Μην το ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ γιατί ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ – Πώς να καθαρίσεις τα νεφρά σου με φυτικό τρόπο


Κανένα φυτό δεν καθαρίζει καλύτερα τον οργανισμό από τον μαϊντανό. Τον χρησιμοποιούμε συχνά για τη γεύση του σε πολλές συνταγές και έχουμε συνηθίσει να τον θεωρούμε ένα απλό μυρωδικό, όμως ο μαϊντανός έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες που βοηθούν στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών. Όταν δε συνδυάζεται με χυμό λεμονιού, είναι εξαιρετικός για την αποτοξίνωση των νεφρών. Στο άρθρο αυτό, θα σας πούμε πώς να την ακολουθήσετε.
Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί θεραπευτική αγωγή καθαρισμού. Πως γίνεται αυτό;Είναι πολύ εύκολο.Πρώτα πάρε ένα μάτσο μαϊντανό και πλύνε το για να καθαρίσει. Ύστερα ψιλόκοψέ το και βάλτο σε μια κατσαρόλα, ρίξε καθαρό νερό, βράσε το για ένα δεκάλεπτο, άφησέ το να κρυώσει , κατόπιν φιλτράρισέ το , άδειασέ το σε ένα καθαρό μπουκάλι και βάλε το μέσα στο ψυγείο να κρυώσει. Πίνε ένα ποτήρι την ημέρα και θα διαπιστώσεις πως όλα τα άλατα και άλλα δηλητήρια να φεύγουν από τα νεφρά σου. Επίσης θα νιώσεις την διαφορά που ποτέ πριν δεν είχες νιώσει. Ο μαϊντανός είναι γνωστός σαν το καλύτερο καθαρτικό για τα νεφρά και είναι φυσικό.

New Update (Αναβάθμιση άρθρου) !!!


Ο μαιντανός κατά του καρκίνου και της αναιμίας

Γιατί τα νεφρά χρειάζονται αποτοξίνωση
Τα νεφρά μας χρειάζονται καθάρισμα συχνά. Μια θεραπεία αποτοξίνωσης των νεφρών χρειάζεται να γίνει μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας για να είμαστε υγιείς σε όλο το σώμα. Να θυμάστε ότι σκοπός των νεφρών είναι να καθαρίζουν το αίμα μας και να απομακρύνουν τις περιττές απόβλητες ουσίες από το σώμα. Άρα τι μας συμβαίνει όταν τα νεφρά δεν λειτουργούν σωστά και συσσωρεύουν πρωτεΐνη και τοξίνες; Το αίμα μας γεμίζει με αυτές τις τοξίνες και αρρωσταίνουμε – παθαίνουμε κολικούς, πέτρες στα νεφρά και άλλες ασθένειες. Όλοι βέβαια θέλουμε να αποφύγουμε κάτι τέτοιο. Οι παρακάτω συμβουλές θα βοηθήσουν ιδιαίτερα την υγεία των νεφρών μας, έτσι είναι σημαντικό να τις ακολουθήσετε πιστά:


  • Να πίνετε πολλά υγρά
  • να περιορίσετε την κατανάλωση γαλακτοκομικών
  • Περιορίστε την κατανάλωση κατεργασμένων τροφών
  • Αντικαταστήστε τις πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης με αντίστοιχες φυτικής προέλευσης
  • Σταματήστε να χρησιμοποιείτε αλάτι, αποφύγετε τα γλυκά και τα οινοπνευματώδη ποτά
  • Βεβαίως και χρειάζεται προσπάθεια, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα νιώθετε πολύ καλύτερα…

Πώς ξέρω ότι ήρθε η ώρα για αποτοξίνωση των νεφρών μου;
Σημειώστε τα παρακάτω για το καλό της υγείας σας:
  • Πώς είναι τα ούρα σας και ειδικότερα τι χρώμα έχουν; Είναι μήπως σκούρα, σχεδόν σαν κόκα-κόλα; Αν ναι, αυτό αποτελεί μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι υπάρχει πρόβλημα στα νεφρά.
  • Υψηλά επίπεδα σωματικής έντασης.
  • Πόνος στην πλάτη, ειδικότερα στο ύψος της μέσης, που μπορεί να μεταφέρεται και στην κοιλιακή χώρα.
  • Υπερβολική δίψα, Συχνή τάση για ούρηση χωρίς να έρχεται αίσθηση ανακούφισης μετά από αυτή.
  • Πρησμένοι αστράγαλοι ή ακόμα και πρήξιμο γύρω από τα μάτια.
  • Ανεξήγητη κόπωση.
Να θυμάστε ότι αυτά τα συμπτώματα μπορούν να αποτελούν ένδειξη και διαφορετικών ασθενειών ή παθήσεων, αλλά αν έχετε δύο ή περισσότερα συγχρόνως καλό θα είναι να επισκεφθείτε τον γιατρό σας.

Πώς μπορείτε να καθαρίσετε τα νεφρά με μαϊντανό και λεμόνι;


1. Μαϊντανός
  • Ο μαϊντανός είναι εξαιρετικό αντιοξειδωτικό αφού βοηθά την αναγέννηση των κυττάρων και κινητοποιεί τα νεφρά
  • Είναι πλούσιος σε μεταλλικά στοιχεία που βοηθούν τα νεφρά να δυναμώσουν και απομακρύνει τις τοξίνες και τα λίπη από τα σημαντικά αυτά ζωτικά όργανα
  • Περιέχει βήτα-καροτίνη, χλωροφύλλη και βιταμίνη C, ουσίες ιδανικοί σύμμαχοι κατά των λοιμώξεων και των όγκων και βέβαια ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Ο μαϊντανός είναι εξαιρετικό διουρητικό και βοηθά το σώμα να αποβάλλει τα υγρά με φυσικό τρόπο.
  • Μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση, βελτιώνοντας έτσι την υγεία των νεφρών.

2. Λεμόνι
  • Ο χυμός του λεμονιού είναι πλούσιος σε βιταμίνη C και Β. Και οι δύο τους ενισχύουν τα αιμοσφαίρια των νεφρών και τα φροντίζουν, συνεισφέροντας αποτελεσματικά στον αγώνα κατά της υψηλής πίεσης. Βεβαίως και καθαρίζουν επίσης τα νεφρά. Τα λεμόνια είναι εκπληκτικά φρούτα.
  • Τα λεμόνια έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο αλλά υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, δηλαδή την ιδανική ισορροπία για τα νεφρά. Πράγματι, πολλοί γιατροί συστήνουν την χρήση χυμού λεμονιού ως υποκατάσταστο του αλατιού. Είναι εύκολο και πολύ υγιεινό.

Mια εύκολη συνταγή με μαϊντανό και χυμό λεμονιού που θα λατρέψει ο οργανισμός σας. Ιδανικά θα την ακολουθείτε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.
  • Χρειάζεστε πέντε ματσάκια μαϊντανό. Πρώτα πλύνετέ τα καλά και έπειτα βράστε ένα λίτρο νερό σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε το μαϊντανό στο νερό που ήδη βράζει για να απελευθερώσετε τις θεραπευτικές του ιδιότητες.
  • Αυτή η συνταγή είναι κλασική και ίσως την έχετε ξανακούσει. Το φαρμακείο της φύσης δεν έχει διόλου ευκαταφρόνητα αποτελέσματα χάρη στις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών. Όταν βράσει για λίγο ο μαϊντανός, προσθέστε το χυμό ενός λεμονιού και είστε έτοιμοι!
  • Αν αναρωτιέστε πότε πρέπει να το πίνετε, να ξέρετε καταρχήν ότι η συνταγή αυτή είναι για τέσσερα ποτήρια. Ξεκινήστε με ένα ποτήρι το πρωί, πάντα με άδειο στομάχι. Πιείτε ένα ακόμη μετά το μεσημεριανό, ένα στο μέσο του απογεύματος και ένα μετά το δείπνο. Θα βελτιώσει την πεπτική λειτουργία και βεβαίως, θα αποτοξινώσει τα νεφρά σας.
  • Μπορείτε να κάνετε το ίδιο μία-δύο φορές την εβδομάδα. Ίσως η γεύση σας φανεί λίγο δυνατή, αλλά μην ξεχνάτε ότι η συνταγή αυτή περιέχει πολλές βιταμίνες που θα σας δώσουν άφθονη ενέργεια και θα βοηθήσει ιδιαίτερα εάν πάσχετε από αναιμία. Γιατί λοιπόν να μην ξεκινήσετε σήμερα κιόλας; Τα νεφρά σας θα σας ευχαριστούν!
Πράσινος χυμός για Υγεία!


Πηγή 
http://www.piperatoi.gr/2015/09/blog-post_4.html
https://meygeia.gr/apotoxinosi-ton-nefron-maintano-ke-lemoni/
https://www.youtube.com/watch?v=ZuqmFUjhHSo
https://www.youtube.com/watch?v=qqCygeEeYm8



Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ισοτόπων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε τη χρήση τους , παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς,  και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας όπως αυτό πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή.
Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό 
σας (*θεράπων)  ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα.
Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). 
Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας.



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του