ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ.
Τώρα που ο καιρός αλλάζει και ξεκινάνε τα κρυολογήματα, καλό θα ήταν να αρχίσετε την πρόληψη.
Υλικά:
Αποξηραμένα, 50gr από το καθένα (αν δεν βρείτε κάποιο, δέν χάλασε ο κόσμος).
«Τροφή»: Προσωπικά όταν το παρασκευάσω θα βάλω και φρέσκο τζίντζερ και για την πικάντικη γεύση του, αλλά και για τις ιδιότητες του!

Διαδικασία
  • Ρίξτε τα σε μία κατσαρόλα 100γρ σύνολο μίξη, με τριπλάσια ποσότητα νερού και βράστε τα σε μέτρια φωτιά για 1/2 ώρα περίπου.
  • Στραγγίστε καλά το νερό και στύψτε τα φρούτα για να αφήσουν όλο το ζουμί τους. Μετρήστε σε ποτήρια το ζουμί και ρίξτε το σε μία κατσαρόλα, προσθέτοντας αντίστοιχα ποτήρια με μέλι.
  • Βάλτε το να πάρει μία βράση ώσπου να λιώσει το μέλι…. ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ…. και είναι έτοιμο!!!
  • Όπως είναι ζεστό, ρίξτε το σε καθαρά γυάλινα μπουκάλια και φυλάξτε τα στο ψυγείο για 1-2 μήνες.
  • Δίνετε κάθε πρωί 1 κουταλάκι του γλυκού στα παιδιά και στους μεγάλους… γιατί η μέρα πρέπει να ξεκινάει με ενέργεια!!!
  • Λόγο των αλλεργιών που μπορεί να προκαλέσει το μέλι, ας το αποφεύγουν τα μωρά, κάτω των 2 ετών! 
Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας είναι η καλλίτερη λύση που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε τα πάντα καθώς:
Kαι για τον θεό, μείνετε μακρυά από κάθε λογής αντιβιώσεις: ΠΡΟΣΟΧΗ: Δες τις επιπτώσεις των αντιβιοτικών στο σώμα σου

Τέλος η καλλίτερη μακράν λύση που έχει η Φύσις για να στήσει γερό και λειτουργικό ανοσοποιητικό, στα θηλαστικά, είναι το μητρικό γάλα. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα να το εντάξουμε στην διατροφή μας ως: Πρωτόγαλα – Colostrum (αρχαίο: πύαρ)!

Όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί εξαιρετικής ποιότητας, βιολογικό και υψηλής δραστικότητας πρωτόγαλα, μπορεί να επικοινωνήσει στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!  

Και στην ενότητά μας «φτιάχνω μόνος για πρόληψη/θεραπεία», θα βρείτε βρείτε και άλλους φυσικούς τρόπους στήριξης της υγείας μας!!!

Την συνταγή είχε την ευγενή καλοσύνη να μοιραστεί μαζί μας και την ευχαριστούμε η κα ΧΑΣΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΗΣ/ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

RESOURCE http://proionta-tis-fisis.com/siropi-enishysis-tou-anosopoiitikou-gia-oli-tin-oikogeneia/


Προσοχή !!! διαβάστε και συμφωνήστε με τους Όρους Χρήσης του Ιστοτόπου , οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ισοτόπων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε τη χρήση τους , παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή.
Σε κάθε περίπτωση προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας (*θεράπων) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα.
Προσοχή!!! μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις -δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ).
Προσοχή !!! στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του