Ζούμε Ευρωπαϊκό όνειρο

Ζούμε Ευρωπαϊκό όνειρο ???ΜΗΠΩΣ Για μια φορά ακόμα το κράτος τής ευρωπαϊκής ΜΑΦΙΑΣ ??? των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ???επιβάλει ΑΠΙΣΤΥΤΟΥΣ , ΑΔΙΚΟΥΣ ,ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ???
ΜΗΠΩΣ  θα δοθούν μεγάλες μάχες πριν την ΕΞΟΝΤΩΣΗ των αγροτών και της αγροτικής παραγωγής ***(και όχι μόνο) ???
ΜΗΠΩΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ , ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΞΕΣΗΚΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ??? 1821 >>> 2016 
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΝΑΞΟΥΜΕ Ευρωπαίοι πάρτε τα 300 πέη σας και φύγετε από την Ελλάδα δεν θέλομε άλλο ευρωπαϊκό όνειρο χορτάσαμε , ούτε τα Ευρό σας θέλομε ούτε ευρωπαϊκή προοπτική και ανάπτυξη δυστυχίας , φτωχιά και θανάτου ???
ΜΗΠΩΣ *** Μαζί με τους αγρότες θα κλείσουν και χιλιάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις σε αγροτικές περιοχές ( π.χ Κρήτη ) που μέχρι τώρα τους στήριζαν οι αγρότες .... ???

!!! Τα σχόλια δικά σας !!!

Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας δεν ξέρουνε καν ότι το κράτος αυτό λέγεται Ελλάδα και ότι είμαστε Ελληνες 


!!! Τα σχόλια δικά σας !!!Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του