά εργατικά ( *Τα εργατικά αυτή την στιγμή είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και ΑΣΥΜΦΟΡΑ )
Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Λόγο της μορφολογίας του εδάφους στην Κρήτη το κλειδί στην επιβίωσή μας έναντι του ανταγωνισμού είναι τα φτηνά εργατικά . Αλλά κάπες κατηγορίες παραγωγών Ανεβάζουν τα εργατικά σε μη βιώσιμα επίπεδα και θέτουν το εισόδημα αυτό εκτός ανταγωνισμού , οι 4 βασικές κατηγορίες είναι:
  • Συνταξιούχοι παραγωγοί
  • Υπάλληλοι και συνταξιούχοι που κατέβουν από Αθήνα για 15 μέρες για να μαζέψεις τις ελιές τους
  • Ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι με περιορισμένες μέρες άδεια.
  • Πρέπει να αναρωτηθούμε ΜΗΠΩΣ: Το κράτος της υπερφορολόγησης , που σύμφωνα με τους Νομούς του ισχυρού ( Ο θάνατός σου ή ζωή μου ) επιβάλλει εξοντωτικές φορολογίες σε όλα τα επίπεδα  ???
ΠΩΣ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΊ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις σοβαρών παραγωγών από τις παραπάνω κατηγορίες , αλλά δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων και των Αθηναίων που κατεβαίνουν 15 μέρες στην Κρήτη να μαζέψουν ελιές ΑΝΕΒΆΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΆ ΣΕ ΜΗ ΒΙΏΣΙΜΑ ΕΠΊΠΕΔΑ 

ΠΩΣ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ

Τώρα τι κάνομε εμείς σαν παραγωγοί ΤΙΠΟΤΑ καθόμαστε στο καφενείο και τρώμε τη μειωμένη επιδότηση και άμα έλθει το Λιομαζοχτό παίρνομε 3 αλβανούς από 40-50 ευρό έκαστος (τι σημασία έχει το παιδί μας παίρνει 18,80 ευρό μισθό όποτε βρει δουλειά) , αλλά δεν πειράζει αφού είναι Έλληνας , στον Αλβανό θα δώσω εγώ το 40άρι - 50άρι και κολατσιό φαγητό καφέ , τι δουλειά μας να κάνομε αν ανεβάζουμε τα εργατικά που έπρεπε να είναι 18.80 δεν πειράζει εξάλλου ανέβασμα του κόστους παραγωγής και μαλ@κίες είναι ψιλά γράμματα , ακόμα και αν αύριο ο Τυνήσιος πουλά 1,90 εγώ θα έχω τους αλβανούς των 50 ευρό και μα με βοηθήσουν στο μάζεμα , δεν έχει σημασία που θα πάρουνε αυτοί όλο το κέρδος και σε εμένα θα μείνουνε μόνο οι φόροι , μετά θα κλαίγομαι ότι δεν βγαίνω και θα τα βάλω με το κράτος ,

#1 Τώρα σας δίνω ένα απλό παράδειγμα τυπικών εξόδων να κατέβεις Κρήτη από Αθήνα για 15 μέρες για να μαζέψεις τις ελιές σου

ΕΞΟΔΑ
  • Έξοδα να κατέβω Κρήτη για 15 μέρες = 1500 ευρό ( εισιτήρια + διαμονή + διατροφή )
  • 20 ημερομίσθια 2 Αλβανών για 10 μέρει = 400 ευρό
  • Λειτουργικά έξοδα και έξοδα φαγητού εργατών καύσιμα αναλώσιμα = 300 ευρό
Συνολικά έξοδα = 2200 ευρό

ΕΣΟΔΑ

  • Συνολικό λάδι που μαζεύτηκε = 550 κιλά λάδι Χ 3,35= 1850 εβρό
Συνολικά έσοδα +1850 εβρό
----------------------------------------
Συνολική Ζημιά 350 ευρό τα οποία πληρώνονται από τη σύνταξη,

----------------------------------------
Ας προσθέσουμε τώρα και το φόρο που θα έλθει την επόμενη χρονιά σύμφωνα με τους Νέους φορολογικούς συντελεστές:

Συνολική φορολογία για τα 1850 ευρό τιμολόγιο = 460 ευρό

Συνολική Ζημιά με την πληρωμή του φόρου = 810 ευρό 


#2 Τώρα σας δίνω ένα απλό παράδειγμα αν δεν κατέβεις και τις δώσεις Σιμισακιές με διπλό ζυγιστικό
Aν δινόταν οι ελιές σιμισιακές 50-50 θα είχαμε συνολικά έσοδα 1850/2=925 εβρό. με διπλό ζυγιστικό ελαιουργείου οπότε και ο σιμισάτορας συμμετέχει κατά το ήμισυ στη φορολογία.
Συνολικά έσοδα με την πληρωμή του φόρου = 925-231=693 ευρό ΚΕΡΔΟΣ

Και σας θέτω το εξής ερώτημα αν o Αλβανός που λόγο παραχώρησης γης από τους συνταξιούχους έχει γίνει Τσιφλικάς στο χωριό , Αν Προσλάβει αύριο το άνεργο παιδί σας με τι μισθό θα το προσλάβει ? 40 ευρό + κολατσιό + φαγητό + καφέ ή 18,80 ευρό που λέει ο Νόμος ???

Τι χρειαζόμαστε
  • Οργάνωση
  • Ενημέρωση
  • Σταθερά χαμηλές τιμές εργατικών
  • Εμπλοκή και Ελλήνων εργατών.
  • Πρέπει να αναρωτηθούμε ΜΗΠΩΣ: Επιβάλλεται να έχομε ενιαίο μέτωπο και συσπείρωση ??? , χωρίς κομματικές ταυτότητες και χρώματα , και όλοι μαζί να πολεμήσουμε για ένα Κράτος δικαίου και ενίσχυσης του αγρότη και  της παραγωγικότητας ???
* Παρακαλώ !!!  να με διορθώσετε σε ότι έχω κάνει λάθος στους υπολογισμούς , παθαθέτοντας τη δικά σας περίπτωση ανώνυμα



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Tο κλειδί στην επιβίωσή μας έναντι του ανταγωνισμού είναι τα φτηνά εργατικά - Επίσης πρέπει να έχουμε ενιαίο μέτωπο και συσπείρωση , χωρίς κομματικές ταυτότητες και χρώματα , και όλοι μαζί να πολεμήσουμε για ένα κράτος δικαίου και ενίσχυσης του αγρότη και της παραγωγικότητας !!!


ΠΑΡΑΘΈΤΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΦΩΤΊΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ !!!

Εμείς αντιδρούμε στο θέμα αυτό όπως την παραβολή με τις 10 παρθένες :Ἰδοὺ ὁ Νυμφίος ἔρχεται ἐν τῷ μέσῳ τῆς νυκτός, καὶ μακάριος ὁ δοῦλος, ὃν εὑρήσει γρηγοροῦντα, ἀνάξιος δὲ πάλιν, ὃν εὑρήσει ῥαθυμοῦντα.

Τρίτη μεγίστη Παρθένους δέκα φέρει, Νίκην φερούσας ἀδεκάστου Δεσπότου.

Κατά την Μεγάλη Τρίτη επιτελούμε ανάμνηση της περί των δέκα παρθένων γνωστής παραβολής του Κυρίου. Η Εκκλησία μας καλεί να είμεθα έτοιμοι για να υποδεχθούμε, κρατούντες τις λαμπάδες των αρετών μας, τον ουράνιον Νυμφίο, τον Κύριον Ιησού, ο Οποίος θα έλθει αιφνίδια, είτε ειδικά κατά τη στιγμή του θανάτου μας, είτε γενικά κατά τη Δευτέρα Παρουσία.

Επίσης μας καλεί, φέρουσα ενώπιό μας και τη παραβολή των ταλάντων, να καλλιεργήσουμε και να αυξήσουμε τα χαρίσματα που μας έδωσε ο Θεός.

Ο Κύριός μας, ο Ιησούς Χριστός, όταν ανέβαινε στα Ιεροσόλυμα και πλησίαζε προς το εκούσιο Πάθος, έλεγε στους μαθητές Του ορισμένες παραβολές για να τους προετοιμάσει. Μερικές, μάλιστα, τις έλεγε για να καυτηριάσει και να χτυπήσει του Γραμματείς και τους Φαρισαίους. Μια από αυτές, τη σημερινή των δέκα παρθένων, την είπε για να παρακινήσει μεν όλους προς την ελεημοσύνη, αλλά και να διδάξει όλους μας να είμαστε έτοιμοι πριν μας προλάβει το τέλος του θανάτου. Επειδή έχει πολλή δόξα η παρθενία (πραγματικά είναι μεγάλο κατόρθωμα!) και για να μη βρεθεί κάποιος που κατορθώνει αυτό το μεγάλο έργο, αλλά παραμελεί τα άλλα και ιδίως την ελεημοσύνη, προβάλλει αυτή τη παραβολή. Τρέχει πολύ γρήγορα η νύκτα της παρούσης ζωής, έτσι οι παρθένες όλες νύσταξαν και κοιμήθηκαν, δηλαδή πέθαναν, γιατί ο θάνατος λέγεται και ύπνος. Καθώς κοιμόντουσαν, στη μέση της νύχτας ακούσθηκε μια δυνατή φωνή που έλεγε: «Να ΄τος ο Νυμφίος, έρχεται! Βγείτε όλες να Τον προϋπαντήσετε!». Τότε οι φρόνιμες παρθένες που είχαν φροντίσει να έχουν άφθονο λάδι, συνάντησαν τον Νυμφίο και μπήκαν μέσα μαζί Του, όταν ανοίχθηκαν οι πύλες. Αυτές κοντά στις άλλες αρετές και μάλιστα της παρθενίας, φρόντισαν να έχουν άφθονο και το λάδι της ελεημοσύνης. Αντίθετα οι άλλες πέντε παρθένες που δεν είχαν αρκετό λάδι, όταν ξύπνησαν ζητούσαν λίγο από τις φρόνιμες, αλλά μετά θάνατο δεν είναι εύκολο να αγοράσεις λάδι από αυτούς που το πουλούν, δηλαδή τους φτωχούς. Αυτές, η παραβολή, τις ονομάζει μωρές, γατί ενώ κατόρθωσαν το δυσκολώτερο, την ''παρθενία'', παραμέλησαν το ευκολώτερο γιατί ήταν ανελεήμονες καρδιές.

Όποιος λοιπόν κατορθώσει μια αρετή - έστω μεγάλη - αλλά δε φροντίσει και για τις άλλες και ιδίως την ελεημοσύνη, δε μπορεί να μπει μαζί με το Χριστό στην αιώνια ανάπαυση και γυρίζει πίσω ντροπιασμένος. Και τίποτα δεν είναι πιό λυπηρό και πιο ντροπιαστικό από μια "παρθένο" που νικιέται απ' τον έρωτα των χρημάτων.


Ἀπολυτίκιον
Ἦχος πλ. δ'.
Ἰδοὺ ὁ Νυμφίος ἔρχεται ἐν τῷ μέσῳ τῆς νυκτός, καὶ μακάριος ὁ δοῦλος, ὃν εὑρήσει γρηγοροῦντα, ἀνάξιος δὲ πάλιν, ὃν εὑρήσει ῥαθυμοῦντα. Βλέπε οὖν ψυχή μου, μὴ τῷ ὕπνῳ κατενεχθής, ἵνα μῄ τῷ θανάτῳ παραδοθῇς, καὶ τῆς βασιλείας ἔξω κλεισθῇς, ἀλλὰ ἀνάνηψον κράζουσα· Ἅγιος, Ἅγιος, Ἅγιος εἶ ὁ Θεός, διὰ τῆς Θεοτόκου ἐλέησον ἡμᾶς.

(Μετάφραση Ανδρέας Θεοδώρου)
Να, ὁ Νυμφίος ἔρχεται στὸ μέσο τῆς νύχτας, κι εὐτυχισμένος θὰ εἶναι ὁ δοῦλος ποὺ θὰ τὸν βρεῖ (ὁ Νυμφίος) ξάγρυπνο νὰ τὸν περιμένει· ἀνάξιος ὅμως πάλι θὰ εἶναι ἐκεῖνος, ποὺ θὰ τὸν βρεῖ ράθυμο καὶ ἀπροετοίμαστο. Βλέπε, λοιπόν, ψυχή μου νὰ μὴ βυθιστεῖς στὸν πνευματικὸ ὕπνο, γιὰ νὰ μὴν παραδοθεῖς στὸ θάνατο (τῆς ἁμαρτίας) καὶ νὰ μείνεις ἔξω τῆς βασιλείας τοῦ Θεοῦ. Ἀλλὰ ἀνάνηψε κράζοντας· Ἅγιος, ἅγιος, ἅγιος εἶσαι ἐσὺ ὁ Θεὸς· σῶσε μας διὰ τῆς προστασίας τῶν ἐπουρανίων ἀσωμάτων δυνάμεων (τῶν Ἀγγέλων).

Κοντάκιον
Ἦχος β'. Τὰ ἄνω ζητῶν.
Τὴν ὥραν ψυχή, τοῦ τέλους ἐννοήσασα, καὶ τὴν ἐκκοπήν, τῆς συκῆς δειλιάσασα, τὸ δοθέν σοι τάλαντον, φιλοπόνως ἔργασαι ταλαίπωρε, γρηγοροῦσα καὶ κράζουσα· Μὴ μείνωμεν ἔξω τοῦ νυμφῶνος Χριστοῦ.

Κάθισμα
Ἦχος δ'. Ὁ ὑψωθεὶς ἐν τῷ Σταυρῷ.
Τὸν Νυμφίον ἀδελφοὶ ἀγαπήσωμεν, τὰς λαμπάδας ἑαυτῶν εὐτρεπίσωμεν, ἐν ἀρεταῖς ἐκλάμποντες καὶ πίστει ὀρθῇ, ἵνα ὡς αἱ φρόνιμοι, τοῦ Κυρίου παρθένοι, ἕτοιμοι εἰσέλθωμεν, σὺν αὐτῷ εἰς τοὺς γάμους· ὁ γὰρ Νυμφίος δῶρον ὡς Θεός, πᾶσι παρέχει τὸν ἄφθαρτον στέφανον.

Ἕτερον Κάθισμα
Ἦχος δ'. Κατεπλάγη Ἰωσὴφ.
Βουλευτήριον Σωτήρ, παρανομίας κατὰ σοῦ, Ἱερεῖς καὶ Γραμματεῖς, φθόνῳ ἀθροίσαντες δεινῶς, εἰς προδοσίαν ἐκίνησαν τὸν Ἰούδαν· ὅθεν ἀναιδῶς, ἐξεπορεύετο, ἐλάλει κατὰ σοῦ, τοῖς παρανόμοις λαοῖς. Τί μοι φησὶ παρέχετε, κᾀγὼ ὑμῖν αὐτὸν παραδώσω εἰς χεῖρας ὑμῶν; Τῆς κατακρίσεως τούτου ῥῦσαι, Κύριε τὰς ψυχὰς ἡμῶν.

Ἕτερον Κάθισμα
Ἦχος πλ. δ'. Τὴν σοφίαν καὶ Λόγον.
Ὁ Ἰούδας τῇ γνώμῃ φιλαργυρεῖ, κατὰ τοῦ Διδασκάλου ὁ δυσμενής, κινεῖται βουλεύεται, μελετᾷ τὴν παράδοσιν, τοῦ φωτὸς ἐκπίπτει, τὸ σκότος δεχόμενος, συμφωνεῖ τὴν πρᾶσιν, πωλεῖ τὸν ἀτίμητον· ὅθεν καὶ ἀγχόνην, ἀμοιβὴν ὧν περ ἔδρα, εὑρίσκει ὁ ἄθλιος, καὶ ἐπώδυνον θάνατον. Τῆς αὐτοῦ ἡμᾶς λύτρωσαι, μερίδος Χριστὲ ὁ Θεός, τῶν πταισμάτων ἄφεσιν δωρούμενος, τοῖς ἑορτάζουσι πόθω, τὸ ἄχραντον Πάθος σου.

Ὁ Οἶκος
Τὶ ῥαθυμεῖς ἀθλία ψυχή μου; τί φαντάζῃ ἀκαίρως μερίμνας ἀφελεῖς; τί ἀσχολεῖς πρὸς τὰ ῥέοντα; ἐσχάτη ὥρα ἐστὶν ἀπ΄ ἄρτι, καὶ χωρίζεσθαι μέλλομεν τῶν ἐνταῦθα, ἕως καιρὸν κεκτημένη, ἀνάνηψον κράζουσα· Ἡμάρτηκά σοι Σωτήρ μου, μὴ ἐκκόψῃς με, ὥσπερ τὴν ἄκαρπον συκῆν, ἀλλ' ὡς εὔσπλαγχνος Χριστέ, κατοικτείρησον, φόβῳ κραυγάζουσαν· Μὴ μείνωμεν ἔξω τοῦ νυμφῶνος Χριστοῦ.

(Μετάφραση Ανδρέας Θεοδώρου)
Γιατὶ εἶσαι ὀκνηρὴ καὶ ἀδιάφορη, ἀθλία μου ψυχή; Γιατί φαντάζεσαι ἄκαιρα μέριμνες ἀνόητες καὶ μάταιες; Γιατί ἀσχολεῖσαι μὲ πράγματα ποὺ ρέουν καὶ χάνονται; Σὲ λίγο φθάνει ἡ τελευταία ὥρα τῆς ζωῆς μας καὶ πρόκειται νὰ χωριστοῦμε ἀπὸ τὰ πράγματα τοῦ κόσμου τούτου. Ὅσο ἀκόμη ἔχεις καιρό, σύνελθε ἀπὸ τὴν ἀδιαφορία, κράζουσα· Ἁμάρτησα ἐνώπιόν σου, Σωτῆρα μου· μὴ μὲ κόψεις ὅπως τὴν ἄκαρπη συκή, ἀλλὰ ὡς σπλαχνικὸς Πατέρας, Χριστέ, δεῖξε συμπάθεια σὲ μένα, ποὺ κραυγάζω· νὰ μὴ μείνουμε ἔξω ἀπὸ τὸ νυμφώνα τοῦ Χριστοῦ.



Προσοχή Πολλοί απατεώνες υπόσχονται υπερκέρδη για ΝΕΕΣ καλλιέργειες αλλά σε όλα ισχύει ή παλιά παροιμία " Οπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλαθι " . Κάντε τις Δικές σας έρευνες αγοράς , μιλήστε με εμπόρους και καλλιεργητές παραγωγούς πριν επενδύσετε χρόνο και χρήμα σε κάποια καλλιέργεια !!!


Πηγή
https://www.youtube.com/watch?v=GRKAVRVWtcs
https://www.youtube.com/watch?v=qGQCT7Ja1Tg
https://www.youtube.com/watch?v=dD6QczIvGxo
https://www.youtube.com/watch?v=D5rR6KBxMTw
https://www.youtube.com/watch?v=w2pGCIow3II


1 Σχόλια

  1. ΗΜΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Φ. ΔΗΛΩΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΛΑΒΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ 440 ΕΥΡΩ. ΘΕΩΡΗΘΗΚΑ ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 1000 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ. ΟΜΩΣ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΚΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 1000 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ;;;; ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ; ... ΧΑ !! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !! ... ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ !! ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του