Mini θερμοκήπιο στο σπίτι

Mini θερμοκήπιο στο σπίτι απο www.apieceofrainbow.com
Με τα πρώτα κρύα, τα ευαίσθητα βιολογικά φυτά ή οι βιολογικοί σπόροι που έχουμε φυτέψει, χρίζουν προστασίας. Δείτε μια έξυπνη ιδέα για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε mini θερμοκήπια από πλαστικά μπουκάλια.
Ξεκινόντας απο τα εύκολα
Με ένα μαχαίρι κόψτε τον πάτο του μπουκαλιού και το θερμοκήπιο σας είναι έτοιμο. Για καλύτερο αερισμό μπορείτε να ανοιγοκλείνετε το καπάκι όποτε χρειάζεται.
Για τα μεγαλύτερα φυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερα μπουκάλια.
Ενα θερμοκήπιο μπορεί να βοηθήσει τα ευαίσθητα φυτά σας να επιβιώσουν στο κρύο. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σπορείο για να αρχίσετε πιο νωρίς και να επιταχύνετε την παραγωγή φυτών. 21 Καταπληκτικές ιδέες ηια να φτιάξετε το δικό σας θερμοκήπιο 

Μπορώ να μέρα-όνειρο για τους όλη την ημέρα … θερμοκήπια και κρύα πλαίσια!
Πολύ μεγάλη και έψαξα, να συγκεντρώσει μερικά από τα Το καλύτερο σεμινάριασχετικά με το πώς να χτίσει καταπληκτικά DIY θερμοκήπια από τα μικροσκοπικά στους μαγευτικούς.
Κάθε ένα από αυτά είναι μια εργασία της αγάπης. Θα βρείτε έξυπνες ιδέες από την παθητική θέρμανση στοιχεία ζωγραφισμένα κανάτες, άχυρο δέμα ως οικοδομικό υλικό που δεν χρειάζεται εργαλεία, να χρησιμοποιούν κλαδιά δέντρων, παλιά μπουκάλια, παράθυρα, και ακόμη και ένα τραμπολίνο!

1. Κόψτε μπουκάλια
Ο ευκολότερος τρόπος θερμοκηπίο σε 1 λεπτό , αλλά εκπληκτικά αποτελεσματικό. Ελέγξτε τα 3 μυστικά της επιτυχίας! ( Ένα κομμάτι του ουράνιου τόξου )

2. Cedar
Λατρεύω αυτό το σεμινάριο! Το στεφάνι κέδρου μπορεί να διαρκέσει 30 χρόνια! Εάν έχετε ανθεκτικά δέντρα κέδρων ή άλλες σήψης όπου ζείτε, μπορεί να είναι ένα ελκυστικό και όλος-φυσική εναλλακτική λύση για σωλήνες PVC. ( Greg | Εύκολη Γη )

3. Straw Bale

Τόσο απλή και τόσο έξυπνη! ιδέα.  Μπάλες Άχυρο γιά να κρατήσει τη θερμότητα για τοίχους που δεν χρειάζονται εργαλεία για την κατασκευή, απλά προσθέστε πλαίσια απο παλιά παράθυρα ή πλαστικό, !!! . Μου αρέσει ιδιαίτερα το πρώτο σχέδιο όπου το πλαίσιο έχει κλίση προς τα νότια με βαθμίδων αναπτυσσόμενος χώρος! ( Σπόροι Υψηλή Κούρεμα )

4. θερμοκηπίο από CD
Θήκες CD ανοίγουν και κλείνουν, πόσο έξυπνος! Φροντιστήριο Meg είναι γεμάτη με μεγάλες λεπτομέρειες! ( Αυτό | Mega Crafty )

5. θερμοκηπίο από ξύλο και πλαστικό
Στο βορειοανατολικό κήπο του Rob, φυτά όπως το μαρούλι, λάχανο, μπρόκολο, ήταν σε θέση να επιβιώσει από την υπο-μηδέν καιρικές συνθήκες σε αυτά τα άνετα κρύα πλαίσια. Και μια υπέροχα δωρεάν πρόγραμμα για να κατεβάσετε. ( Rob | Κήπος ΣΣΕΠ )

6. θερμοκηπίο από πλαισια
Αυτός τρέχει το μήκος του ένα πέτρινο τοίχο, με νότιο προσανατολισμό : ιδανικό μέρος για ένα κρύο πλαίσιο, όπως πέτρα (εργασίες με σκυρόδεμα πάρα πολύ) απορροφά την ηλιακή ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και ακτινοβολεί πίσω έξω τη νύχτα. ( Jacqueline | Βαθιές ρίζες στο σπίτι )

7. θερμοκηπίο από συρματόπλεγμα
Μεγάλη ιδέα να συνδυάσει άχυρο δέμα κηπουρική με το σχεδιασμό στεφάνι σπίτι! Τα πάνελ ζωικού κεφαλαίου που χρησιμοποιείται εδώ είναι μια βαριά γαλβανισμένα υλικά περίφραξης συγκολλημένο συρματόπλεγμα. Το πλαστικό κάλυμμα μπορεί να είναι μετακινούμενη για να επιτρέψει φασόλια, κολοκύθες, κλπ για να αυξηθεί το καλοκαίρι! ( Κήπος του Dave , και Peak Ευημερία )

Θυμηθείτε το τούνελ κολοκύθα εδώ?


8. Σούπερ Εύκολο
Αγαπήστε το απλό σταυρό τόξο το οποίο είναι ιδανικό για μικρότερες αυξημένα κρεβάτια, όπως η 4′ από 6′ Κανείς εδώ. Αντί για πίεση που έλαβαν ξυλεία, να εξετάσει τη χρήση 2×12 redwood ή κέδρου, τα οποία είναι μη τοξικά. ( QT της Τυχαία Ramblings )

9. θερμοκηπίο από PVC

Δύο παραλλαγές του PVC σπίτια στεφάνι πάνω από τα κρεβάτια κήπο – πρώτο έχει ένα μεγάλο βίντεο που δείχνει πώς να εξασφαλίσει το PVC σε πασσάλους οπλισμού, ενώ στη δεύτερη το PVC πηγαίνει στο έδαφος απ 'ευθείας. ( Bonnie Φυτά, και Halle | Σύνολο Lifestyle Διατροφή)

10. θερμοκηπίο από Τραμπολίνο
Μια λαμπρή χρήση μιας παλιάς τραμπολίνο -Δεν κοπή του χάλυβα που απαιτείται- απλά τραβήξτε τα κομμάτια του πλαισίου, εκτός και εκεί που έχετε 2 μισά του πλαισίου.
Μου αρέσει επίσης η χρήση των παλαιών κανάτες που έχουν σπρέι βαμμένα μαύρα. Έχουν γεμίζουν με νερό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μέχρι θερμαίνει το νερό, και κατά την νύχτα, αυτοί ακτινοβολούν επιπλέον ζεστασιά εσωτερικό του θερμοκηπίου! ( Ερείκη | Πώς αυτή )

11. θερμοκηπίο από παλιά κουφώματα
Απλό και όμορφο θερμοκηπίου Anne είναι κατασκευασμένα από παλιά παράθυρα, και το σχήμα κουτί καθιστά εύκολο να χτίσει!

( Σχεδιασμός Όνειρα από την Anne )

12. θερμοκηπίο από παλιά παράθυρα και πλαισια ξύλου
Παλιά παράθυρα συν διάσωσης 1″ x 12″ κέδρος ισούται …. φοβερό φορητό κρύα πλαίσια! ( Για την αγάπη του Lillian )

13. θερμοκηπίο πτυσσόμενο
Ο έξυπνος σχεδιασμός καθιστά εύκολο να εργαστούν στις παρτέρια! Το σπίτι στεφάνι είναι πλαισιωμένο με O.5″ Σωλήνων από PVC. Ταιριάζουν σε 1″ διαμέτρου ταφ που γλιστρούν πάνω στις ράγες σωλήνα αλουμινίου που είναι 3/4 ιντσών διαμέτρου. Τα παρτέρια είναι από τις 8-πόδι-μακρύ, 2-με-6-ιντσών ανεπεξέργαστων έλατο.

( Harris | Αμμοχάλικο )

14. θερμοκηπίο από ξύλο και λαμαρίνα
Φυσικά εμείς δεν αφήνουμε αυτό έξω! Θα μπορούσα να ζήσω σε αυτό το τρελό χαριτωμένο θερμοκηπίου! Ana έχει πάντα τόσο μεγάλη σχέδια και τις οδηγίες! ( Ana Λευκό )

15. 16. & 17. θερμοκηπία από παλιά κουφώματα
Αυτά 3 είναι μεγαλύτερα θερμοκήπια για το φιλόδοξο! Καθένα από αυτά έχει μεγάλη και μοναδικές ιδέες για να μάθουν από!

Αυτό το ένα πάνω είναι χτισμένο από Andy σε τον πράσινο μοχλό , συνολικά 24 παράθυρα και 16 παλέτες χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του θερμοκηπίου. Θα συλλέγει το νερό της βροχής, επίσης,!


Αυτό το ένα από Cheft σε Instructables έχει κατασκευαστεί σε αεραγωγούς, ανεμιστήρας, κ.λπ.. Έρχεται με πολλές αναλυτικές οδηγίες.


Αυτή η εκπληκτική μπλε πράσινο σπίτι από Πρόστιμο Home Building μας δείχνει τη μαγεία, ότι τα χρώματα μπορεί να κάνει!

18. θερμοκηπίο από Παλέτες

Επίσης με Andy σε τον πράσινο μοχλό , ο οποίος έκανε την όμορφη παράθυρο του θερμοκηπίου (#15). Έχοντας 2 θερμοκήπια είναι 8 φορές πιο εκπληκτικό!


Εδώ είναι το αγαπημένο μας εργαλείο για τη λήψη εκτός παλέτες – ένα φοβερό ναυαγοσώστης κατάστρωμα!

19. Θερμοκήπια μπουκάλια

Αυτό το θερμοκήπιο pop-μπουκάλι είναι χτισμένο από τους μαθητές στο χώρο Wilmington College Κοινότητα κήπο στο Οχάιο, Το συμπληρωμένο θερμοκηπίου έχει ένα 14 × 14 "αποτύπωμα" με παλιά ελαστικά ως το θεμέλιο και δύο βαρέλια βροχής συλλογή νερού ως μέρος του βόρειου τοίχου. ( Δάσκαλος Κηπουρική Blog , Επίσης, ένα μεγάλο φροντιστήριο από Izzy )

20. Straw Bale θερμοκηπίου

Αυτή η όμορφη παραλλαγή μας #3 Straw Bale κρύο πλαίσιο, Είναι χτισμένο κατά μήκος του νότιου τοίχου του υφιστάμενου υπόστεγο. Είναι 10 πόδια από 14 πόδια, κατασκευασμένο από διαφανές κυματοειδές στέγες πάνελ. Gotta αγάπη κατασκευή αχυρόμπαλες! ( Tracey | Απλοποίηση και Αποθήκευση )

21. Geo Dome θερμοκηπίου
Που προκαλεί δέος, δεν είναι ?!? Δεν είναι μόνο ένα γεω-τρούλο μια όμορφη και κομψή δομή, προσφέρει σταθερότητα, αρθρωτή κατασκευή, βέλτιστη απορρόφηση φωτός, καθώς και να ψηφιστεί το πιο cool αυλή στην πόλη! ( Jakob | Βόρεια Homestead )

………………………………………………………………………………………….

Δείτε ακόμα: Φτιάξτε ένα φούρνο με ξύλα


https://www.youtube.com/watch?v=PPx3O0vUytM

https://www.youtube.com/watch?v=lFb0PDF7ySk


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του