Αλουμινόχαρτο εναλλακτική θεραπεία του πόνου στην πλάτη και στις αρθρώσεις

Αλουμινόχαρτο εναλλακτική θεραπεία του πόνου στην πλάτη και στις αρθρώσεις συντάκτης Ελένη Μιχαλάκη το βρήκαμε στό newsitamea.gr/
Θεραπεία από τους ρώσους & τους κινέζους θεραπευτές .. Ρώσοι και Κινέζοι θεραπευτές από καιρό χρησιμοποιούν το φύλλο του αλουμινίου λόγω της θεραπευτικής του ιδιότητας. Σύμφωνα με αυτούς, το φύλλο αλουμινίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο επούλωσης εκτός της κουζίνας, όπου θα πρέπει να χρησιμοποιείται με μια ακραία προσοχή.
Αν υποφέρετε από πόνους στον αυχένα, την πλάτη, τους ώμους, τα γόνατα και τα πόδια, απλά τυλίξτε την πληγείσα περιοχή με λίγο αλουμινόχαρτο, και ο πόνος θα εξαφανιστεί σύντομα.

Περνάνε φίλτρα σε ένα βιολογικά ενεργό σημείο και αντανακλούνται στους μεσημβρινούς από όπου προήλθαν.

Αυτό έχει θετική επίδραση στα πληγέντα όργανα που σχετίζονται με τα μεσημβρινά. Αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας και θα ανακουφίσετε τον επίμονο πόνο. Έχει καιρό που ασκείται από Κινέζους και Ρώσους θεραπευτές, και έχει εξηγηθεί λεπτομερώς στα βιβλία του Βίλχελμ Ράιχ, ψυχοθεραπευτή και μαθητή του S. Freud.

Ο Αβ Σκβόρκον, ένας Ρώσος επιστήμονας, εξηγεί:
“Οι θεραπευτές συχνά χρησιμοποιούν ειδικά εργαλεία ενεργειακής δόμησης, όπως και το αλουμινόχαρτο. Τα ανθρώπινα σώματα έχουν ειδικά βλαστικά κύτταρα που συνεχώς συμπλέκονται με το πεδίο της Γης. Για κάποιους λόγους, αυτό το πεδίο παραμορφώνεται, το οποίο επηρεάζει τη ροή της ενέργειας που διεξάγεται στα βλαστοκύτταρα.

Η επιφάνειά του αντανακλά το πεδίο της Γης είναι ίδιο με ένα τεράστιο μεγεθυντικό φακό εστίασης. Την κάνει αρκετές φορές να φαίνεται μεγαλύτερη, η οποία επιτρέπει την αποκατάσταση και την αλληλεπίδραση μεταξύ των κυττάρων και του τομέα. Επιπλέον, η φωτεινή επιφάνεια της εμποδίζει τη διείσδυση».

Το φύλλο αλουμινίου έχει επίσης ένα ισχυρό αντι-φλεγμονώδη δράση. Με τη βοήθειά του μπορείτε να την επιτυχή αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος. Για τη μέθοδο αυτή, είναι απαραίτητο να τυλίξουν το πόδι σε 5-7 στρώσεις φύλλου αλουμινίου και μεταξύ κάθε στρώση θέσει ένα χαρτί ή ένα βαμβακερό πανί. Κρατήστε τη συμπίεση για περίπου μία ώρα. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το και βάλτε το πάλι μετά από δύο ώρες, για άλλη μία ώρα. Πάρτε ένα διάλειμμα και πάλι και βάζουμε το για τρίτη φορά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το αλουμινόχαρτο για τη θεραπεία;
Κόψτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, τοποθετήστε το στο ευαίσθητο σημείο σας και στερεώστε το με έναν επίδεσμο. Σύμφωνα με τους κινέζους θεραπευτές, η θεραπεία θα πρέπει να διαρκεί 10-12 ώρες. Μπορείτε να φορέσετε το αλουμινόχαρτο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κάντε ένα διάλειμμα για 1-2 εβδομάδες και επαναλάβετε τη θεραπεία εάν είναι απαραίτητο.

Το Φύλλο αλουμινίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία διαφόρων τύπων του πόνου, συμπεριλαμβανομένου του πόνου στο λαιμό, της πλάτης, τα πόδια, τις αρθρώσεις, τους βραχίονες, την ισχιαλγία, την ρευματοειδή αρθρίτιδα, την πτέρνα, και τα άλατα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τη θεραπεία μετεγχειρητικών ουλών και της ουρικής αρθρίτιδας.

Το φύλλο αλουμινίου έχει ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση
Εκτός από την ανακούφιση του πόνου, το αλουμινόχαρτο μπορεί επίσης να σας ανακουφίσει από το κρύο.
Τυλίξτε τα πόδια σας με το 5-7 στρώσεις αλουμινόχαρτου, τοποθετώντας ένα κομμάτι χαρτί ή κάποιο βαμβακερό ύφασμα ανάμεσα σε κάθε στρώση. Κρατήστε τη συμπίεση για μια ώρα. Βγάλτε το και τοποθετήστε το ξανά μετά από 2 ώρες. Κρατήστε το για μια ώρα, και κάντε άλλο ένα διάλειμμα. Θα πρέπει να επαναλάβετε τη θεραπεία τρεις φορές. Η όλη διαδικασία διαρκεί για μια εβδομάδα.
Πολλοί άνθρωποι, που έχουν βρει αυτή τη θεραπεία αποτελεσματική, συζητούν την αιτία πίσω από την αποτελεσματικότητά της.


Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι η επιστήμη, και άλλοι εξηγούν ότι αναφέρεται σε βιοενέργεια. Εδώ είναι πώς Αβ Σκβόρκον, ένας Ρώσος επιστήμονας, εξηγεί:

«Οι θεραπευτές συχνά χρησιμοποιούν ειδικά εργαλεία ενεργειακής δόμησης, όπως και το αλουμινόχαρτο. Τα ανθρώπινα σώματα έχουν ειδικά βλαστικά κύτταρα που συνεχώς συμπλέκονται με το πεδίο της Γης. Για κάποιους λόγους, αυτό το πεδίο παραμορφώνεται, το οποίο επηρεάζει τη ροή της ενέργειας που διεξάγεται στα βλαστοκύτταρα.
Η επιφάνειά του αντανακλά το πεδίο της Γης είναι ίδιο με ένα τεράστιο μεγεθυντικό φακό εστίασης. Την κάνει αρκετές φορές να φαίνεται μεγαλύτερη, η οποία επιτρέπει την αποκατάσταση και την αλληλεπίδραση μεταξύ των κυττάρων και του τομέα. Επιπλέον, η φωτεινή επιφάνεια της εμποδίζει τη διείσδυση.

Επιμέλεια :Ελένη Μιχαλάκη
Πγή https://www.newsitamea.gr/
Πηγή φώτογραφίας wikihow
!!! NEW UPDATE !!! 
Εφαρμογή
Τοποθετήστε και στερεώστε το αλουμινόχαρτο στο ευαίσθητο σημείο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το φύλλο ως θεραπεία όλων των τύπων του πόνου στον αυχένα, την πλάτη, τα χέρια, τα πόδια, τις αρθρώσεις. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε αλουμινόχαρτο για ισχιαλγία, ρευματοειδή αρθρίτιδα και μούδιασμα.
Με τον ίδιο τρόπο μπορεί επίσης να θεραπεύσει ακόμη και μετεγχειρητικών ουλών από χειρουργική τομή.
Καλά αποτελέσματα επιτυγχάνονται επίσης σε μια θεραπεία της ουρικής αρθρίτιδας. Αυτό απαιτεί να τυλίξουν τον αντίχειρα σε αλουμινόχαρτο και στερεώστε το με έναν επίδεσμο.
Κινέζοι θεραπευτές συνιστάται αυτή η θεραπεία για 10-12 ημέρες. Θα πρέπει να επισυνάψετε το φύλλο στο σημείο του πόνου κάθε μέρα και να το κρατήσει όλη μέρα ή νύχτα. Μετά από αυτό, κάνουν ένα διάλειμμα για 1-2 εβδομάδες και, αν είναι απαραίτητο, επαναλάβετε τη θεραπεία.

Σχετικά άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο

RESOURCE https://nutrilover.com/believe-it-or-not-you-can-relieve-pain-by-using-aluminium-foil/
RESOURCE https://www.newsitamea.gr/alouminocharto-therapevi-ton-pono-stin-plati-ke-stis-arthrosis
IMAGE RESOURCE https://www.wikihow.com/Main-Page

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ισοτόπων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε τη χρήση τους , παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς,  και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας όπως αυτό πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή.
Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό 
σας (*θεράπων)  ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα.
Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). 
Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας.
Νεότερη Παλαιότερη

SUBSCRIBE & FOLLOW

Blog News: Μόλις αποκτήσαμε NEA Ειδησεογραφική Εφημερίδα με News Clips Πρώτης Γραμμής » ΕΔΩ

Blog News: Mπορείτε να γίνετε Ενεργό μέλος της ομάδας Naturalife, κάνετε ερωτήσεις, απαντήσετε σε ερωτήσεις, ανεβάστε άρθρα φωτογραφίες και video κάντε εγγραφή » ΕΔΩ 

Όροι χρήσης - Terms of use - Privacy Policy

Προσοχή οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αφορούν συνδέσμους βιβλίων και Ιστοσελίδων για βότανα και διατροφή που υπάρχουν στο διαδίκτυο εμείς ούτε είμαστε αρμόδιοι ούτε προτείνουμε και ουδεμία ευθύνη φέρομε για τη χρήση τους, παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους αρμόδιους Ιατρούς, και τους συγγραφείς των βιβλίων και των άρθρων. Και ειδικά σε σοβαρά θέματα υγείας πάρτε άμεσα οδηγίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟ ο οποίος είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί η φαρμακευτική αγωγή με τη διατροφή. Σε κάθε περίπτωση, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εναλλακτική δίαιτα ή μέθοδο καταπολέμησης κάποιας ασθένειας/πάθησης, είναι σώφρον να επικοινωνήσετε πρώτα με τον *προσωπικό σας ( *θεράπων ) ιατρό, ο οποίος θα σας συμβουλέψει κατάλληλα. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε κάποιο βότανο ή έλαιο στο οποίο είστε αλλεργικοί. Ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεπερνάτε τις δοσολογίες ( συμβουλευτείτε μόνο Ειδικό ). Προσοχή στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό πριν τη χρήση βοτάνων πάρτε άμεσα οδηγίες αποκλειστικά και μόνο από γυναικολόγο σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και ποιες δημοσιεύσεις υπάγονται στις εξαιρέσεις του